Retten til egen historie - børnesagsakternes betydning for mennesker med anbringelseserfaring

Поделиться
HTML-код
  • Опубликовано: 26 авг 2024
  • I filmen medvirker Line og Peer, der begge fortæller om deres oplevelser med at finde, læse og bearbejde indholdet af deres børnesagsakter. Filmen er en del af Retten til egen historie, der er et samarbejdsprojekt bestående af Danmarks Forsorgsmuseum, Københavns Professionshøjskole, Rigsarkivet og TABUKA - Landsforeningen for nuværende og tidligere anbragte.
    Sammen har vi en ambition om at hjælpe nuværende og tidligere anbragte med at finde deres børnesagsakter og hjælpe dem med at forstå og bearbejde indholdet. Vi ønsker desuden at inspirere til nye måder at arbejde med skriftlighed og inddragelse på i nutidens børne- og ungesager.
    Retten til egen historie er støttet økonomisk gennem Finanslovens reserve til social-, sundheds- og arbejdsmarkedsområdet, samt Aage og Johanne Louis-Hansens Fond og Augustinus Fonden.

Комментарии • 3

  • @MegaBudgreen
    @MegaBudgreen Год назад +4

    God bedring til jer og tak for at dele jeres historie jeg ønsker jer kærlighed og glade dage og god selvudvikling hilsen FreeSpirit.

  • @MegaBudgreen
    @MegaBudgreen Год назад +4

    Ja det er godt at får svar på sine spørgsmål så man kan begynde at nyde livet :)

  • @karen-rebekkawiah6988
    @karen-rebekkawiah6988 9 месяцев назад

    Synes det er pænt skrevet i forhold til det jeg har læst i mine anbringelsespapir.
    Det der er skrevet i mine papir er så grimt skrevet at det er svært at tror på, jeg har nemlig andre mødt nogen hverken børn eller voksne være som beskrevet som jeg er i mine papirer