Εξαιρετικο video! Ισως να επρεπε να εχεις επιμεινει λιγο περισοτερο στα τεχνικα π.χ. στο EVO2 του 205 Τ16 ποσο ήταν το βάρος του οχηματος μαζι με το πληρωμα και πόσο η ιπποδυναμη του κινητηρα. Μια διαίρεση εξηγεί ευκολα γιατι μιλαμε για τα τερατα του Group B.... Αν μπορεις κανε και ενα video για το 405 Ti16 σε Rally Paris Dakar και USA Pikes Peak αναβαση.
Ο Αρι Βατανεν ηταν αυτος που αναδειξε το πεζο 205 ραλλύ ! Και στην τελικηζ ολοι ξερουν, οτι δεν κανει το αυτοκινητο τον οδηγο. Ο οδηγος κανει το αυτοκινητο και την διαφορά φυσικα.... ενοητε!
@@FotisFotis-sc2xl Ίσως για το Τσελίκα να έχεις δίκιο αλλά για τον τονισμό του Vatanen είμαι σίγουρος. Τις περισσότερες ονομασίες τις μεταφέρω με τον Αγγλικό τονισμό, μη διστάσεις να μου δώσεις τον αντίστοιχο ελληνικό ώστε να τον χρησιμοποιώ
@@pitlanegreece είναι αδερφέ πώς το προσφέρουμε σαν λαός.. όλοι μας δλδ... Πχ την Ιουλία στην Γερμανία την λένε Γιούλια και στην Αμερική Τζούλια.. Να τα προφέρεις όπως ο λαός που θα ακούσει το βίντεο σου ... Προς Θεού δεν σου κάνω παρατηρήσεις... πιστεύω πως κάνουμε ενα καλό διάλογο... Ούτως ή άλλως το θέμα του βίντεο ξεπερνά προφορές η τονισμους... Το βίντεο σου γαμαει και μπράβο σου φίλε.. πολύ γνώση έχεις με το θέμα.... Μια ιδέα μόνο... Μια αναφορά στην Μισέλ μουτόν που έτρεχε με Audi..
Ωραία βίντεο να μαθαίνουν οι νεότεροι να θυμόμαστε οι παλιοί 🤙🏻 , group B ,για παντα
Ωραίο video όμορφα αυτοτερατα, αλλά παρόλο που ήταν αφιερωμένο στο Τ 16 το είδαμε λίγο μπράβο για το video ❤
@@ΑποστόληςΔελης Ευχαριστώ φίλε, δυστυχώς είναι λίγα τα πλάνα με ανοιχτή άδεια χρήσης και λόγω χρονολογίας είναι και δυσεύρετα
Εξαιρετικο video! Ισως να επρεπε να εχεις επιμεινει λιγο περισοτερο στα τεχνικα π.χ. στο EVO2 του 205 Τ16 ποσο ήταν το βάρος του οχηματος μαζι με το πληρωμα και πόσο η ιπποδυναμη του κινητηρα. Μια διαίρεση εξηγεί ευκολα γιατι μιλαμε για τα τερατα του Group B....
Αν μπορεις κανε και ενα video για το 405 Ti16 σε Rally Paris Dakar και USA Pikes Peak αναβαση.
Ωραίο το λάντα και το Wartburg που έχεις βάλει να παίζει μετά το Σκόντα. Να είσαι καλά
@@MariosKefalas Για τους παρατηρητικούς😉
Είσαι παιχτούρας!!!!
Το απόλυτο τερας πιστεύω ήταν η Delta S4
Δε μπόρεσε να την τιθασευσει ούτε ο Τοϊβονεν, που θεωρείται ο γρηγορότερος όλων, παρόλο που δε προλαβε να παρει παγκοσμιο τίτλο.
Ο ηχος των αγωνιστικων, ειναι τραγικο να λειπει....
@@Dim_Zaharakis Πες τα φίλε... Πες τα
Ο Αρι Βατανεν ηταν αυτος που αναδειξε το πεζο 205 ραλλύ ! Και στην τελικηζ ολοι ξερουν, οτι δεν κανει το αυτοκινητο τον οδηγο. Ο οδηγος κανει το αυτοκινητο και την διαφορά φυσικα.... ενοητε!
ΙΑΒΕΡΗΣ ΦΙΛΕ
Ο Σαλονεν περισσότερο.
Επίσης τότε ο οδηγός έκανε το αυτοκίνητο, πλέον έχει αντιστραφεί, όπως και στην F1
Ωραίο βίντεο. Κάνε βίντεο και για την alfa Romeo 155 dtm
@@giorgos-zs3fm Ιδεάρα έριξες!
Πολυ ωραιο βιντεο μπραβο
Να σαι καλά φίλε σε ευχαριστώ!
Η toyota πάντα δείχνει τόν δρόμο!!
Στην ελλάδα και γενικά σε ηλικίες πάνω απο 45 ναι
Εχεις δικιο
Είχα ακούσει ίσος τ ποιο γρήγορο γ εκείνη τ εποχη
@@ΑγγελοςΠαπαδόπουλος-ρ5θ Μπορεί, πάντως σίγουρα το πιο βραβευμένο!
Σε επιταχύνση ήταν η S4
Πολύ ωραίος!
ΆΜΑ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΌ ΤΕΡΑΣ ΑΓΏΝΩΝ ΕΓΏ ΕΊΜΑΙ ΑΣΤΡΟΝΌΜΟΣ
Πραγματικό τέρας αυτό το αμάξι
Φίλε ωραίο βίντεο αλλά τί φάση με τα ονόματα???? Τογιότα τσελίγκα????
Βάτανεν??
@@FotisFotis-sc2xl Ίσως για το Τσελίκα να έχεις δίκιο αλλά για τον τονισμό του Vatanen είμαι σίγουρος. Τις περισσότερες ονομασίες τις μεταφέρω με τον Αγγλικό τονισμό, μη διστάσεις να μου δώσεις τον αντίστοιχο ελληνικό ώστε να τον χρησιμοποιώ
@@pitlanegreece είναι αδερφέ πώς το προσφέρουμε σαν λαός.. όλοι μας δλδ...
Πχ την Ιουλία στην Γερμανία την λένε Γιούλια και στην Αμερική Τζούλια..
Να τα προφέρεις όπως ο λαός που θα ακούσει το βίντεο σου
... Προς Θεού δεν σου κάνω παρατηρήσεις... πιστεύω πως κάνουμε ενα καλό διάλογο... Ούτως ή άλλως το θέμα του βίντεο ξεπερνά προφορές η τονισμους... Το βίντεο σου γαμαει και μπράβο σου φίλε.. πολύ γνώση έχεις με το θέμα.... Μια ιδέα μόνο... Μια αναφορά στην Μισέλ μουτόν που έτρεχε με Audi..
@@FotisFotis-sc2xl έχω κάνει ήδη βίντεο για την Mouton ψάξε στα πιο πρόσφατα βίντεο μας από αυτό
@@pitlanegreece είσαι άρχοντας μπράβο σου