@@macalipa3643 dua tregoj Ku ka lind allahi ! Allahi ka lind ne Leningrad ne rusi . Jeton ne beograd ne serbi . Puntoret e allahit jan hoxhallaret neper kosove dhe shqipri . Shejtan mshefet ne lekuren e allahit . Kjo esht e verteta .
Mjer kosova sa posht ka ra.. Mediat i japin hapsire Pijanecav t'kafeve dhe t'podrumev mi kundershtu Hoxhollaret dhe ate Hoxhollar te (Shkolluar) gjat gjith jetes, c'eshte puna tyre apo mos Shiten edhe Shpirtin.?
@@violetakola4062dasht. Zoti more majmun hin. Ne histori. Edhe e xhan fen tande feja myslimane. Nuk asht. E shiptarve. Turki. Ju aka. Ndrru me dajak. Tosket. Ikan qendruar. Dajakut. Edhe sot ekan fen e shiptarit fen katolike. Por geget jan si fryma. Neser. Meardh. Serbet bahen ortodoks.
@@violetakola4062ne shqiptaret Zotin e quajmë Zot jo Allah, Fjala Allah nuk është fjalë shqipe është fjalë turke këtë fjalë e përdorin turqit islamikë myslimanët që në kohën e pushtimit turk, fjala allah nuk është fjalë shqipe, por nuk të kuptoj nga emri identifikohesh katolike perse nuk e thua ZOT por I e quan allah Rrnoft KRISHTI MBRET ✝️✝️✝️👑👑👑⛪️⛪️🙏🌹🙏🌹🙏🙏🙏🙏🧎♀️🧎♀️💐🌹
@@Viktoria-ht5vj edhe krishti eshte fjale Greek edhe Bibel fjale Greeke po vetem Arabishtja nuk ju pelqenn juve po gjysma greqisht gjysma Italisht e gjysma inglisht ju pelqen po Allahu ai do I vere gjerat ne vend mos KY merak ata qe e duan ne xhenet ata qe se duan xhehem ka vend plot me tuned krishin mua ty krishin e njoh vet une ska nevoj te ma tregosh ty eshte rob dhe I derguar I Allahut dhe emri I tij ne shqip me qe do shqip ty eshte Isa
Popo edhe une i besoj nje fe esht shqiptaria, zoti jem esht nje shqipojne 2 krenar edhe ma ka dergu kanuni i lek dukagjini qe tregone traditen edhe ligjet e botes , e ai vec shqip fol edhe jeton ne nje toke 50 milliard vite te drites a i beson kti zoti jem pejgamberi esht lek dukagjini hajt meno tash
Oh Zot.🙏🙏🙏 U ngjall Gjergj Kastrioti..gzim i madh per ne shqiptaret. Dote jem krenar dhe dota ndiejm veten dikushi. Rrnoft kjo Nisme e bekuar dhe e mirse ardhur 👍👍👍♥️♥️🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇺🇸🇦🇱🇺🇸🇦🇱🇺🇸🇦🇱🇺🇸🇦🇱🇺🇸🇦🇱
Ti me binde se kujt i takon dhe ke te drejt sepse e di qe nuk je shqipetar per ata edhe flamurin po e tregon .por ma e keqja ashte kur thote jame shqipetar duke mashtruar e fyne akuzon e mashtron kombin tone .trego more njeri kujt i takon sepse nuk ashte turp ne kosov i keni te gjiths te drejtat edhe pse jemi 94 perqind shqipetar na jemi zemergjer dhe si ne 94 perqind shqipetar si nji njeri i tjetrit nacionslitet e kemi te njejtat drejt pra kjo dhurat vlen vetem kush jeton ne territoret shqipetare pra shfrytezoni e leni anderrat e perqarjet mese kesaj etnije hyjnore Qe u lind me token dhe qiellin
Zoti ju ndimofte jeni njerzit me guximtar qe ka pasur ndonjeher Shqiptaret ju lutem disa inamav dhe disa grupe te njerzve mos i pengoni lerni njerzit te lire dhe te lercaktohen ashtu si duan rrespekt perte gjithe
Qfar hoxhallar te karitmesjetar feudal me pashkoll analfabera skenife she muslimankshirieperzinedhe arabishteshqip tridhjet meddle ne neshteetarabe mjekrra popatato vet baj e ndarjenku ka boshnjak Turk me din behemi Mekushtetut shqiptar
Ajo eshte nhe releghino feja Po duhet sqarue popullit se kaq shume kohe kemi marr terapi antikombtare te impinguar me shume nga Turqija e ndihmuar 75%nga serbija qe te pson shqiptarija eshte fe e juaj seshte e jona kombi eshte me rendersi kurr feja pse me na bere budall truthare serbija e Turqija gjeniu kombtar..Ku maturità plak budall proserb antikombtar e hije Hoxha tjere qe as ne fe smettere ere as vet si njeri me at shajkaqe ska vlere
Fen islame e ka instalue INTELEGJENCA ruse edhe tash e kontrollon serbija ne krejt ballkan . Per vetem ne kroaci dhe slloveni ! Ska pas shans . Ku ka budall ja ngul se budallen e ngarkon rand si gomarin .
Respect jeni me te mrekullushem per levizjen . dhe Kombi mbi te Gjitha identiteti jon shqiptar . Levizjen kombetare zoti e bekoft jam me jue . 🇽🇰🇦🇱🇸🇻🇺🇸
Fe dhe atdhe, në gjuhën Shqipe. Ka than Fishta. Jo në gjuhën arabe. Veq fytyrat me ja u pa, duket se janë mbetje arabe, jashtqitje osmane. Ky magjypi me mjekerr thotë islami erdhi me paqe.! Phy ta pshurrsha mjekrrën , arab muti
@@petlla1 Kurr mas pafsh o faqe zi .Kurt Talibanat ta marrin neper kmb kombin , figurat, kulturen ,folklorin, flamurin , herojt ,e shum e shum e shum tjera . Ata tradhtar te paguar nga rusoturkoserbet ,qe dojn me nepekemb qdo gje qka asht shqiptare . Levizja e Deqanit jan te perkrah qdo shqiptar si Drenica si Dugagjini , si dhe ne shqipri . Per hater te tparve ton ,te Kombit , sama par te behet Rikthimi ne Krishterim dmth ne fejen shqiptare ,, ORIGJINALE ,, 👍🇦🇱🇦🇱🇦🇱. Urime te gjith atyre qe poe kuptojn te vertreten .👍🇦🇱🇦🇱🇦🇱
Esht e ditur kur makan vershue 800 xhamija 800 sekte per intetesa , 800 fakultete jon shum elma 800 xhamija ket eka desht shkjau me xhas poja arrin kueka pas qellimin mena shpall fudamelista etj etj.
Rrespekt Hogjë i nderuar se edhe unë jam myslimanët edhe memi dhanë edhe 100 miljan euro se ndërrojë kurrë hiq sepse mysliman kam lind edhe mysliman kam vdek pra.jamë krenar qe jam shqiptar musliman
@@edmondtabaku3393 çdo fjalë përkthehet edhe në shqip me kuptim por disa klerik e njerëz nuk e dëshirojnë dhe ju dukët ma ambël ne thanë Allah se sa Zot e Zoti kukton edhe shqip ndërsa Allahu…??!!!
Te pengon fjala Allah se nuk esht shqip a Ste pengojn fjali serbisht qe i fol per dit se ju kam degjuar qe keni shum fjal serbisht dhe turqish ne shprehje 🙄🫣🤫🤫🤫🤫
@@edinakolonja642njejtë si islami si serbi të njejtë jeni kundra kombit shqipëtarë kush luftoj për Isisin kush i pruni burkat, vehabistat turju qoft por islami nuk e njefë turpin edhe kombin shqipëtarë.
Une jam musliman i shqiperise me shtesi italiane, dhe kur me puesin them jam shqiptar sepse jam shqiptar. Nuk presatohem jam musliman o talok. Prandaj feja eshte fe è kombi eshte komb. Shpreja feja è shqiperi eshte shqiperia, eshte te thenie qe ne jemi nje, dhe se kemi fe te dryshem, qe te mos ke perqarje fetare ne popull , se ne fund te fundit nje soj japim jeten per kombin
ec shko thuju me ja ndrru emrin me ja bo dardania cakrra kqyre sa shpejt ta shtin kryt n thes hahaha.. Shtetin e ke krejt me parime qe most i ofendoni shkijet, nuk ka shteti i kosoves as NJE dokument ose simbol shqiptar, biles as nuk lejohet mu permend fjala "shqip" ne kushtetuten e kosoves e ktu pom shet prralla te romakeve..Edhe emrin e shtetit e ke Serb jo veq asaj po edhe me QEF te madh i thoni Kosov Kosov duke mos reflektuar se jeni tu fol serbisht kur e thoni fjalen kosov. ahahhaaa zot jan qu berllogat me ba rend.
ta qifsha at rod npidh neser vdek nuk tpyt a je serb a qka je nket bot jena ardh me adhuru Zotin duhesh me kan krenar qe je Musliman pastaj vjen komb ,, ty e me blerim qka jeni kshtu grat jau qifsha npidh
@@etnalutt3492 Ne mjeksi perdoret gjuha latine qe quhet gjuhë e vdekur, Ne vatikan poashtu perdoren termat latine që populli nuk i kupton dhe hoxha flet shqip me termat arabe me perkthim.
Unë jam një shqiptar me banim në Turqi. Unë i njoh shumë mirë turqit dhe arabët. Kultura e tyre nuk përputhet me kulturën shqiptare. Unë e di shumë mirë që fshehtas po përpiqen të asimilojnë ne shqiptarët duke i quajtur vëllazëri. Jam rritur me Islamin, familja ime më ka rritur si të vetmin Islam të vërtetë. Një ditë, u largova nga Islami pasi lexova kuptimin e Kuranit dhe biografinë e Muhamedit, në mënyrë që të bëhesha një musliman më i mirë. Ju lutemi lexoni kuptimin shqip të Kuranit. Nëse e lexojnë shqiptarët, do të kuptojnë se çfarë po përpiqet fshehurazi t'i shkatërrojë. Më mallko që i dhashë 45 vjet nga jeta ime kësaj feje. Në të kaluarën, ajo që kishte rëndësi për mua ishte se isha muslimane, por jo tani. Për mua nuk kam vëllezër fetarë, për mua të gjithë shqiptarët janë vëllezërit e mi, pavarësisht bindjeve të tyre. Tani unë, gruaja dhe fëmijët e mi mësojmë shqip çdo mbrëmje. Fëmijët e mi e dinë shumë mirë se atdheu stërgjyshër i tyre është Ballkani dhe mësojnë traditat dhe kulturën e tyre. Nëse nuk do të kisha lexuar kuptimin e Kuranit, nuk do ta kisha kuptuar se ende mendoj se ai është i shenjtë dhe i asimiluar në kulturën arabe!! Ju lutem lexoni vëllezërit e mi shqiptarë dhe mbani mend se është feja ajo që përpiqet të na shkatërrojë, të na ndajë dhe të na bëjë të dukemi mirë. Turqi, Rusi, Arabi. Vazhdimisht e dërgojnë komunitetin në Ballkan dhe shpenzojnë shuma të mëdha parash që shqiptarët të mos zgjohen.
Po po edhe hoxhallaret jan ba ma zi se serbosllavi shkojn e perkrahin erduganin dhe idet e tij pa pas lidhje me politik.... qe dietart hoxhalllar ne kosov
@@Faton-Gjk137Kombin me caktoj All-llahu gjuhen me mesuan Prinderit , Fen e zgjodha vet dhe jam shum i knaqur dhe krenar Elhamdulilah , e ti koka e mbrazt blabato sa te duash !!!!!
O HOXH me ghith respektin per juve ne AMERICA 🇺🇸 jetoj po me krenari tham se jam musliman e ne kosove ja qua nje grup njerz po mundohen me perqa shqiptaris qe nuk e kemi pas kurr turp ju qoft .
O Hoxhe. Jemi Shqiptar. Kur te regjistrohen njerezit duhet regjistruar SHQIPTAR e jo mysliman, Katolik e Orthodox. Por kur behej regjistrimi, hogjallaret u thoshin Shqiptareve te regjistrohen si mysliman. Aty eshte problemi.
Kur behet regjistrimi shkruhet kombesia pra ne rastin e jone: shqipetare por edhe kujt religjioni i perket. Kjo nuk eshte vetem se ne Kosove por edhe ne Zvicer sepse ketu jetoj.
Kaloi ajo koh . Edhe me thojshin vllaznim bashkim , Po koha e Ban te veten . Ska ma Bajram e pashk . Ntrojet shqiptare dot Ket vetem Pashk. Koha per ndryshim arriti. Te rreshtohemi drejt Krishterimit ( feja e tparve ton ) 🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱
@@youtubeyoutube1477vall mulla kulla mulla dulla, Sallam Lejlekum 😂!!!!! O Turko/Arab, nuk lejohet Islami ne Shqiptari 🇦🇱!!!!! Ndalohet feja Islame Ne trojet Shqiptare 🇦🇱!!!
O hallall Allahu nuk e ndihmon fen e sulltan muratit ty me lexu Kuranin me vemendje e kupton se feja edhe Kurani Jan si nata me dit , Po nejse ksi njerz si tt i dun hoxhallart qe as nuk ju intereson me lexu me perdor trurin
Agron,Po ai libër që është në Kuran,është në Arabisht. Por unë e di ,që nuk lejohet të shkruhet Shqip. Ahere si mendon ti.Gjuha e Nënës është Bibla Zot Jezu Krishti i Plot fuqishmi i Perëndisë.
Eshte erendesishme qe njeriu te jete besimtar por fene e zgjedh ke ti behet mire nuk e detyron dot se ske te drejte
Rrofte populli shqiptar!
Ne krye me Allahun
@@macalipa3643 dua tregoj Ku ka lind allahi ! Allahi ka lind ne Leningrad ne rusi . Jeton ne beograd ne serbi . Puntoret e allahit jan hoxhallaret neper kosove dhe shqipri . Shejtan mshefet ne lekuren e allahit . Kjo esht e verteta .
@@macalipa3643ne.krye jezukrishtin
@@macalipa3643 ne krye me Zotin Shqiptar 🇦🇱!!!
@@macalipa3643 ta qifsha fen e djallit o n ferr shkofsh
🙏🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🙏
Tros aty ku je ne Shqipri skinit lidhje me Shqiptaret musliman.
Rroftë shqiptarina Ilirija,Dardanija!!!❤️🇦🇱❤️🇦🇱❤️🇦🇱❤️
"kombi shqiptar duhet te pastrohet shpirterish" KADARE
Me kita zotri pe sho nji kosov demokratike respekt
Po me emnin e Allahut Kadare tash veq u pastru u knaq krejt
@@jetoooooooo ne emer te krishtit shqiperia do pastrohet nga ju demon
Rrnoft shqiptarija
Po dasht Allahu do rrojne
Mjer kosova sa posht ka ra.. Mediat i japin hapsire Pijanecav t'kafeve dhe t'podrumev mi kundershtu Hoxhollaret dhe ate Hoxhollar te (Shkolluar) gjat gjith jetes, c'eshte puna tyre apo mos Shiten edhe Shpirtin.?
@@violetakola4062dasht. Zoti more majmun hin. Ne histori. Edhe e xhan fen tande feja myslimane. Nuk asht. E shiptarve. Turki. Ju aka. Ndrru me dajak. Tosket. Ikan qendruar. Dajakut. Edhe sot ekan fen e shiptarit fen katolike. Por geget jan si fryma. Neser. Meardh. Serbet bahen ortodoks.
@@violetakola4062ne shqiptaret Zotin e quajmë Zot jo Allah, Fjala Allah nuk është fjalë shqipe është fjalë turke këtë fjalë e përdorin turqit islamikë myslimanët që në kohën e pushtimit turk, fjala allah nuk është fjalë shqipe, por nuk të kuptoj nga emri identifikohesh katolike perse nuk e thua ZOT por I e quan allah Rrnoft KRISHTI MBRET ✝️✝️✝️👑👑👑⛪️⛪️🙏🌹🙏🌹🙏🙏🙏🙏🧎♀️🧎♀️💐🌹
@@Viktoria-ht5vj edhe krishti eshte fjale Greek edhe Bibel fjale Greeke po vetem Arabishtja nuk ju pelqenn juve po gjysma greqisht gjysma Italisht e gjysma inglisht ju pelqen po Allahu ai do I vere gjerat ne vend mos KY merak ata qe e duan ne xhenet ata qe se duan xhehem ka vend plot me tuned krishin mua ty krishin e njoh vet une ska nevoj te ma tregosh ty eshte rob dhe I derguar I Allahut dhe emri I tij ne shqip me qe do shqip ty eshte Isa
🇦🇱🇦🇱🇦🇱
Back to roots
👍🇦🇱❗️
Roots i kini te shkjet . Faqezi shka
@@nazmihasani5187 ti I ke rronjet te shkiet se shkiet I keni aleat ju islamikoserbet
Bravo👏👏👏Hoxhe i nderuar ke Fole shume sakte Shume mire .
Respekt Pa funde per Hoxhen❤️❤️❤️
Rrofte Islami☪️✊😍From Albania🇦🇱
Ndoshta nga albenistani jo shqiperia, shqipetaret nuk vishen me veshje me emra e zakone arabe e otomane
Vladimira budallaqet sikur ju e rezikojnë kombin shqipëtarë. Për këtë problem ka lindë kjo inicijativë jo islamit radikal.
Doket, zakonet, kultura shqiptare eshte ne sinkron (pershtatet shume mire) me rregullat fetare Islame.
Islami e ka mbrojte fuqishem shqiptarine.
Ju lumtë për iniciativë, edhe unë jamë me ju. moderator perçars I popullit Shqiptar
Popullin me tru delje. Poshte islami ne trojet tona. Theni qafen te mutsihanja araboturke
KOQET MI HANKSH
Te lumt. Moter iniciativ. Pak. E vonuar. Por ne. Do ekthejm. Fen. E shiptarit. Ati ku kemi qen
Mose fole keq per Uqk dhe per megimtaret
O shqiptar në Zot besoni shum e më shum, feve të ndryshme dërgojeni andej nga kan arrdh
God bless!!shqiptarin 🇦🇱🙏🏻and love your enemies!!
Rëspekt për z. Latifi edhe z. Jashari sepse kanë shum të drejtë në ket debat dhe janë shum real në biseda 👌👍
50:26 emotional damage nga hoxha hahahahahaha 😂❤
Qka keni me fen don me besu beso nuk don shko
Popo edhe une i besoj nje fe esht shqiptaria, zoti jem esht nje shqipojne 2 krenar edhe ma ka dergu kanuni i lek dukagjini qe tregone traditen edhe ligjet e botes , e ai vec shqip fol edhe jeton ne nje toke 50 milliard vite te drites a i beson kti zoti jem pejgamberi esht lek dukagjini hajt meno tash
Fea e shiptarit eshte shqiptaria ,shko hoxh e pop ,mos u perzij per shtet e komb!
Oh Zot.🙏🙏🙏 U ngjall Gjergj Kastrioti..gzim i madh per ne shqiptaret. Dote jem krenar dhe dota ndiejm veten dikushi. Rrnoft kjo Nisme e bekuar dhe e mirse ardhur 👍👍👍♥️♥️🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇺🇸🇦🇱🇺🇸🇦🇱🇺🇸🇦🇱🇺🇸🇦🇱🇺🇸🇦🇱
🇦🇱🇽🇰🇦🇱🇽🇰❤👍
Zoti flet Shqip dhe kupton Shqip
Bravo Deçani ❤❤❤
👍 Respekt 🇦🇱❗️
Guarakuq zoti ta ruajt at kokerr mendje se ma keni
@@dardania6451 ndalohet feja Islame ne trojet Shqiptare 🇦🇱!!!
HAJT BUDALL HAJT...TRURIN E PASKE SA NI PACOVIT
Feja Islame ☪️ Me e mira ne Bote.
Respekt Pa Funde ❤️❤️❤️
Ti me binde se kujt i takon dhe ke te drejt sepse e di qe nuk je shqipetar per ata edhe flamurin po e tregon .por ma e keqja ashte kur thote jame shqipetar duke mashtruar e fyne akuzon e mashtron kombin tone .trego more njeri kujt i takon sepse nuk ashte turp ne kosov i keni te gjiths te drejtat edhe pse jemi 94 perqind shqipetar na jemi zemergjer dhe si ne 94 perqind shqipetar si nji njeri i tjetrit nacionslitet e kemi te njejtat drejt pra kjo dhurat vlen vetem kush jeton ne territoret shqipetare pra shfrytezoni e leni anderrat e perqarjet mese kesaj etnije hyjnore Qe u lind me token dhe qiellin
Per ty. Jo per krejt. Boten
Profeti yt ka mar qik 9 vjeqare ber grue
Shum fe e bukur po
Si nuk po e kuptoni si kunder Hoxhes e kunder Hoxha lis.Kunder fese se imponuar ne at nga zoti e dhuruar gjeniu
@@Gjaku Sipas bibles se juaj profeti i juaj Loti ka fjetur me dy vajzat e tij. gje qe nuk eshte e vertete por bibla juaj keshtu e thote.
Zoti ju ndimofte jeni njerzit me guximtar qe ka pasur ndonjeher Shqiptaret ju lutem disa inamav dhe disa grupe te njerzve mos i pengoni lerni njerzit te lire dhe te lercaktohen ashtu si duan rrespekt perte gjithe
njerzt mas muta valla
Qfar hoxhallar te karitmesjetar feudal me pashkoll analfabera skenife she muslimankshirieperzinedhe arabishteshqip tridhjet meddle ne neshteetarabe mjekrra popatato vet baj e ndarjenku ka boshnjak Turk me din behemi
Mekushtetut shqiptar
kavani mos te ndalet me ZOTIN PERPARA,
Hoxh inderum allahu te rujt ti je lexhend feja ejon nuk nposhte kurr feja islame me emira❤❤❤❤❤❤❤❤☝️☝️☝️☝️☝️☝️
Ve bast se je nje shka i serbisë se shqiptari i vertetë nuk flet keshtu. Ta pshurrsha mutlimanizmin ty e at mahamutin tend e gojen poashtu
Ndalohet feja Islame Turko/Arabe
Ne trojet Shqiptare 🇦🇱!!!
Qka dinë ti User me hanger mut!
🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱
Bravo hoxh
Qka asht kjo bravo hoxh ? A se kuptoni se Jan kunder kombit dhe punojn per sherbim sekret serbe !! Esht aq e veshtir me kuptue ?
🤲🏻☝️❤️🇽🇰🇦🇱
Jam krenare qe jam Shqiptare , e falemnderoj Zotin qe jam Muslimane 🇦🇱🇽🇰🤲🏼
Ajo eshte nhe releghino feja Po duhet sqarue popullit se kaq shume kohe kemi marr terapi antikombtare te impinguar me shume nga Turqija e ndihmuar 75%nga serbija qe te pson shqiptarija eshte fe e juaj seshte e jona kombi eshte me rendersi kurr feja pse me na bere budall truthare serbija e Turqija gjeniu kombtar..Ku maturità plak budall proserb antikombtar e hije Hoxha tjere qe as ne fe smettere ere as vet si njeri me at shajkaqe ska vlere
Amin🤲
Falendero ushtaret turq qe kan vra burrat è kan ba musliman grat e femijet.
@@Ladi5873jalla jalla
Gjak Shqiptari nuk bahesh, Gjak Shqiptari lind 🇦🇱🦅🇦🇱
Jo keta jan kunder fese Muslimane jo kunder religjionit.
Ky zotri blerimi let shkon te papa tjau puth doren se shum e adhurojka
Oj kosovë nëna ime hajd hajd
Rrofte Populli Shqiptar ♥️🙏feja e Shqiptarit eshte Shqiptarija 🇦🇱🦅🇦🇱🦅🇦🇱🦅🇦🇱🦅🇦🇱🦅🇦🇱🦅🇦🇱🦅🇦🇱
Pika feja eshte fe dhe atdheu eshte atdhe
😊😊
Feja jote eshte shqiptaria, phuuu dreqi u honkt
Malsorre.. fol për vete
Feja e shqiptarit është Islami krenar per ket fe madhështore dhe ju qafirat vdisni me mllefin e juaj
Pershendetje të gjithvet edhe hoxhen e nderuar në prejashtim me ket klinak zagarin se po konteston dhe akuzon të drejtat demokratike !!
Para ardhjes perandoris Osmane ska pas musliman ne shqiptari
Fen islame e ka instalue INTELEGJENCA ruse edhe tash e kontrollon serbija ne krejt ballkan . Per vetem ne kroaci dhe slloveni ! Ska pas shans . Ku ka budall ja ngul se budallen e ngarkon rand si gomarin .
Po ka pas, meso lexo
Kapi librit mos u bo horr n internet.
Sigurt domethan je kan n ate kohe ti
A ti pi dishe senet
Ja ju fen e kini kap për gryke veq vazhdoni
As.muhamedi ka luftu per arabet per vendlindjen as per turkun as per shqiptarin.kurse skenderbeu ka luftu per shqiptari ska luftu per arab as per turk
Respect jeni me te mrekullushem per levizjen . dhe Kombi mbi te Gjitha identiteti jon shqiptar . Levizjen kombetare zoti e bekoft jam me jue . 🇽🇰🇦🇱🇸🇻🇺🇸
Krejt levizja ty nonen ta qifshin me gjith at amerik o papak cheli syt
ATE GJERGJ FISHTA ISHTE. KLERIK I KRISHTEN GJITHMON. KA THAN FE E ATDHE
Edhe ka thën:
Ne met vërtet kemi Bajram dhe Pashkë,por Shqiptarin e kemi Bashkë.!
-Gjergj Fishta
Religioni islamiste 1eshte Po di te ishte levizje kunder qdo feje.
Fe dhe atdhe, në gjuhën Shqipe.
Ka than Fishta.
Jo në gjuhën arabe.
Veq fytyrat me ja u pa, duket se janë mbetje arabe, jashtqitje osmane.
Ky magjypi me mjekerr thotë islami erdhi me paqe.! Phy ta pshurrsha mjekrrën , arab muti
Saim Tahiraj - Qenke i zgjuar. Respekt...!
*Islami ësht gënjeshtër..!
Saim Tahiri qenke i zgjuar
Krishterizmi eshte genjeshter kaq dim te shprehum ne shqipetaret
KOQET MI HANKSH
Lamsh asht ba puna fes shum perqarje
Populli thot po dahen dhent nga dhitë!
Un se di ku pi she ti perçarje!!!
@@petlla1 Kurr mas pafsh o faqe zi .Kurt Talibanat ta marrin neper kmb kombin , figurat, kulturen ,folklorin, flamurin , herojt ,e shum e shum e shum tjera . Ata tradhtar te paguar nga rusoturkoserbet ,qe dojn me nepekemb qdo gje qka asht shqiptare . Levizja e Deqanit jan te perkrah qdo shqiptar si Drenica si Dugagjini , si dhe ne shqipri . Per hater te tparve ton ,te Kombit , sama par te behet Rikthimi ne Krishterim dmth ne fejen shqiptare ,, ORIGJINALE ,, 👍🇦🇱🇦🇱🇦🇱. Urime te gjith atyre qe poe kuptojn te vertreten .👍🇦🇱🇦🇱🇦🇱
Esht e ditur kur makan vershue 800 xhamija 800 sekte per intetesa , 800 fakultete jon shum elma 800 xhamija ket eka desht shkjau me xhas poja arrin kueka pas qellimin mena shpall fudamelista etj etj.
Brravo Jashari jeni shum. I sakt me ata. aktivistat
Hoxh patarja......
Respekt Hogjes = Kta qe flasin kunder fes jan te paguar por ne si shqiptar jemi Muslimon ashtu kemi lindur dhe ashtu dote vdesisim si Musliman
Mbrojnetraditen e kombir jo te paguar!
cfar kali ki ku ka fee feja e shiptarit oshte shiptarija 😂😂😂
Eh tash qkas po shpifin 😂
Nuk po mujn ma me dalu fejen edhe kombin 😂😂😂
Islami s'èshtè komb . Dhe mos e leni kèt far fèmin me folè . As ni hoxhè s'èshtè burgos pèr fe po pèr komb .
Rrespekt Hogjë i nderuar se edhe unë jam myslimanët edhe memi dhanë edhe 100 miljan euro se ndërrojë kurrë hiq sepse mysliman kam lind edhe mysliman kam vdek pra.jamë krenar qe jam shqiptar musliman
Respekt te veçant per nismen e veçanarisht per Blerim Latifin super super super i sakt dhe i kujdeseshem!Tungjatjeta nga Tirana 🫡
Efendi Fadil Hogj Musliu respekt.tregimi fjalimi per Fen islame dhe besimtart .E.S.A
Avdullah shqipen e paske Mesuar teper mire
Me origine nga je, Egiptian😂
Avdullahu ta qift qka ki te gjalle ne shpi.
Nji vrejtje tv ndaqloni mikrofonat atyne që ndërhyejnë në biseda të tjetrit se nuk po kuotohi😩
O hoxhë pse nuk thue Zoti pr Allahu thueje shqip se Zoti kupton edhe shqip.??!!
Spese origjin e fjales nuk e gjen kuptimin ashtu si duhet
@@edmondtabaku3393 çdo fjalë përkthehet edhe në shqip me kuptim por disa klerik e njerëz nuk e dëshirojnë dhe ju dukët ma ambël ne thanë Allah se sa Zot e Zoti kukton edhe shqip ndërsa Allahu…??!!!
Te pengon fjala Allah se nuk esht shqip a Ste pengojn fjali serbisht qe i fol per dit se ju kam degjuar qe keni shum fjal serbisht dhe turqish ne shprehje 🙄🫣🤫🤫🤫🤫
@@edinakolonja642 vërtetë kemi barbarizma por duhet t‘i zhdukim por me çuditin disa intelektual e përdorin Allah e jo Zot!
@@edinakolonja642njejtë si islami si serbi të njejtë jeni kundra kombit shqipëtarë kush luftoj për Isisin kush i pruni burkat, vehabistat turju qoft por islami nuk e njefë turpin edhe kombin shqipëtarë.
respekt hoxh se kjo qa ndodh esht interes
Une jam musliman i shqiperise me shtesi italiane, dhe kur me puesin them jam shqiptar sepse jam shqiptar. Nuk presatohem jam musliman o talok. Prandaj feja eshte fe è kombi eshte komb.
Shpreja feja è shqiperi eshte shqiperia, eshte te thenie qe ne jemi nje, dhe se kemi fe te dryshem, qe te mos ke perqarje fetare ne popull , se ne fund te fundit nje soj japim jeten per kombin
Feja e shqiptarit esht shqiptaria jemi ma te vjeter si catoliket edhe si mislimutat
@@HuaweiHuawei-rd9mm normal, por sote nuk duhemi te perqarje se ciles fe kemi.
Ta rrofsha koqen
Feja e shqipris esht tradita gjuha qe flasim edhe shqiptaria.
Edhe nuk di edhe flet feja eshte fe dhe Jo gje tjeter
Dardania Sacra ( Kosova ) ka nevojë të ndërmarrë një pastrim "Kimik" ndaj Rrymave të tilla tejet te Rrëzikshme për Kombin tonë 🇽🇰🇦🇱
ec shko thuju me ja ndrru emrin me ja bo dardania cakrra kqyre sa shpejt ta shtin kryt n thes hahaha.. Shtetin e ke krejt me parime qe most i ofendoni shkijet, nuk ka shteti i kosoves as NJE dokument ose simbol shqiptar, biles as nuk lejohet mu permend fjala "shqip" ne kushtetuten e kosoves e ktu pom shet prralla te romakeve..Edhe emrin e shtetit e ke Serb jo veq asaj po edhe me QEF te madh i thoni Kosov Kosov duke mos reflektuar se jeni tu fol serbisht kur e thoni fjalen kosov. ahahhaaa zot jan qu berllogat me ba rend.
O GM Shqiptar formoni i here shtetin tani mendoni per Fe Feja esht e Lire personale, a shteti ndryshon nga feja Selam
😮
Na knaqe hoxh Masallah
Tuj na gënjye...😂...
@@stargazer3364 🤣👍🇦🇱 !!
Tu na rrejt
Kombi është mbi fen bravo Blerim, tregoi ketyre hoxhve se keta jan verbuar e hala nuk po kutojnë se ketu ne Kosovë valon flamuri shqiptar.
ta qifsha at rod npidh neser vdek nuk tpyt a je serb a qka je nket bot jena ardh me adhuru Zotin duhesh me kan krenar qe je Musliman pastaj vjen komb ,, ty e me blerim qka jeni kshtu grat jau qifsha npidh
Kurjoz jam cfar feje ke ti ?
Hoxha ju dha ligjerat shum paster dhe intelegjente. Nese shqiptaria do te jet fe ateher shqiptaret kthehen te Enver Hoxha ose Koreja e veriut.
Hoxha ska lidhje derisa flet vazhdimisht arabisht ndersa aty arab asnjeni nuk eshte
@@etnalutt3492 Ne mjeksi perdoret gjuha latine qe quhet gjuhë e vdekur, Ne vatikan poashtu perdoren termat latine që populli nuk i kupton dhe hoxha flet shqip me termat arabe me perkthim.
Bravo ka gjak shqiptari
Unë jam një shqiptar me banim në Turqi. Unë i njoh shumë mirë turqit dhe arabët. Kultura e tyre nuk përputhet me kulturën shqiptare. Unë e di shumë mirë që fshehtas po përpiqen të asimilojnë ne shqiptarët duke i quajtur vëllazëri.
Jam rritur me Islamin, familja ime më ka rritur si të vetmin Islam të vërtetë. Një ditë, u largova nga Islami pasi lexova kuptimin e Kuranit dhe biografinë e Muhamedit, në mënyrë që të bëhesha një musliman më i mirë. Ju lutemi lexoni kuptimin shqip të Kuranit. Nëse e lexojnë shqiptarët, do të kuptojnë se çfarë po përpiqet fshehurazi t'i shkatërrojë.
Më mallko që i dhashë 45 vjet nga jeta ime kësaj feje.
Në të kaluarën, ajo që kishte rëndësi për mua ishte se isha muslimane, por jo tani.
Për mua nuk kam vëllezër fetarë, për mua të gjithë shqiptarët janë vëllezërit e mi, pavarësisht bindjeve të tyre.
Tani unë, gruaja dhe fëmijët e mi mësojmë shqip çdo mbrëmje. Fëmijët e mi e dinë shumë mirë se atdheu stërgjyshër i tyre është Ballkani dhe mësojnë traditat dhe kulturën e tyre.
Nëse nuk do të kisha lexuar kuptimin e Kuranit, nuk do ta kisha kuptuar se ende mendoj se ai është i shenjtë dhe i asimiluar në kulturën arabe!!
Ju lutem lexoni vëllezërit e mi shqiptarë dhe mbani mend se është feja ajo që përpiqet të na shkatërrojë, të na ndajë dhe të na bëjë të dukemi mirë.
Turqi, Rusi, Arabi. Vazhdimisht e dërgojnë komunitetin në Ballkan dhe shpenzojnë shuma të mëdha parash që shqiptarët të mos zgjohen.
Usama bin Klinaku ne akcion😅😅😅hjekne more kete fare beteri prej studios..
keta nisemtar jan vertet shqyptar Ketu po kuptoim se kush jan shqyptar dhe kushe nuk jan shqyptar po jan pies e Pushtimit Otoman
Ottamani ka lan ca bastarda në trojet Shqiptare pasi ka ik nga ktu.
Naj rrofsh bolet
Nga Deqani deri ne Vlore 🇦🇱
LEVIZJA E KOPILAVE ❤
Allahu na ruajt kjo iniciativ loj e shejtanit
Rrespekt per HOXHEN
Ky eshtë pro Serb/Arab !
Feja e jonë eshtë flamuri kuq e zi ! ❗️🇦🇱❗️
Ndalohet feja Islame Turko/Arabe
Lutjet duhen ne ate gjuh ce ta ka dhene nana edhe boshnjakt luten ne gjuhen e vet boshnjakce a te shiptaret arabisht a pse jo shqip sjemi arab
Qashtu shqiptare perkrane serboslavin se qysh na beri ne luft ju lumt
Po po edhe hoxhallaret jan ba ma zi se serbosllavi shkojn e perkrahin erduganin dhe idet e tij pa pas lidhje me politik.... qe dietart hoxhalllar ne kosov
Hala ka pas pun serbia ne KOSOV .
Respekt Hoxhë inderum!
Po' ashtu si è Kane marre te paret Kane te drejte ta Marrin fene e te pareve per 14 shekuj
Bravo: e beni dhe ne shqiperi kete gje: roft Gjergj Kastrioti
QIFSHA NBITH EDHR TY EDHE ATA
Krejt Shefqet Krasniqa jane...
Amin Jaaa rab-belalemin
@@llapjanillapi6112 leb lebiii leblebi blimmm bllimmm blummm Amin.
@@HH-fv1qr🤭
@@llapjanillapi6112bla bla-bla-bla tru shperlarë e keni harru edhe Gjuhen Shqipe ‼️
@@Faton-Gjk137Kombin me caktoj All-llahu gjuhen me mesuan Prinderit , Fen e zgjodha vet dhe jam shum i knaqur dhe krenar Elhamdulilah , e ti koka e mbrazt blabato sa te duash !!!!!
Zoti latifi boss je profesor doktorr mos u merr kta qelbesira te arabise
O HOXH me ghith respektin per juve ne AMERICA 🇺🇸 jetoj po me krenari tham se jam musliman e ne kosove ja qua nje grup njerz po mundohen me perqa shqiptaris qe nuk e kemi pas kurr turp ju qoft .
Blerim e tahiraj ju pershendes shume per shpjegimet e tuaja
All-llahu vëndoi vulë në zemrat e tyre dhe vëshët e tyre, ndërsa në të pamurit e tyre ka një perde, e për ta ka dënim të madh. -
Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria 🇦🇱!!!
Zoti eshte Shqiptar 🇦🇱 🇦🇱 🇦🇱!!!
O Hoxhe. Jemi Shqiptar. Kur te regjistrohen njerezit duhet regjistruar SHQIPTAR e jo mysliman, Katolik e Orthodox. Por kur behej regjistrimi, hogjallaret u thoshin Shqiptareve te regjistrohen si mysliman.
Aty eshte problemi.
Kur behet regjistrimi shkruhet kombesia pra ne rastin e jone: shqipetare por edhe kujt religjioni i perket. Kjo nuk eshte vetem se ne Kosove por edhe ne Zvicer sepse ketu jetoj.
Feja shqiptarit asht Islam! Edhe kupni qka doni bani more cetnika qe jeni. Skeni moral as indentitet. Per Hoxhen shum respect Allahu te rrujt!
Pse spo bojn Emision për qata financime
Mos shikoni Kisha e xhamia feja e shqiptarit eshte Shiptaria. Jeni krenare qe je Shpipetar
Kaloi ajo koh . Edhe me thojshin vllaznim bashkim , Po koha e Ban te veten . Ska ma Bajram e pashk . Ntrojet shqiptare dot Ket vetem Pashk. Koha per ndryshim arriti. Te rreshtohemi drejt Krishterimit ( feja e tparve ton ) 🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱
Kjo eshte me luftu Allahun, po pabesimtaret nuk kan vend tjeter veqse Xhehnemit
Ne Shqiptaret do ta Braktisim Islamin!!!
❗️🇦🇱❗️
Sulmohet nje Neri i padiskutueshëm 😂
🤲❤️☝️❤️🤲AMIN☝️JAHRABIH🤲🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
@@youtubeyoutube1477vall mulla kulla mulla dulla, Sallam Lejlekum 😂!!!!!
O Turko/Arab, nuk lejohet Islami ne Shqiptari 🇦🇱!!!!!
Ndalohet feja Islame
SHKULNE KÈTÈ KANCER.
Po pse blerim magari do interpretoi islami
Rroftë Shqipëria
Kta jon si ai Mark muharremi
Fol shgip ohogj aedin se je ne dardania ejo ne aradi
Bravo Hoxhe Fadil hallall tkoft. Po ta thom njo hiq mos u mer me kto njerzt palidhje qe skajn aspak dije. Allahu i ndimon fejes vet
O hallall Allahu nuk e ndihmon fen e sulltan muratit ty me lexu Kuranin me vemendje e kupton se feja edhe Kurani Jan si nata me dit , Po nejse ksi njerz si tt i dun hoxhallart qe as nuk ju intereson me lexu me perdor trurin
Po ju djeg se doni me jetu si sulltanat por ka kalu çajo sevda tash njerzit e kuptojn se nuk jemi Arab,vazhdoni ju lumt🇦🇱🇽🇰🇦🇱🇽🇰🇦🇱
🇦🇱🇺🇦🇪🇺🇺🇲🇮🇱
Bravo Hoxh Allahu egber
Jam krenar jam Shqipetar,Elhaderlilah, 1000 here jam Muliman.
O hoxh shqiptaria egziston para fejës . Mos na trego përralla se shumë flitni por s'na mësoni asgjë.
Hogj zallfisti
Shqiptaris i nevoitet nje si Ataturku.
Bravo te qofte ,lutjet te jene ne gjuhen e nanes e te babes pra shqip dhe vetem shqip!
Agron,Po ai libër që është në Kuran,është në Arabisht.
Por unë e di ,që nuk lejohet të shkruhet Shqip.
Ahere si mendon ti.Gjuha e Nënës është Bibla Zot Jezu Krishti i Plot fuqishmi i Perëndisë.
Allahu Ekber Allahu Ekber Allahu Ekber
Redjepi😂😂😂
Ne Shqiptaret nuk kemi Allah !!!
Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria 🇦🇱 ❗️
Simas hoxhes te gjitm paskan luftu per fe 😂😂 , eh more hoxh selamalikymi , more hoxh selamellakum 🤣🤣
Bravo ju qoft