Uram isten! Esküszöm ez a hang olyan,mint amikor régen néztem a discoveryn az Orange Country Choppers című adást mindennap és az átadáskor indították a choppereket! Egyszerűen fenomenális,észveszejtő ez a kocsi!!! Már imádom az egészet!!
Gyerekkorom hangja. A 70-es évek közepén 5-6 éves voltam, amikor apám "Csehszlovákiából" hozott egyet. Nagyon olcsón vette, mert darabokban volt, elromlott, szédszedték, s nem tudták összerakni. Külön a kaszni, külön tejesládákban a motor, főtengely, dugók, váltó, fogaskerekek, kuplung, stb. Apám 25-26 éves autószerelő volt. Nagyapám (aki lakatos volt) azt mondta neki, ha ebből újra autó lesz, akkor tényleg megtanulta a szakmát. Autó lett belőle, nem is akár milyen. A szomszédok állandóan a garázsnál voltak, nézték ,hogy készül, s azután gratuláltak. Volt kék, fekete-sárga. Szerencsen, de még a környéken sem vot másik. Néhány évig meg volt, sokat mentünk vele. Szlovákiában is megnézték, mert nem egy mindennapi autó volt még ott sem. Én támogatom az újraélesztést.
Kifejezetten gyűlölök minden ócska szoci autót de egyrészt ez egy csodálatos tárgy még így is, másrészt mikor beröffent a V8 a szőr felállt a kezemen. Baszdki mintha egy csopper röfögne ott a garázsba :D Imádom.
Pont ma jutott eszembe délelőtt a Projekt az Ő csatornájukon fent van 2 éve indítás megnéztem erre mi vár itt este 👍👍 Nagyon várós brutál gép remélem sikerül feltámasztani !
Még a honvédségnél egy gaz-66 -ot indítottam így be - egy szál vezetékkel - valahol a Bükk közepén. Egyszerű mint a faék :D Innen szép nyerni Srácok! Hajrá!
fuuu bammeg ez nagyon jo! Inditsatok egy GofundMe-t a projektre, ha mindenki belead egy kicsit akkor osszejon egy kezdo alap, utana pedig remelhetoleg valami nagyobb szponzor is akad majd. Ez a hang ordas :))) Ennek aTatranak repesztenie kell a nagy kemenyekkel!
@@steverose88 Nem rohadnak évekig ott a dolgok, aki képben van velük tudja, hogy Tóniék a bohóckodás mellett elég komoly külföldi megrendelőkkel rendelkeznek és profin dologznak! A sajàt holmik nyilván állnak évekig, mert nem abból élnek...
Ez a maga idejében nagyon szép futurisztikus autó volt, nagyritkán lehetett is látni a pesti utcákon, kizárólag feketében. Úgy hallottam, hogy ez volt a szoci válasz a Citroen Pallas-ra, nehogy nagyon elbízza magát a nyugat, hogy csak őnáluk tudnak ilyesmit.
Sziasztok! Nem szeretnétek a felújítást esetleg olyas valakire bízni, aki már csinált vagy 4-5 darabot idehaza? 😉 Egyébként szuper a videó, várjuk a fejleményeket!
Két előző gazdája között szállítottam egyszer, egy ponyvás Ivecóba pakoltuk be, zsúfolásig raktuk mellé az alkatrészeket. Azóta már egyikük sem él. A Tatra még most is ugyanúgy néz ki.
Kéne indítani egy Patreon oldalt, ahol a restaurálós videókért cserébe a nézők pár forinttal dotálhatják a felújítást. Ha nem is milliók, de némi zseton csak bejönne. Esetleg egy bankszámla / PayPal számla is lehetne, hogy aki szeretne "csak úgy" hozzájárulni, akkor megtehesse. Esetleg egy matricát vagy egy aláírást elhelyezhetne a pénzért, mondjuk valami nem feltűnő helyre a kasznin. Vagy épp feltűnőn, és akkor lehet kicsit fogni a fényezésen. Amúgy a Gusztit megkérdezném, aki a TC romhalmazát is csinálja... az valami Seat akármi , talán Alhambra?... hátha.
Kétlem hogy ebből valaha (verseny) autó lesz, de a hangja az valami fantasztikus!!! Ahogy gurgulászik... Brutál sok lóvé egy ilyet lábra állítani. Kár érte!
gyönyörűség ! ...illetlenség a párhuzam , de nagyons sokat skodáztam ( S100 is ) , vicces látni a hasonló alkatrészeket ( a légszűrőházon a festék is ugyanolyan :) ) , meg amit nem látni ( hátsó lengőtengelyek ). A döntött skoda-blokkhoz hányszor daképzeltem a szimmetrikus másik-oldalát :) ( az S120-ba még be is fért volna ) Csak a 3-fekvős forg.tengelye ne lett volna - tényleg , ezzel a V8-on is spóroltak ?
Megkeresném a Kaáli prof-ot, hátha bevállalná. Nem pont erről az állapotról szokta a felújítást kezdeni, de kivételek mindig vannak. Ott van tőke is a kivitelezéshez. Nem pénzt kellene kérni, hanem keresni valakit akinek van háttere és gárdája. A szponzoráció meg lehetne az, hogy átadjátok neki a 603-ast.
Ha 603-as nincs is , de 613-as versenyautó (rally) már régóta van nálunk. Historicban ment anno, egy fehér. Ismerem a tulajt. Van épp szétbomló 603-asa is, egy igazi tátra bolond.
A háromszemű korai az nagyon Főnök, de ez is félelmetes. Nem normális ejektoros auspuff... Nekem a 600-as Plan a kedvencem. Abból is volt V8. Az volt az előzmény. 2008 körül még láttam egy Plant rohadni. Kár érte!
Uram isten! Esküszöm ez a hang olyan,mint amikor régen néztem a discoveryn az Orange Country Choppers című adást mindennap és az átadáskor indították a choppereket! Egyszerűen fenomenális,észveszejtő ez a kocsi!!! Már imádom az egészet!!
V8 az v8:)
A chopper V2 nem V8, hogy hasonlíthat akkor?
nagyon bírom a Gehilio's srácokat is , várjuk a folytatást az autó egy igazi kuriózum
Gyerekkorom hangja. A 70-es évek közepén 5-6 éves voltam, amikor apám "Csehszlovákiából" hozott egyet. Nagyon olcsón vette, mert darabokban volt, elromlott, szédszedték, s nem tudták összerakni. Külön a kaszni, külön tejesládákban a motor, főtengely, dugók, váltó, fogaskerekek, kuplung, stb. Apám 25-26 éves autószerelő volt. Nagyapám (aki lakatos volt) azt mondta neki, ha ebből újra autó lesz, akkor tényleg megtanulta a szakmát. Autó lett belőle, nem is akár milyen. A szomszédok állandóan a garázsnál voltak, nézték ,hogy készül, s azután gratuláltak. Volt kék, fekete-sárga. Szerencsen, de még a környéken sem vot másik. Néhány évig meg volt, sokat mentünk vele. Szlovákiában is megnézték, mert nem egy mindennapi autó volt még ott sem. Én támogatom az újraélesztést.
Írhatnánk, hogy erős lesz, de ez már most nagyon erős..😌 csak még nem úgy ahogy szeretnénk. Közös a cél! Hajrá! 🙏🏻
Ha oda jut a dolog,akkor szívesen le polírozom nektek. Azért haza mennék Norvégiából.
Hajrá!Szuperek vagytok!
@@tibi830428 bárcsak már ott tartanánk..:)
@@lajoszoltanzsoter3260 köszönjük! 😌🙏🏻
Srácok, Keszthelyiek vagytok?
Gyönyörű hangja van az öreg vasnak, a forma pedig tökéletes!
Maga az autó és ami mögötte van az elképesztő. Valamiért úgy érzem, hogy egy elfeledett legenda lett belőle. A tartalom maga pedig nagyon szuper!
Ez a hang, hát eszméletlen...
Ha lesz lehetőségem ahogy vinyus corvette-jét, ezt is fogom támogatni 🔥❤️
Kifejezetten gyűlölök minden ócska szoci autót de egyrészt ez egy csodálatos tárgy még így is, másrészt mikor beröffent a V8 a szőr felállt a kezemen. Baszdki mintha egy csopper röfögne ott a garázsba :D Imádom.
Nagyon jó tartalmat csinálnak a Gehilio's srácok is, remélem megvalósul ez a projekt is.
Pont ma jutott eszembe délelőtt a Projekt az Ő csatornájukon fent van 2 éve indítás megnéztem erre mi vár itt este 👍👍 Nagyon várós brutál gép remélem sikerül feltámasztani !
Sokat kellett várni, de talán elkezdett pislákolni valami halvány fény egy nagyon hosszú alagút végén! 😌
Sziasztok! Nagyon remélem, hogy összejön a projekt, sok sikert kívánok hozzá! 🙂
Alapból is jó videó volt, de keszthelyiként aztán végképp tetszett! ❤
Még a honvédségnél egy gaz-66 -ot indítottam így be - egy szál vezetékkel - valahol a Bükk közepén. Egyszerű mint a faék :D
Innen szép nyerni Srácok! Hajrá!
Fantasztikus a hangja szerintem holnaptól ez lesz a telomon a csengő hang egyszerűen lenyűgöző! 😉 köszönöm a tartalmat igazi élmény volt!
mindíg rá kell jönnöm, hogy kevés dicsőségesebb gépjármű létezik, mint a nagy Tatrák.
Zseniális hangja van!
Hajrá srácok!
Láttam már hegyi versenyen nem rég a you tube on, brutál a gép 😎😁👍 köszi 🤗
Ez a TÁTRA még egy igazi Autó. Remélhetőleg látni fogjuk kész állapotba. Sok sikert és jó munkát. Vigyázni rá mert nagy értéke lesz még. 👍👍👍
tatra
@@szeriman13 Tátra!!!!
@@roberthorvath2926 😀
@@roberthorvath2926 A Tátra az hegység. Ez meg egy autó és Tatrának kell írni, akárhogy akadékoskodsz.
A V8 a vályogfalas sötét garázsban,az erdő mélyén, a pokol vörös, perdült festékein túl is V8! 😄
Első alkalommal adtam likeot még azelőtt, hogy megnéztem volna. 😊 Gyönyörű ez a kocsi. 😍
fuuu bammeg ez nagyon jo!
Inditsatok egy GofundMe-t a projektre, ha mindenki belead egy kicsit akkor osszejon egy kezdo alap, utana pedig remelhetoleg valami nagyobb szponzor is akad majd.
Ez a hang ordas :)))
Ennek aTatranak repesztenie kell a nagy kemenyekkel!
Szegény peti meg xarráázik az esőben😥 A hang az brutális, gyonyoru kocsi volt ez🔥
De jó titeket együtt látni 😍😅👍
A V8 az Magyarországon is V8!Na benzinvérüek most szaladjunk össze és támogassuk az ötletet!Gyerünk!
G€ci jó hangja van ennek a verdának. Nagyok vagytok!
Itt nőttem fel... emléxem ezekre a tujákra amikor derékig értek...
Ez Keszthely közepén van :)
Úr isten de vàrom hogy kész legyen!!Speedzon💓
Jaaaj anyám borogass!!! 603mas! Szegény,trotty állapot, sőt...de nagyon jó! Pista poénjai mérsékeltek(dicséret), remélem összejön nekik, amúgy ajánlom a srácokat, jó videokat csinálnak.
^Jézusom, milyen hangja van! 😀 Ezt össze kell tákolni, olyan 170 lovas verzióra. Légkalapácsosra! 🤩 Világszám!
JunkTatra 😂 menne erre is a turbó meg a maxxecu plusz ipari ventillátorok hogy bírják az extra hőt
tatra nepozná bratra 👍👍👍👍 szoritok a sikerhez udv, szlovakiabol 😊
Csirketelepi srácoknál jó kezekben lenne :) nagyon jó a hangja!
Isten ments, ott rohadjon az esőben még 20 évet?
@@steverose88 Nem rohadnak évekig ott a dolgok, aki képben van velük tudja, hogy Tóniék a bohóckodás mellett elég komoly külföldi megrendelőkkel rendelkeznek és profin dologznak!
A sajàt holmik nyilván állnak évekig, mert nem abból élnek...
Pont úgy nézel ki ezzel a hajjal, mint a nagyanyám! ;)
Azonnal felismetem a srácokat a csillagmotoros videóból. :)
Én nagyon szívesen le polírozom,azért haza mennék Norvégiából.
Ebbol versenyautot kell epiteni ! Ugy szol mint egy amcsi vérbeli muscle car 🤠 Hát ez zseniális
Szeepzone + Gehilio's Garage , ez a tutti kombinacio :))
Ez a tipikus:Nektek találkozni kelllett👍😎
Brutálisan Jo hang.....elképesztõ! Ezt meg kell cskinálni
Sràcok ez k.va jó! Gyönyörű hangja van ❤️! Ahogy mondta egy autós guru a V8 a pokolban is V8 😉!
Ez a maga idejében nagyon szép futurisztikus autó volt, nagyritkán lehetett is látni a pesti utcákon, kizárólag feketében. Úgy hallottam, hogy ez volt a szoci válasz a Citroen Pallas-ra, nehogy nagyon elbízza magát a nyugat, hogy csak őnáluk tudnak ilyesmit.
Végre igazi Speedzone !
Az AMTS -en részemről fog menni 1kis euro!!!
Jó lenne egy update videó történt-e valami azóta
Annak a kocsinak ott már "lelke" van! És most újra dorombolt
Ez becsületes egy projekt. Eredeti ötlet és nemes a cél. Még akkor is, ha most csak egy marék rozsda az egész.
A rendbehozatal hallatán nyilván nem csak nekem jutott eszembe Béke Tóni neve? Sok sikert!
Sziasztok! Nem szeretnétek a felújítást esetleg olyas valakire bízni, aki már csinált vagy 4-5 darabot idehaza? 😉 Egyébként szuper a videó, várjuk a fejleményeket!
Van az a pénz... 😂
Két előző gazdája között szállítottam egyszer, egy ponyvás Ivecóba pakoltuk be, zsúfolásig raktuk mellé az alkatrészeket. Azóta már egyikük sem él. A Tatra még most is ugyanúgy néz ki.
Kéne indítani egy Patreon oldalt, ahol a restaurálós videókért cserébe a nézők pár forinttal dotálhatják a felújítást. Ha nem is milliók, de némi zseton csak bejönne. Esetleg egy bankszámla / PayPal számla is lehetne, hogy aki szeretne "csak úgy" hozzájárulni, akkor megtehesse. Esetleg egy matricát vagy egy aláírást elhelyezhetne a pénzért, mondjuk valami nem feltűnő helyre a kasznin. Vagy épp feltűnőn, és akkor lehet kicsit fogni a fényezésen.
Amúgy a Gusztit megkérdezném, aki a TC romhalmazát is csinálja... az valami Seat akármi , talán Alhambra?... hátha.
Kétlem hogy ebből valaha (verseny) autó lesz, de a hangja az valami fantasztikus!!! Ahogy gurgulászik... Brutál sok lóvé egy ilyet lábra állítani. Kár érte!
Pista jó haverságban van Béke Tónival. Na ott lenne igazán jó kezekben. Mert ahogy Tóni mondja: " Úgy kell megcsinálni, hogy ne hozzák vissza"
Pècsett làttam egyet a benzinkuton 2 eve, patika allapotban, jol megneztem :) Fekete volt, nezi tulaj az adast? :)
gyönyörűség !
...illetlenség a párhuzam , de nagyons sokat skodáztam ( S100 is ) , vicces látni a hasonló alkatrészeket ( a légszűrőházon a festék is ugyanolyan :) ) , meg amit nem látni ( hátsó lengőtengelyek ). A döntött skoda-blokkhoz hányszor daképzeltem a szimmetrikus másik-oldalát :) ( az S120-ba még be is fért volna ) Csak a 3-fekvős forg.tengelye ne lett volna - tényleg , ezzel a V8-on is spóroltak ?
a
A kasztnira talán CsÍk csodalakatosa? ( lásd Alfa, Puch) Talán?
Tényleg nagyon jó hangja volt.
Csütörtök hajnalban nézem a videót, 1.8 ezer like és 2 dislike. Ez sokat elmond. 👍👍😎
Kihallani azért a Skoda motorjának hangját. Olyan, mint valami 8 hengeres 100-as Skoda. :D De nagyon ott van.
Arrol a sarokba meg bújó
verhovina 3-rol is lehetne ennyit beszélni !
Nem pont így képzeltem a felújítást, de így sem rossz. :)
Érdekelne, van/lesz jövője a projektnek…?
Megkeresném a Kaáli prof-ot, hátha bevállalná. Nem pont erről az állapotról szokta a felújítást kezdeni, de kivételek mindig vannak. Ott van tőke is a kivitelezéshez. Nem pénzt kellene kérni, hanem keresni valakit akinek van háttere és gárdája. A szponzoráció meg lehetne az, hogy átadjátok neki a 603-ast.
jaja ! Jo otlet!
Itt a stácok azt akarják, hogy más fizesse nekik a felújítást...
Biztos jó projekt lenne, de ilyen állapotban a világ pénze kevés lesz rá. Nagyon elszántnak ($$$) kell lenni, hogy a terv félúton ne fulladjon bele.
Azt hiszem megérkeztünk :D
Nem lenne célszerű ilyen hosszú állás után friss olajat adni a motornak?
Kéne egy Speedzone-Gehilio-FullKontakt koncepció erre a projektre. Nagyon erős végeredmény lenne :D
Most értettem meg hogy miért mondják hogy a V8 az a pokolból is feljön mert V8 élni akar
Gyerekkoromban volt minden évben veterántalalkozo Csongrádon ...ott volt mindig egy v két tatra!
Sziasztok...Komárnóban van egy full felujított.Sajnos több infót nem tudok.
Hátszázhármás tátrájá :D :D
Ha 603-as nincs is , de 613-as versenyautó (rally) már régóta van nálunk. Historicban ment anno, egy fehér. Ismerem a tulajt. Van épp szétbomló 603-asa is, egy igazi tátra bolond.
Lakatoltam azt a tátrát anno. Egy élmény volt.
20-30-40 évesek, azt sem tudjál mi ez! Mivel én sajnos vagy nem közéjük tartozom, így támogatom!
A piros Tátra régen Vörös Kálmán "Motorkami" Pannónia és veterángyűjtőé volt egykoron. Szegény már jó tíz éve nincs köztünk... :(
ott nincs ékezet, tatra és nem tátra. ps: a mosogatószer is jar és nem jár 😀
@@szeriman13 de bizony, hogy ott van ékezet! Mert Tátra és nem Tatra, ahogyan egyesek ezt helytelenül tudják.
És a Jár is Jár, nem pedig Jar.
@@roberthorvath2926 szerintem olvasd el mi van a dobozon es az auto hatuljan.
@@szeriman13 más az ami le van írva és más az amit és ahogyan kiejtünk.
@@szeriman13 a skandináv hadúr meg Jarl
Mehet rá a megafon tölcsèr kidurrogónak,mint a rally vason!😁
Az az ejektor maga, nem megafon, se nem tölcsér!
Arra kíváncsi leszek ,hogy mikor lesz belőle autó 😁?!
Azt. A. Kurva. Eget. 🔥❤️👌
Ha valakit érdekel akkor Honda szerintem a legjobb règi verseny kocsi ami olcsó ès
lehet kipofozni.
Azt a hangot basszus! Áááááá
Azt hittem, azt nézitek, hogy ütött az utolsó óra a vényolcnak.
Lakatolassal kapcsolatban kerdezzetek meg a Gusztavsonèkat
Kb egy 30 èv mùlva kèszen is lesz😂😂
1000éves olajjal járatni a motort nem gáz?
Csak tisztelgésképpen a legnagyobb előtt (ha már 603) legyen leírva itt is a neve. Török Gábor. :(
...50 évvel később ugyanez teslával: és az a hang !!! nagyon megfogott!! : vííííííny vííííínnny.......ja, nem is :) :)
Ez a projekt hol tart most?
Ohh Devluska, bozse moj, Radnai Szent Szűz háát azonnal lefiajaltam®️
Szépen gyűlnek a projektek. Corvette? Áemzsé? (amugy csak irigykedek, kitartást hozzá)
Ebbe csak besegítünk hahó!
Mindenkinél gyűlnek a projektek. Tóni, T.Ádám. MHVlog stb stb. Ez egy ilyen sport, egyszer majd elkészülnek.
A háromszemű korai az nagyon Főnök, de ez is félelmetes. Nem normális ejektoros auspuff... Nekem a 600-as Plan a kedvencem. Abból is volt V8. Az volt az előzmény. 2008 körül még láttam egy Plant rohadni. Kár érte!
Origo nem ad rá? Pedig ott végtelen lóvé van.
Van valami update ezzel?
Meg kell menteni a 603-ast!
V8 a pokolban is V8!!!
👍
Kicsit regeneralodj Pista , ugy nezel ki mint egy 60 eves.
Hova lehet utalni?
Nagyon zorall :D
Mikor lesz amts
mikor lesz az AMTS ::__???
Május 27-29
😮
Én a formát hanyagolom, de a hang... 😮
Ebból csinalyatok egy ojan "chip foose" fajta videót, minden reszletre kivánci volnék mi hogy készult el. Csak elóre !!! Minden bele !!!
Szív, lélek, akarat............................
Meseszép hangja van...