❓Šta je ROBOT USISIVAČ i kako se koristi🤖 Uputstvo za Početnike ➡️Ecovacs Deebot T10

Поделиться
HTML-код
  • Опубликовано: 28 ноя 2024

Комментарии • 43

• @MsVanja17
    @MsVanja17 Год назад +4

Super video, kome sluzi i cini nek kupi. Ne znam sto se vodi polemika, ne treba svakom a isto tako ljudi koji imaju ne bi menjali nikad. Stvar je do ukusa, potreba i finansija. Svidja mi se kako to objasnis detaljno sve👌🏼 i sa zadovoljstvom sam poslusala iako ne planiram da kupim ovaj proizvod. 😊
    Ideje za video, spremanje za zimu sto se tice decije garderobe obuce, igracke sta se pokazalo sta je bacanje para tvoje misljenje o tome, mozda neke recepte sto samo zimi spremas. Volim sve teme sto obradjujes i tvoj nacin razmisljanja.😊
    Mozda i jutarnju rutinu sa obzirom da mislim da sad oba decaka idu u vrtic.😊
    Pozdrav

•  Год назад

Tako je. Hvala na lijepim riječima i prijedlozima :)

• @vesnaboranic7688
    @vesnaboranic7688 Год назад +2

Dobra stvar hvala draga Andrea 🥰

• @draganabrkovic6134
    @draganabrkovic6134 Год назад +2

Da li moze odjednom da predje cjeli sprat ili treba stalno pomerati punjač iz jedne u drugu prostoriju..jer sam čula da se oni programira za jednu prostoriju i to je to,hvala

•  Год назад +4

Pogledajte cijeli video😊 Može cijeli sprat ukoliko nemate prepreke veće od 2cm između prostorija

• @ivanamarkovic-f4l
    @ivanamarkovic-f4l Год назад +3

Postovana Andrea, veliki pozdrav za tebe. Obzirom da sam po tvojoj preporuci uzela električni ekspres lonac i paraocistac, a sa robotom imas iskustava, interesuje me da li moze da usisava tepihe? Veliki pozdrav😊😊

•  Год назад +2

Pozdrav. Ja nemam tepihe pa nisam isprobala, ali obzirom da mu je veća usisna snaga od svih štapnih usisivača, matematika mi kaže da može 😉

• @ivanamarkovic-f4l
      @ivanamarkovic-f4l Год назад

@ hvala puno na odgovoru. Veliki pozdrav za tebe i tvoju porodicu. Samo naprijed ❗

• @Irimma02
      @Irimma02 Год назад

​​@ preuredna si žena. Svaka ti čast! Sta mislis o DEEBOT X1 OMNI?

• @silvijamitric7408
      @silvijamitric7408 Год назад

Колико кошта?.

•  Год назад

​@@Irimma02sve najbolje 😍 Odlična mašinerija

• @Neda04957
    @Neda04957 Год назад +1

Ja imam robot Xiaomi usisava i pere exstra pozdrav iz Italije

• @Ancica116
    @Ancica116 Год назад

Kako peres krpu? U masini ili rucno, koliko krpa si dobila?

•  Год назад

Krpa je od mikrofibera, može se slobodno prati u mašini. takva dođe jedna. Svakako možete nabaviti i rezervne kod njih takođe :)

• @danicapavic5760
    @danicapavic5760 Год назад

Moze li rec koliko kosta

• @aleksandrabajovic7067
    @aleksandrabajovic7067 Год назад +1

Mene zanima to ribanje, jer imam osjetjive plocice. 😅
    Obicna topla voda se sipa? Vecina dzogera mi ostavlja tragove po plocicama, pa me ovaj dio bas zanima. 😊

•  Год назад +2

Ja imam klasične pločice, a džoger ne bi trebao ostavljati tragove uopšte, smanjite količinu sredstva koje koristite🤷 Što se tiče robota, sipa se obična voda, ne treba biti topla.

• @milenasavovic1595
    @milenasavovic1595 11 месяцев назад

Imam rombu i odusevljena sam koliko je efikasna!

• @ljiljanatudek6540
    @ljiljanatudek6540 Год назад +1

Pre dobra stvarčica!

• @dragicakrpanic8640
    @dragicakrpanic8640 5 месяцев назад

Draga moja pametna da ste mi bar bliže da mene naučite imamo jedan koji sisa i koji samo pere ali ovaj za pranje nikako s njim na kraj dala sam ga kćerki ali ni ona nemože s njim na kraj samo vi to sve savladavate pozdrav

• @nemanjatadic-c6o
    @nemanjatadic-c6o 2 месяца назад

Nikad mi nece biti jasno zasto je dizajni svih robota usisivaca okruglog oblika kad su prostorije cetvrtastog oblika .. zar nije lakse da usisava ivice i coskove zbog osteih uglova ako je tako i on dizajniran.. svasta😊

• @lafrapele
    @lafrapele Год назад +1

Bravo! Razmišljam o kupnji. Vjerujem da bi mi mogao pomoći, a svaka pomoć dobro dođe.
    P.s. Baš ti je lijepa boja kose!!! Još dodat malo💄, ma 🔝
    Hvala na preporukama i savjetima ♥️
    Naručila jednog (iskoristila Black Friday). Nije isti kao u videu, al' ima da valja! 🥳
    ***********"
    Roborock s8 - itekako valja! 🔝

• @makimaki157
      @makimaki157 Год назад

Slazem se za malo sminke,narocito zbog kamere.

• @marinababic1876
    @marinababic1876 Год назад +2

Imam ga i ne bih ga dala ni zašto, predobra stvar

• @JelicaPejcic
    @JelicaPejcic Год назад

Možete li da mi kažete koliko košta usisivač

•  Год назад

Ispod videa imate direktan link na kojem možete saznati sve cijene, obzirom da ima više modela. Ovaj je trenutno bio na akciji 750e.

• @makimaki157
    @makimaki157 Год назад +2

Zanimliiva stvarcica ko nema tepihe. Kod mene bi se izlomio i zabagovao 😆

• @jelenaradojevic9764
    @jelenaradojevic9764 Год назад +2

Imam robota nešto više od godinu dana i prezadovoljna sam njime. Toplo ga preporučujem svima.

• @an.s.9941
    @an.s.9941 Год назад +3

Nisu mi bili mnogo interesantni... Sve dok mi nisu platili da ga reklamiram 😂

•  Год назад

Fala Bogu

• @silvijamitric7408
    @silvijamitric7408 Год назад +1

Колико кошта

• @BalkanVesti
      @BalkanVesti Год назад +2

Oko 1000€ ali ne valja uopste

•  Год назад

Možeš li konkretno da nam objasniš zašto ne valja? Takva informacija nam ništa ne znači. Ovaj model je sad na akciji 750e

• @BalkanVesti
      @BalkanVesti Год назад +3

Ja sam ga platio 1000e i pokajao sam se. Previse su automatizovani i samim tim se jako brzo kvare, pocnu da baguju, ne prepoznaju prostor itd...Ovo je model X1E Omni ili kako si navela T10@

• @BalkanVesti
    @BalkanVesti Год назад +2

Puno srece sa ovim robotom ali moram da te razocaram. Jako losa firma, nema delova i brzo se kvare a koštaju jako puno. Roomba ili Roborock samo. Imao sam SVE firme i otarasio sam se ovog modela posle 2 meseca

•  Год назад +2

Prva stvar koju pitam kad kupujem bilo koji uređaj da li imaju rezervnih djelova. Konkretno za ovaj model pokazali su mi pakovanje koje sadrži filtere, četke i krpe, garancija 3 godine. Meni je to dovoljno 🤷

• @BalkanVesti
      @BalkanVesti Год назад +1

Sta cemo sa senzorima, motorima koji otkazu, moduli tocka, moduli motora za krpe, grejac za bazu? Jos da si malo sacekala i imala bi savrsenog roborock-a ili neku od roomba robota...I da laser im se cesto kvari bas na Ecovacs-u@

•  Год назад

​@@BalkanVestiostaje nam samo da čekamo i vidimo da li je to tačno. Ja eto mogu i pokazati😉

• @BalkanVesti

Srecno. S tim sto sam imao onaj sa bazom koji brise, ali to je isti model@

• @BalkanVesti

Prva Americka firma koja je izmislila LASER navigaciju je Neato BotVac. Imam i njega, kao i roomba i7 plus. Najbolji robot na svetu sto se usisavanja tice je Roomba S9, na drugom mestu je moj Neato D7, a na trecem , isto moja, Roomba i7 plus koja je fenomenalna za dlake. Zao mi je sto sam prodao Roborock S7 MaxV plus@

• @elmircatovic9507
    @elmircatovic9507 Год назад +1

Prvi

• @Monsterka-ti9je
    @Monsterka-ti9je 5 месяцев назад

Koji blam od zene 🤦‍♀️