Leksand vände och vann | IF Malmö Redhawks - Leksands IF | (Highlights)

• Peter Cehlárik, Marek Hrivik och Carter Camper.
    Den trion låg bakom allt när Leksand vann mot Malmö.
    Totalt har de gjort 16 poäng på två matcher.
    - Vi är en bra match, säger Camper till SVT Sport.
    I premiären mot Skellefteå spelade kedjan över 25 minuter och spelarna var inblandade i tre av fyra mål för sitt Leksand. I matchen mot Malmö var trion inte sämre.
    Carter Camper inledde målskyttet för Leksand, framspelad av Marek Hrivik, när han kvitterade till 1-1. Laget hade en ledning med 3-1 efter första perioden och då hade Camper gjort ett mål plus assist och Peter Cehlárik och Hrivik två assist vardera.
    - Vi har byggt en bra kemi under försäsongen. Vi är en bra match och det är två bra spelare som jag är glad att spela med, säger Camper till SVT Sport.
    I den andra perioden blev Camper målskytt igen, när Leksand gick upp till 4-2, snyggt framspelad av Hrivik.
    Cehlarik avslutade målskyttet
    Det var Malmö som startade bäst och tog ledningen efter sex minuter. Men hemmalaget fick sedan svårt att bita sig fast i offensiv zon. I den tredje perioden hade Malmö en bättre period och i slutminuterna kom reduceringen till 4-3.
    Men med nio sekunder kvar av matchen fastställde Cehlarik slutresultatet till 5-3 - framspelad av Hrivik.
    - I dag känns det som vi spelar hela matchen. Malmö har perioder där de trycker fram, men vi har fler. Skönt att få första segern, säger Camper.
    Efter två spelade matcher har Leksands förstakedja sammanlagt gjort 16 poäng. Cehlárik 3+3, Hrivik 0+6 och Camper 2+2.
    - Som vi byggt laget nu är det klart att vi gör oss beroende av dem. De är fantastiskt duktiga, men de kan inte spela en match själva, säger Leksands tränare Björn Hellkvist till SVT Sport.