Achilles 1894 geeft VKW pak slaag

• Опубликовано: 3 дек 2016
  • VOETBAL - Achilles 1894 won met overtuigende cijfers van VKW. Na 90 minuten won de ploeg van trainer Theo ten Caat met 6-2 van de Westerborkers. Grote man aan de kant van de Assenaren was Ids Hannema. De tiener scoorde drie keer.
    In een eenzijdige eerste helft was bijna elk schot op doel van VKW raak. Hannema maakte na vijf minuten zijn eerste treffer van de middag, op aangeven van Matthijs Hensens. De spits, die zelf niet scoorde, strooide zondagmiddag met assists.
    5-0
    Nadat Youi Ploeger en Stan Haanstra de stand op 3-0 hadden gebracht, zorgde Hannema voor de 4-0. Vlak voor rust maakte Haanstra ook zijn tweede van de middag en bepaalde de ruststand op 5-0.
    Net als vaker dit seizoen, verslapte bij Achilles de concentratie na rust. VKW kreeg een aantal mogelijkheden en Frits Nijstad en en Frits Vermeulen scoorden twee keer voor de ploeg van Jan Wielink. In de slotfase bepaalde Hannema de eindstand op 6-2.
    Aan kop
    Door de winst in eigen huis blijft Achilles 1894 aan kop. VKW is terug te vinden op plek twaalf.