فصل فلسفه هگل - جلسه سیزدهم: موسیقی

Поделиться
HTML-код
  • Опубликовано: 15 окт 2024
  • دوستان درسیزدهمین جلسه از فلسفه هگل و آخرین جلسه ازمباحث مربوط به زیبایی شناسی هنر از دیدگاه هگل، مروری خواهیم داشت بر هگل و موسیقی.
    منبع مورد مطالعه صفحات 888 تا 958 از متن زیر می باشد:
    monoskop.org/i...
    ----------------------------------------------------------------------------------------
    لطفن هم در گروه و هم در صفحه فیس‌بوک آگورا عضو شوید و لینک ویدئو‌ها و مطالب آن را با دوستانتان به اشتراک گزارید تا ما را در انتقال دستاوردها ی فکری و فرهنگی آن یاری دهید:
    ps:// groups/Agora.Philosophical.Forum/
    به وب‌سایت ما نیز سر بزنید تا به اطلاعات مربوط به جلسات آگورا، از جمله ويدئوها، فايل‌های صوتی جلسات و مقالات پيش‌نهادی برای مطالعه دسترسی یابید:
    www.agorapf.org/
    انجمن فلسفی‌ آگورا یک انجمن غیرانتفاعی است که در دانشگاه تورنتو ثبت شده و کار ِ آن پژوهش فلسفی‌ می‌باشد. این انجمن از هیچ سازمان، بنیاد، حکومت یا فرد خاصی‌ حمایت نمی‌کند و هر گونه دعوت، فراخوان، و اخبار مربوط به انجمن فلسفی‌ آگورا فقط از طریق ای‌میل رسمی‌ و تاربرگ فیس‌بوکی انجمن معتبراست.

Комментарии • 7

  • @elhamr5987
    @elhamr5987 5 месяцев назад

    سپاس❤️🌸

  • @pasargad6957
    @pasargad6957 5 лет назад +1

    زیبایی بیان واقعیت خود است به همین دلیل تعریف یکدستی از آن نداریم و زیبایی زیبایی هم در همین است

  • @goodcyrus
    @goodcyrus 2 года назад

    با سپاس از جناب جهانبگلو برای زحمات بسیار ایشان! به عنوان یک فیلسوف، آهنگساز و فیزیکدان، باید بگویم این نظرات هگل واقعا فاقد ارزش اند چون کاملا اشتباه اند. متاسفانه اکثر فلاسفه، در مورد هنر و موسیقی ضعف خود را نشان میدهند مانند افلاطون-سقراط، هایدگر و هگل. موسیقی یک پدیده ی کاملا مادی است درست مانند اندیشه! آنچه نظم موسیقی را به وجود می آورد و آنچه به گوش ما میرسد همه کاملا مادی اند. انرژی و ماده یک چیز اند.

    • @mazyarhosseyni
      @mazyarhosseyni 7 месяцев назад

      مرسی از نظر خوبتون مشکل اینجا بود این افراد خودشون موزیک انجام نمی‌دادند و فقط می‌نشستند و سخن می‌چیدند در باب همه چیز ،

    • @mazyarhosseyni
      @mazyarhosseyni 7 месяцев назад

      ما موسیقی رو هم لمس میکنیم مثل وقتی نقاشی رو لمس میکنیم با چشم چون تمام حواس پنجگانه ما لامسه هستن، در ارتباط با دنیای اطراف چیزی جز لامسه معنی ندارد ، موسیقی فشار هوا هست که به پرده گوش میخوره و لمس میشه و نقاشی هم فرکانس های مختلف نور هستن که با چشم لمس میشن،

  • @abdolvahabnamazi.1302
    @abdolvahabnamazi.1302 6 лет назад

    زنده ید حسین سرشار هم آرایشگر سویل را خوانده بود چون آقای جهانبگلو ارز روسسینی واپرای آرایشگر سویل یادمیکند.

  • @mazyarhosseyni
    @mazyarhosseyni 7 месяцев назад

    با توجه به برنامه خوبتون قطعه‌ای که جان کیج ساخت برای پیانو ی بسته نیست! نامش ۴ دقیقه و ۳۳ ثانیه هست و نوازنده باید ۴:۳۳ انگشتان رو روی کلیدهای پیانو قرار بده و سکوت کنه چون امام قطعه سکوت هست و دو دقیقه نمینشینه و بره! درباره فلاسفه ای که موزیسین نبودن مثل شلین و هگل با وجود احترام زیادی که برای ایشان و شما قائلم، اما ارتباط دادن زوری موسیقی با معماری کاملآ بی معنی و در جهت نوشتن کتاب صورت گرفته،