Asht e vertet se Demaqi ka qen ne Amerik nat koh edhe ne Chikago ka qen edhe e tha se sot per sot nuk kemi ma te mir se Rugova une present kam qen Demaqi ishte te shiptaret Tugjmani ishte te Kroatet kurse Izet begoviqi te boshnjaket pershendetje USA.
Adem Demaçi ishre njeri e patriot i pervuajtun i burgjeve jugosrbjane. Por j manipulu shume nga lubie e mark.stalinenvermilladinrankoviqmillosheviq-dantom shtabtogneriptontokompanija. Lavdi past Ndjesi past
rugova nisi qendresen paqsore kure UCK nisi luften per qlirim e pavarsi te dy palt kan dhan kontribut per kosoven e pavarur sot jem te lir po te ndar ne komunista stalinista dhe demokrat
Pse nuk do te kishte ? Ti je i Smut , si Komunistat mbas liderve te tyre ! Pavarsin e Kosoves e ka Sjell Pushka e Liris e Nisur ne Prekaz , dhe e Perhapur ne gjithe Kosoven.
Asht e vertet se Demaqi ka qen ne Amerik nat koh edhe ne Chikago ka qen edhe e tha se sot per sot nuk kemi ma te mir se Rugova une present kam qen Demaqi ishte te shiptaret Tugjmani ishte te Kroatet kurse Izet begoviqi te boshnjaket pershendetje USA.
Adem Demaçi ishre njeri e patriot i pervuajtun i burgjeve jugosrbjane.
Por j manipulu shume nga lubie e mark.stalinenvermilladinrankoviqmillosheviq-dantom shtabtogneriptontokompanija.
Lavdi past
Ndjesi past
Rugava ishte dhe do te mbete QEN BIR QENNNIIIIIIIIII!!!!
TIJE QEN BIR KUDRE O SHKA I SHKINES
qfar fialori
Normal per qobana si ti Po
Veq meqkat I njohin qent heeeee
Qa po qirresh bishop DERRI
Pa rugoven nuk do kishte kosove
Pa UÇKn nuk do të kishte Kosovë.
rugova nisi qendresen paqsore kure UCK nisi luften per qlirim e pavarsi te dy palt kan dhan kontribut per kosoven e pavarur sot jem te lir po te ndar ne komunista stalinista dhe demokrat
Pse nuk do te kishte ?
Ti je i Smut , si Komunistat mbas liderve te tyre !
Pavarsin e Kosoves e ka Sjell Pushka e Liris e Nisur ne Prekaz , dhe e Perhapur ne gjithe Kosoven.
Pa rugoven NUK kishe kosovo AS shqiptar Babushi