Размер видео: 1280 X 720853 X 480640 X 360
Показать панель управления
Автовоспроизведение
Автоповтор
Elaborim shume i sakt dhe me i miri qe e kame ndegju ndonjeher nga intelektualet !
Fadil Zeza
MashAllah,kështu zhvillohet debati ,njerzishëm ju lumtë!
1:07:07 i vetmi person qe ka nevoje per ndihme profesionale eshte Dukagjin Gorani
Shum bukur Xeni e kr spjegu 👍
shkurt shqip kurr europa e turqia sna ka lan syt mi qel veq me pushtime e shqiptart i ka perqa
Pse nuk reagoj kurë nga viti 1950-1960 u shpërngulën 500000 shqiptar!
😂😂😂😂😂 Drenica ketu Drenica atu 😂😂😂😂😂😂😂 uuuuu kallen tjert
Jo atu po aty me germen yyyyyy
@@patrikberisha5353Gegishtja ta han ^y^ ty😂😂😂😂😂
Shkelzen Gazhi shume i lexuar por bindjet i ka te gabuara . Kombinime shume quditse
Bindjen jane subjektive. Pse ty te duket qe ka bindje te gabuara, nuk do te thote te jete ashtu.
@Ramadand Halili Une i dhash te drejt Xenit per analize por bindjen te verbur ce ka per Albinin ma hup krejt at pelçimin ndaj tinaj
Dugi, please shkurtoj frazat!!!Thanks.
Fadil hoxha ka qene patriot e i arsimuar edhe e ka bo kosoven shtet prej 74.
TE DYT KANQEN KOMUNIZTS
Qka je ka thu pse e kan shpall hero njana parti tash jan me qat parti a nuk jan me ldk jo me asnjeren parti nuk jan se i njoh une ata
I madh ka qene Fadil Hoxha
Mut i madh
Elaborim shume i sakt dhe me i miri qe e kame ndegju ndonjeher nga intelektualet !
Fadil Zeza
MashAllah,kështu zhvillohet debati ,njerzishëm ju lumtë!
1:07:07 i vetmi person qe ka nevoje per ndihme profesionale eshte Dukagjin Gorani
Shum bukur Xeni e kr spjegu 👍
shkurt shqip kurr europa e turqia sna ka lan syt mi qel veq me pushtime e shqiptart i ka perqa
Pse nuk reagoj kurë nga viti 1950-1960 u shpërngulën 500000 shqiptar!
😂😂😂😂😂 Drenica ketu Drenica atu 😂😂😂😂😂😂😂 uuuuu kallen tjert
Jo atu po aty me germen yyyyyy
@@patrikberisha5353Gegishtja ta han ^y^ ty😂😂😂😂😂
Shkelzen Gazhi shume i lexuar por bindjet i ka te gabuara .
Kombinime shume quditse
Bindjen jane subjektive. Pse ty te duket qe ka bindje te gabuara, nuk do te thote te jete ashtu.
@Ramadand Halili
Une i dhash te drejt Xenit per analize por bindjen te verbur ce ka per Albinin ma hup krejt at pelçimin ndaj tinaj
Dugi, please shkurtoj frazat!!!Thanks.
Fadil hoxha ka qene patriot e i arsimuar edhe e ka bo kosoven shtet prej 74.
TE DYT KANQEN KOMUNIZTS
Qka je ka thu pse e kan shpall hero njana parti tash jan me qat parti a nuk jan me ldk jo me asnjeren parti nuk jan se i njoh une ata
I madh ka qene Fadil Hoxha
Mut i madh