Review Oplossen klacht montage Bodemfolie Kruipruimte, door Broa Vloerisolatie, vochtige Kruipruimte

Поделиться
HTML-код
  • Опубликовано: 18 дек 2020
  • Hier een review van een klacht die geuit werd bij Broa vloerisolatie. Door een miscommunicatie is de monteur met 2 losse delen Bodemfolie op het werk verschenen. Na constatering durfde hij de opdracht niet af te lassen maar is toch aan de gang gegaan. Er is wat van te zeggen en uiteindelijk ging het dus ook fout. Bij deze kruipruimte kwam toevallig wel
    Met regelmaat fysiek water in de kruipruimte.
    Hierdoor drukte het water de lijmlaag van de folie. Niet dat de lijm niet goed is, maar op een natte folie, hecht de lijm niet goed. Op een droge folie, dan is het een beresterke verbinding.
    Gelukkig hebben wij deze klacht kunnen omvormen in een tevreden klant.
    Alles komt goed !

Комментарии • 9

  • @zandspuitenspuiten3193
    @zandspuitenspuiten3193 3 года назад +1

    Mooie uitleg. Goede service.

  • @mule666
    @mule666 Год назад +2

    Top man fouten toegeven en oplossen..dan ben je een vakman ga zo door

    • @NielsvandenBroek01
      @NielsvandenBroek01  Год назад +2

      Ja toch. Overal worden fouten gemaakt. In de politiek, dokteren, politie-agenten elk vakgebied. Dus dan zou een bouwvakker ineens foutloos moeten wezen….nee hoe je dingen oplost is van belang . Nou is dat voor een bouwvakker vaak makkelijker dan voor een dokter 😉 maar dat terzijde :)

  • @NathalieSpierings
    @NathalieSpierings 3 года назад +2

    Maar al dat water en vocht kan nu toch niet meer verdampen? Trekt dat water dan niet in de muren met als gevolg optrekkend vocht?

    • @NielsvandenBroek01
      @NielsvandenBroek01  3 года назад +4

      Goeie vraag ! Het vocht zou anders ook nooit 100 procent verdampen. Wel een deel, “een paar liter extra in de lucht zorgt voor best wat verhoging” nu verdampt het ook, alleen wordt het vertraagd losgelaten. Hierdoor kan de ventilatie het makkelijk afvloeien. Mbt optrekkend vocht, een beetje heb je altijd in de fundering. Soms staan ze helemaal onderwater ook. De problemen met optrekken vocht in de woning, dus de draagmuren, dat kom vaak vanuit een koude-brug op connectie vloer - fundering. Ook al beton in het water staat zal het nooit meer opzuigen als het aanbod. En het aanbod was er al. Wij reduceren alleen de schade die het vocht toebrengt als je niets doet 😉

    • @messimehari2439
      @messimehari2439 3 года назад

      @@NielsvandenBroek01Stel dat je tonzon isolatie gebruikt en alsnog optrekkend vocht hebt. Hoe voorkom je de koude brug op de connectievloer.

    • @NielsvandenBroek01
      @NielsvandenBroek01  3 года назад +2

      @@messimehari2439 dan heb je het verkeerde bedrijf gevraagd 😅, wij isoleren nooit een natte kruipruimte. Die maken wij juist eerst droog zodat die problemen niet ontstaan. Dus hierin begrijp ik denk ik de vraag niet goed? Optrekkend vocht of vocht wat ontstaat op de connectie fundering naar vloer? Die haakse hoek 📐 is bij ons altijd kurkdroog. Fundering kan altijd vocht opzuigen maar dat is beperkt. Capillaire werking op de fundering staat in veel gevallen totaal los van vochtproblemen in de vloer of wand. Immers er zit vaak een onderbreking in de constructie, lood of pvc etc. Problemen beginnen vaak op koudebruggen (harde overgangen). De connectie vloer op de fundering dat is het detail wat je juist droog moet hebben alvorens te isoleren.

  • @marcveenstra1062
    @marcveenstra1062 Год назад +1

    Ik dacht dat die folie er mooi strak en vlak in zou komen, is dat niet nodig, of juist ongewenst? Ikzelf zou het er strak in willen hebben, anders trek ik dat niet als ik dit zo zou zien. hoor graag of dit juist moet of dat strak beter is, of dat het totaal niet uitmaakt?

    • @NielsvandenBroek01
      @NielsvandenBroek01  Год назад +2

      Ziet er toch prima uit. Zeker als er water of obstakels in zaten, wij werken liever wat ruimer dan te strak. Wij meten van te voren de gehele kruipruimte op. Op locatie hebben wij dan per kruipruimte compartiment het materiaal op maat. Hierin bevinden zich wat variabelen, deze worden van te voren tevens in kaart gebracht. Daaropvolgend een passend pakket op maat .
      Dit zit goed nu :)