Annen wint topper in tweede klasse van VKW

• Опубликовано: 31 мар 2012
  • VOETBAL - Annen heeft vanmiddag in de tweede klasse L de topper tegen VKW gewonnen. De koploper versloeg de nummer twee op eigen veld met 2-1.
    VKW had in de beginfase de beste kansen op de openingstreffer, maar onder meer Eefting en Willens kregen de bal er niet in. Dat lukte de thuisploeg in de 38ste minuut wel. Door slecht uitverdedigen van VKW kwam de bal bij Rien Jansen terecht en die kon van dichtbij binnen tikken. Nog voor rust kwamen de Westerborkers op gelijke hoogte. Een vrije trap van aanvoerder Edwin Wiechers kwam bij Roy Hutter terecht, die de bal in de verre hoek binnen schoot.
    Na rust daalde het niveau en werd aan beide kanten een goal afgekeurd vanwege buitenspel. Invaller Aaldert Martens schoot halverwege de tweede helft een vrije bal achter VKW-doelman Nijland en besliste daarmee de wedstrijd.
    Door de overwinning blijft Annen de koploper in de tweede klasse L. De ploeg heeft nu zeven verliespunten minder dan VKW, dat nu derde staat. Hoogezand klom naar plek twee, met twee verliespunten minder dan Annen.