Auto ennen ja nyt

Поделиться
HTML-код
  • Опубликовано: 16 ноя 2024

Комментарии • 12

  • @trautanen
    @trautanen 6 лет назад +1

    Tuo partaveitsi on kyllä osaavissa käsissä todella nopea ja tarkka parran katkaisija. Sähkökoneella saatikka nykyaikaisilla partahöylillä saa hinkata moneen kertaan, ennen kuin saa siistin jäljen, mutta veitsellä menee kerrasta vähän pitempikin karva nurin.

  • @oldmanafraidof4236
    @oldmanafraidof4236 6 лет назад

    Lehdissä oli 70-luvulla havainnekuvia ja kirjoituksia lentävistä autoista vuonna 2000 ...

  • @ArtMorte
    @ArtMorte 6 лет назад

    Nyt oli mielenkiintoiset pari esinettä, varsinkin tuo kirja.

  • @TheMrJamu
    @TheMrJamu 6 лет назад +2

    Mulla on sama kirja! Muistelisin että tuo toinen painos olis vuodelta -64.

  • @heidileinonen3767
    @heidileinonen3767 6 лет назад

    Hieno kirja! :)

  • @aris95
    @aris95 3 года назад

    1990-luvun lopusta Skoda on ollut aivan eri auto kuin ne kommunismin aikana suunnitellut, lähinnä tsekkiläinen muotoillu Volkswagenista + vähän enemmän pituutta muuten teknisesti sama. Hinta ei tietenkään ollut enää lada-luokassa nyt sen ladan paikan on ottanut Dacia Duster

  • @pp7502
    @pp7502 6 лет назад

    Kertakaikkiaan upeita autoja siinä kirjassa. Kyllä noita kattelee aina mielellään. Ite katon paljon näitä vanhoja filmejä joissa näkee esim 60 luvun autoja ihan uudessa loistossaan silloin kun ne vielä kiiltivät uutuuttaan. Tulee ihan nostalginen fiilis ikäänkuin aika olisi pysähtynyt kun noita kattelee.
    ruclips.net/video/VhSXNr4_hUA/видео.html

  • @MrShadowduck
    @MrShadowduck 6 лет назад

    Se on sääli, että kirjojen kanssa pelaavista on tullu kummajaisia. Suomessa antikvaaristen kirjakauppojen määrä on vähentynyt 80% ja ne vähenee edelleen. Suomalaisperheestä et yleensä löydä enää edes kirjahyllyä saati että siellä kirjoja olis.

    • @DDramKing
      @DDramKing 6 лет назад

      Osasyy on suomen kattava ja ilmainen kirjastoverkko. Miksi ostaa kirjaa itselle kun sen voi lainata kätevästi ja ilmaiseksi kirjastosta vaikka kuinkamonta kertaa? Lisäksi samaa kirjaa ei ole järkevää lukea uudestaan ainakaan vuoteen koska tarinat muistaa. Minäkin muistan 10-vuoden takaisen lastenkirjan tarinat ulkoa..

    • @MrShadowduck
      @MrShadowduck 6 лет назад

      Ohan kirjastojenkin lainausluvut laskeneet. Etenkin lainauskerrat keskimäärin per. kirja on hälyttävää. Artikkelien määrähän on tosi paljon lisääntynyt ja kirjaston on vaikeaa miellyttää jokaista. Yksi huvittavimpia syitä fyysisten kirjojen lukemattomuudelle on se, että kaveri kertoo innostuneesti siitä miten kirjan voi lukea sähköisenäkin ja tilaa säästyy ja on ekologista ym. No sitten kun mennään siihen, että lukeeko se niitä sähköisiä kirjojaan, ni ilmenee ettei lue.

    • @Tessulandia
      @Tessulandia 6 лет назад +1

      ompa vaan sellasia kirjoja mullakin joita ei ole koskaan kirjastoissa ollutkaan,kun aletaan menee tekniikkaan ja korjausoppaisiin ym ammattipaperiin niin haaveeksi jää löytyminen.
      Samoin sitten keräily sarjakuvat ym eipä ole tiettyjä enää missään muualla kuin harrastajilla.
      Viimeviikolla piti viimeksi vilkaista yhtä korjausopasta kun en enää tiettyä asiaa muistanu,siitpä se selkeni yhdellä vilkaisulla ei tarvinnu katella netistä heh!