Plantaarifaskiitti - Unohda venytys muista vahvistus

Поделиться
HTML-код
  • Опубликовано: 5 ноя 2024

Комментарии • 6

  • @hannelehoikkala9549
    @hannelehoikkala9549 Год назад

    Kiitos kokeillaan.

  • @henriliimatainen7727
    @henriliimatainen7727 4 дня назад

    Kiitoksia, aloitin taas hiljattain lenkkeilyn ja noin kk lenkkeilyn jälkeen huomasin tämän saman vamman palautuneen (aikoinaan kärsin tästä nuorempana jalkapalloa pelatessa). Laitoin testiin ja tuntuu ihan hyvältä. Mietin vain, että tuleeko vamma palautumaan aina, kun palaan lopulta urheilemaan vai estääkö tämä vahvistaminen plantaarin palautumista? Olen myös melko isokokoinen mies, 24 vuotta, 2 metriä 120kg.

  • @annapalosaari8055
    @annapalosaari8055 5 лет назад

    :

  • @erekki
    @erekki 10 месяцев назад

    Plantaarin kanssa nyt taistellut noin 8 kk, sitkeä on. Erilaisten suosituksien ja kokeilujen tiimoilta, minulla on tuntuma että juurikin tämä vahvistaminen on toimivimpia hoitoja (ainakin minun kohdalla näytöstää). Lähinnä mietin tuota harjoittelun tiheyttä; onko joka päivä tehtynä parempi kuin vaikka joka toinen päivä (jossakin ulkomaan saitilla näin)? Tarvitseeko jalka palautumista, kun päivittäin tekee nuo 3 x 10 toistoa?
    Kiitos tästä videosta, oli kyllä niin tärkeää asiaa kuin olla ja voi. Nimim. tahtoisi-jo-lenkille-tms..

    • @eroonjumeista
      @eroonjumeista  10 месяцев назад +1

      Suosittelemme alussa tekemään päivittäin kevyemmin ja harjoittelun haastavuuden kasvaessa vähentään harjoituskertoja. Kannattaa myös tarkailla miten jalkapohja reagoi treenikuorman nousuun ja muuttamalla sitä tarvittavaan suuntaan.

    • @erekki
      @erekki 10 месяцев назад

      @@eroonjumeista Kiitos! Minä teen nyt päivittäisellä harjoitteilla. Joskus kärsin akillesvaivoista ja silloinkin taisi olla päivittäiset eksentriset harjoitteet ohjelmassa. Ja juurikin tuo tarkkailu jalan reagoinnista paikallaan. Aloitin myös kylmähoidon eli ennen nukkumaan menoa n 20 minuuttia kinttu kylmässä, kun joku tiedeartikkeli näin suositteli.