Video için teşekkürler aynı cihazdan bendede var ama yeni farkettim bendeki cihazın arka tarafında kristal yok transistör vs ölçerken bazen onları direnç olarak algılıyor kristal yüzünden olabilirmi
Год назад+1
Sanmam mikrodenetleyici farklı ise dahili kristal olabilir içinde ama ölçümü etkileyeceğini sanmıyorum.
Bilgilendirici Ve kaliteli bir video olmuş, Böyle videoların Gelmesi dileğiyle Başarılar 👍
ÇOK teşekkür ederim kardeşim
Helal olsun knk 👌
Merhaba,
Güzel ve açıklayıcı bir video
Biraz önce bu üründen sipariş vermiştim.
Gelmeden kullanmayı öğrendim sayenizde, teşekkürler.
Ben teşekkür ederim. Hayırlı olsun.
Beyler bende fazladan orjinal akrilik kutusu var , ücreti mukabil yollayabilirim.
bozuk malzemeyi ölçünce ne gösteriyor hocam ?
Tanımlanamıyor olarak gösteriyor.
Sesin hiç anlasilmiyor arkadasim
Video için teşekkürler aynı cihazdan bendede var ama yeni farkettim bendeki cihazın arka tarafında kristal yok transistör vs ölçerken bazen onları direnç olarak algılıyor kristal yüzünden olabilirmi
Sanmam mikrodenetleyici farklı ise dahili kristal olabilir içinde ama ölçümü etkileyeceğini sanmıyorum.
Koblo omaj indüktans olcermi
Peki hocam bu bacak takılan yerlere bir prop uydurup elemanları devre üzerinde test edebilir miyiz?
Edebilirsiniz ama devre üzerinde eleman test etmek sağlıklı değildir
bu cihaza lipo batarya bağlarsak tepkisi ne oluyor?
Ölçmez muhtemelen arızalanır
esr ve vlos ne anama geliyor.? tşk ler
Esr kondansatörün iç direncidir vlos biraz daha uzun RUclips üzerinden birkaç video da anlayabilirsiniz
Hocam m328 aldım şu an sizin kullandığınız çihaz arasındaki fark nedir
@@ogrenmemlazim kondansatör ölçümü v.s diğer parcalar olsun normal Multimetre ile aralarındaki ölcüm nasıl aynımı bu daha iyimi ölçüm aralığı olarak
Bu cihazı elektronik satan yerlerde bulabilirmiyim ismi tam olarak nedir
Komponent test cihazı LCR T4
Merhabalar jfet leri ölcebiliyormu
Ölçüyor diye hatırlıyorum
Güzel ...ses kısık
Arduino ile yapılır mı aynısı
ruclips.net/video/ud4cU8Pm5C8/видео.html
@ saol
Güzel alet, herkese lağzım bi tane!