Cum să îți crești HDL, “colesterolul bun”?

Поделиться
HTML-код
  • Опубликовано: 5 окт 2024
  • Video complet aici - • Secrete HDL colesterol...
    Descoperă cum poți crește nivelul de HDL colesterol, cunoscut și sub numele de "colesterol bun", pentru a-ți menține sănătatea cardiovasculară. Acest scurt videoclip explică diferența dintre HDL și LDL colesterol și cum acționează fiecare în organism.
    Pentru a crește HDL-ul, trebuie să te concentrezi pe arderile de grăsimi. Videoclipul prezintă patru metode simple și eficiente pentru a-ți atinge acest obiectiv:
    Mai multă mișcare: Fă exerciții fizice regulate pentru a stimula metabolismul și a arde mai multe grăsimi.
    Reducerea consumului de dulciuri: Limitarea alimentelor bogate în zahăr poate ajuta la controlul nivelului de HDL.
    Reducerea consumului de produse din făină albă: Optează pentru surse de carbohidrați complecși în loc de produse rafinate din făină albă.
    Consumul moderat de grăsimi sănătoase: Include în dietă surse de grăsimi sănătoase, cum ar fi cele din nuci, semințe și uleiuri vegetale, fără a exagera cu aportul caloric.
    Pentru mai multe informații și detalii esențiale, accesează link-ul din descriere sau din comentarii. Îmbunătățește-ți sănătatea cardiovasculară prin adoptarea acestor metode simple și eficiente!
    Ți-a plăcut? Dă un 👍, distribuie și abonează-te acum 🔔--- bunpentrutine.....
    Contactează-ne pentru consultații:
    📝 Scărede glicemie, kilograme și colesterol
    📞 0749 493 295
    📧 raul@bunpentrutine.ro
    Ne găsești și pe:
    👥Pagina de Facebook: bunpentrutine....
    👥Grupul de Facebook: bunpentrutine....
    🌎Website: bunpentrutine....
    Programe de slăbit:
    🍓Jos Burta! - bunpentrutine....
    Negare (disclaimer):
    Brandul BPT și Raul B. Tătar, oferă doar informații cu caracter general despre domeniul sănătății și al nutriției. Acestea au scop pur educațional și de divertisment și nu reprezintă diagnostice/recomandări/tratamente medicale/nutriționale sau vreun alt serviciu profesional de sănătate și nici nu le înlocuiesc pe acestea. Nu se formează o relație medic/dietetician-pacient. Raul B. Tătar este educat atât formal cât și informal în domeniul nutriției și psihologiei, dar nu este dietetician sau medic. Consultă-te cu medicul/dieteticianul tău în privința informațiilor primite prin această platformă. Aceste informații sunt menite pentru omul de rând, motiv pentru care unele sunt generalizate/simplificate. Utilizarea acestora, precum și a materialelor asociate, se face pe riscul utilizatorului.
    Materialele educaționale oferite de BPT, sub orice formă, reprezintă strict poziția BPT asupra subiectelor discutate și nu trebuie, sub nici o formă, făcută asumpția că UMF Iuliu Hațieganu (Cluj-Napoca) are aceeași poziție față de oricare dintre subiectele respective.
    #bunpentrutine #RaulTătar #___________

Комментарии •