Super video, kome sluzi i cini nek kupi. Ne znam sto se vodi polemika, ne treba svakom a isto tako ljudi koji imaju ne bi menjali nikad. Stvar je do ukusa, potreba i finansija. Svidja mi se kako to objasnis detaljno sve👌🏼 i sa zadovoljstvom sam poslusala iako ne planiram da kupim ovaj proizvod. 😊 Ideje za video, spremanje za zimu sto se tice decije garderobe obuce, igracke sta se pokazalo sta je bacanje para tvoje misljenje o tome, mozda neke recepte sto samo zimi spremas. Volim sve teme sto obradjujes i tvoj nacin razmisljanja.😊 Mozda i jutarnju rutinu sa obzirom da mislim da sad oba decaka idu u vrtic.😊 Pozdrav
Год назад
Tako je. Hvala na lijepim riječima i prijedlozima :)
Da li moze odjednom da predje cjeli sprat ili treba stalno pomerati punjač iz jedne u drugu prostoriju..jer sam čula da se oni programira za jednu prostoriju i to je to,hvala
Год назад+4
Pogledajte cijeli video😊 Može cijeli sprat ukoliko nemate prepreke veće od 2cm između prostorija
Postovana Andrea, veliki pozdrav za tebe. Obzirom da sam po tvojoj preporuci uzela električni ekspres lonac i paraocistac, a sa robotom imas iskustava, interesuje me da li moze da usisava tepihe? Veliki pozdrav😊😊
Год назад+2
Pozdrav. Ja nemam tepihe pa nisam isprobala, ali obzirom da mu je veća usisna snaga od svih štapnih usisivača, matematika mi kaže da može 😉
Mene zanima to ribanje, jer imam osjetjive plocice. 😅 Obicna topla voda se sipa? Vecina dzogera mi ostavlja tragove po plocicama, pa me ovaj dio bas zanima. 😊
Год назад+2
Ja imam klasične pločice, a džoger ne bi trebao ostavljati tragove uopšte, smanjite količinu sredstva koje koristite🤷 Što se tiče robota, sipa se obična voda, ne treba biti topla.
Draga moja pametna da ste mi bar bliže da mene naučite imamo jedan koji sisa i koji samo pere ali ovaj za pranje nikako s njim na kraj dala sam ga kćerki ali ni ona nemože s njim na kraj samo vi to sve savladavate pozdrav
Nikad mi nece biti jasno zasto je dizajni svih robota usisivaca okruglog oblika kad su prostorije cetvrtastog oblika .. zar nije lakse da usisava ivice i coskove zbog osteih uglova ako je tako i on dizajniran.. svasta😊
Bravo! Razmišljam o kupnji. Vjerujem da bi mi mogao pomoći, a svaka pomoć dobro dođe. P.s. Baš ti je lijepa boja kose!!! Još dodat malo💄, ma 🔝 Hvala na preporukama i savjetima ♥️ *** Naručila jednog (iskoristila Black Friday). Nije isti kao u videu, al' ima da valja! 🥳 ***********" Roborock s8 - itekako valja! 🔝
Ja sam ga platio 1000e i pokajao sam se. Previse su automatizovani i samim tim se jako brzo kvare, pocnu da baguju, ne prepoznaju prostor itd...Ovo je model X1E Omni ili kako si navela T10@
Puno srece sa ovim robotom ali moram da te razocaram. Jako losa firma, nema delova i brzo se kvare a koštaju jako puno. Roomba ili Roborock samo. Imao sam SVE firme i otarasio sam se ovog modela posle 2 meseca
Год назад+2
Prva stvar koju pitam kad kupujem bilo koji uređaj da li imaju rezervnih djelova. Konkretno za ovaj model pokazali su mi pakovanje koje sadrži filtere, četke i krpe, garancija 3 godine. Meni je to dovoljno 🤷
Sta cemo sa senzorima, motorima koji otkazu, moduli tocka, moduli motora za krpe, grejac za bazu? Jos da si malo sacekala i imala bi savrsenog roborock-a ili neku od roomba robota...I da laser im se cesto kvari bas na Ecovacs-u@
Год назад
@@BalkanVestiostaje nam samo da čekamo i vidimo da li je to tačno. Ja eto mogu i pokazati😉
Prva Americka firma koja je izmislila LASER navigaciju je Neato BotVac. Imam i njega, kao i roomba i7 plus. Najbolji robot na svetu sto se usisavanja tice je Roomba S9, na drugom mestu je moj Neato D7, a na trecem , isto moja, Roomba i7 plus koja je fenomenalna za dlake. Zao mi je sto sam prodao Roborock S7 MaxV plus@
Super video, kome sluzi i cini nek kupi. Ne znam sto se vodi polemika, ne treba svakom a isto tako ljudi koji imaju ne bi menjali nikad. Stvar je do ukusa, potreba i finansija. Svidja mi se kako to objasnis detaljno sve👌🏼 i sa zadovoljstvom sam poslusala iako ne planiram da kupim ovaj proizvod. 😊
Ideje za video, spremanje za zimu sto se tice decije garderobe obuce, igracke sta se pokazalo sta je bacanje para tvoje misljenje o tome, mozda neke recepte sto samo zimi spremas. Volim sve teme sto obradjujes i tvoj nacin razmisljanja.😊
Mozda i jutarnju rutinu sa obzirom da mislim da sad oba decaka idu u vrtic.😊
Pozdrav
Tako je. Hvala na lijepim riječima i prijedlozima :)
Dobra stvar hvala draga Andrea 🥰
Da li moze odjednom da predje cjeli sprat ili treba stalno pomerati punjač iz jedne u drugu prostoriju..jer sam čula da se oni programira za jednu prostoriju i to je to,hvala
Pogledajte cijeli video😊 Može cijeli sprat ukoliko nemate prepreke veće od 2cm između prostorija
Postovana Andrea, veliki pozdrav za tebe. Obzirom da sam po tvojoj preporuci uzela električni ekspres lonac i paraocistac, a sa robotom imas iskustava, interesuje me da li moze da usisava tepihe? Veliki pozdrav😊😊
Pozdrav. Ja nemam tepihe pa nisam isprobala, ali obzirom da mu je veća usisna snaga od svih štapnih usisivača, matematika mi kaže da može 😉
@ hvala puno na odgovoru. Veliki pozdrav za tebe i tvoju porodicu. Samo naprijed ❗
@ preuredna si žena. Svaka ti čast! Sta mislis o DEEBOT X1 OMNI?
Колико кошта?.
@@Irimma02sve najbolje 😍 Odlična mašinerija
Ja imam robot Xiaomi usisava i pere exstra pozdrav iz Italije
Kako peres krpu? U masini ili rucno, koliko krpa si dobila?
Krpa je od mikrofibera, može se slobodno prati u mašini. takva dođe jedna. Svakako možete nabaviti i rezervne kod njih takođe :)
Moze li rec koliko kosta
Mene zanima to ribanje, jer imam osjetjive plocice. 😅
Obicna topla voda se sipa? Vecina dzogera mi ostavlja tragove po plocicama, pa me ovaj dio bas zanima. 😊
Ja imam klasične pločice, a džoger ne bi trebao ostavljati tragove uopšte, smanjite količinu sredstva koje koristite🤷 Što se tiče robota, sipa se obična voda, ne treba biti topla.
Imam rombu i odusevljena sam koliko je efikasna!
Pre dobra stvarčica!
❤
Draga moja pametna da ste mi bar bliže da mene naučite imamo jedan koji sisa i koji samo pere ali ovaj za pranje nikako s njim na kraj dala sam ga kćerki ali ni ona nemože s njim na kraj samo vi to sve savladavate pozdrav
Nikad mi nece biti jasno zasto je dizajni svih robota usisivaca okruglog oblika kad su prostorije cetvrtastog oblika .. zar nije lakse da usisava ivice i coskove zbog osteih uglova ako je tako i on dizajniran.. svasta😊
Bravo! Razmišljam o kupnji. Vjerujem da bi mi mogao pomoći, a svaka pomoć dobro dođe.
P.s. Baš ti je lijepa boja kose!!! Još dodat malo💄, ma 🔝
Hvala na preporukama i savjetima ♥️
Naručila jednog (iskoristila Black Friday). Nije isti kao u videu, al' ima da valja! 🥳
***********"
Roborock s8 - itekako valja! 🔝
Slazem se za malo sminke,narocito zbog kamere.
Imam ga i ne bih ga dala ni zašto, predobra stvar
Možete li da mi kažete koliko košta usisivač
Ispod videa imate direktan link na kojem možete saznati sve cijene, obzirom da ima više modela. Ovaj je trenutno bio na akciji 750e.
Zanimliiva stvarcica ko nema tepihe. Kod mene bi se izlomio i zabagovao 😆
Imam robota nešto više od godinu dana i prezadovoljna sam njime. Toplo ga preporučujem svima.
Nisu mi bili mnogo interesantni... Sve dok mi nisu platili da ga reklamiram 😂
Fala Bogu
Колико кошта
Oko 1000€ ali ne valja uopste
Možeš li konkretno da nam objasniš zašto ne valja? Takva informacija nam ništa ne znači. Ovaj model je sad na akciji 750e
Ja sam ga platio 1000e i pokajao sam se. Previse su automatizovani i samim tim se jako brzo kvare, pocnu da baguju, ne prepoznaju prostor itd...Ovo je model X1E Omni ili kako si navela T10@
Puno srece sa ovim robotom ali moram da te razocaram. Jako losa firma, nema delova i brzo se kvare a koštaju jako puno. Roomba ili Roborock samo. Imao sam SVE firme i otarasio sam se ovog modela posle 2 meseca
Prva stvar koju pitam kad kupujem bilo koji uređaj da li imaju rezervnih djelova. Konkretno za ovaj model pokazali su mi pakovanje koje sadrži filtere, četke i krpe, garancija 3 godine. Meni je to dovoljno 🤷
Sta cemo sa senzorima, motorima koji otkazu, moduli tocka, moduli motora za krpe, grejac za bazu? Jos da si malo sacekala i imala bi savrsenog roborock-a ili neku od roomba robota...I da laser im se cesto kvari bas na Ecovacs-u@
@@BalkanVestiostaje nam samo da čekamo i vidimo da li je to tačno. Ja eto mogu i pokazati😉
Srecno. S tim sto sam imao onaj sa bazom koji brise, ali to je isti model@
Prva Americka firma koja je izmislila LASER navigaciju je Neato BotVac. Imam i njega, kao i roomba i7 plus. Najbolji robot na svetu sto se usisavanja tice je Roomba S9, na drugom mestu je moj Neato D7, a na trecem , isto moja, Roomba i7 plus koja je fenomenalna za dlake. Zao mi je sto sam prodao Roborock S7 MaxV plus@
Prvi
Koji blam od zene 🤦♀️