cześć Jarku super wykon,podobało mi sie piano na początku i wszystkie barwy które fajnie dobrałeś do całości,łapa w góre,pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia, Daro
Fakt - słychać soprany.. ale wiecie co ? Podczas pierwszego odsłuchania utworu pierwsza myśl która przyszła mi do głowy to: KOMPLETNY powrót do lat 80-tych (chyba właśnie przez te wysokie tony)... po prostu BOSKO !!!! Nie słyszałem tak czystych dźwięków od 30 lat a tutaj nagle.... w każdym razie zarówno ja i jak i mój Radmor 5102TE (A.D. 1984) odżyliśmy ! Całkiem możliwe że ze względu na wiek (postępująca degradacja słyszalności wysokich tonów) moi rówieśnicy preferują utwory o takim charakterze. A samo wykonanie ? Maestria po prostu.... Dziękuję i pozdrawiam ! Też Jarek.
Tak jest :) Lubie te lata i muzyke z tego okresu , to zupelnie inna bajka byla niz teraz a co do sprzetu zapraszam do odwiedzin drugiego mojego kanalu Hi-Fi Vintage :) Pozdrawiam J
❤️❤️❤️ Красивая мелодия и музыка вспомнил прослезился, Просто слушаешь мурашки по телу бегут мелодия и музыка просто супер, вы радовали нас во времена СССР мы выросли на ваших песнях и хитах это ведь наша молодость и юность есть что вспомнить вы супер Браво, эти песни останутся в наших и сердцах и памяти Просто супер Браво спасибо за ваш труд талант за красивые песни и хиты есть что вспомнить ❤️❤️❤️
Hi Jarek 🙂🌹 . Congratulations Jarek.... Again , thousand subscribers of more .... And in such a short time. 👍👍It is a great success for your magnificent interpretations. Happy 😍 You is the Master. 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 Greet heat ... my friend 💥 ♫ ☼ ♡
Oh! Jarek🙂 I'm so happy that you play this song. I love it so much and as you play it so well humm !!! A wonder.👍👍 Listen loop 😍.... Oh !!!! Yes... Good night Jarek ♡ 😘
Przepraszam za pasmo , generalnie nic nie kręce korektorem w Tyrosie i nawet nie slysze podczas gry ( wszystko jest zawsze okej ) moze program w ktorym obrobke robie cos podbija ? Na dysku klawisza dziala tak jak powinno a tu faktycznie syczy .... Dziekuje wszystkim za komentarze :) Pozdrawiam
Jarek,🙂 the performance was fine, very beautiful May be a little adjustment to make, it does not matter You are too demanding with you. 😊 Me , I've loved much and you is always at the top 👍👍 Good night Jarek ♡
Hi Jarek 🙂 humm .. !!! Bad Boys Blue ... Oh!!! as I love it Magnificent execution,amazing a marvel👍👍. This song is so beautiful and you play so wonderfully well 🙂 a lot of emotion in this game 💥 and the sounds are very handsome . Oh! Yes it's magic , this is extraordinary I love too much !!! Once more... Bravo Master excelent !!! 👍 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 Thank you very much Jarek, to send all this happiness 🌹 Best regards 💥 ♫ ☼ ♡
Boa tarde 🌹🌹🌹 meus amigos 👍🏿 legalzinho vocês todos belezinha belezinha 🙋🌟🌟 primeiramente primeiramente Deus abençoe sempre vocês muito obrigado e muito sucesso com essas lindas músicas 🙋🌹🌹 parabéns 💐💐💐
Jarku, muszę przyznać, ze szybko się uwinąłeś :) spodziewałam się kolejnej "wrzuty" na youtube na początku czerwca, a tu taka niespodzianka :) ja też bardzo lubię Bad Boys Blue, podobnie jak i inne zespoły z lat 80ych, coverek świetnie zagrany przez Ciebie, czekam na kolejne nagrania, może znowu coś z repertuaru BBB ? :) pozdrawiam milusio w ten sobotni wieczór :)
Zamiast spać, chce się na jakieś Disco uderzyć przy takiej muzie. Super klimaty.
Piękne wykonanie, miło posłuchać tamtych kawałków i na chwilę przenieść się duszą w tamte czasy
Tak,tak.Trzeba odkurzać stare dobre czasy z taką muzyczką!!!!! Dobra robota !!!!!! Pozdrawiam. M.F.🎼🎼🎼
Ciekawa muzyczka.....można słuchać bez końca.....Dzięki ..Pozdrawiam
Hi Jarek, very nice played and cool sounds used succes with your new upload my friend have a nice week Greetz Rico :)
cześć Jarku
super wykon,podobało mi sie piano na początku i wszystkie barwy które fajnie dobrałeś do całości,łapa w góre,pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia,
Daro
Hej Jarek
BBB rulezzz)) Piosenka odrazu wpada w ucho
dobrze dobrane brzmienia i wykonanie jak zawsze SUPER)) Brawo 🎶👍
Pozdrawiam Tomek Miłego weekendu
Fakt - słychać soprany.. ale wiecie co ? Podczas pierwszego odsłuchania utworu pierwsza myśl która przyszła mi do głowy to: KOMPLETNY powrót do lat 80-tych (chyba właśnie przez te wysokie tony)... po prostu BOSKO !!!! Nie słyszałem tak czystych dźwięków od 30 lat a tutaj nagle.... w każdym razie zarówno ja i jak i mój Radmor 5102TE (A.D. 1984) odżyliśmy ! Całkiem możliwe że ze względu na wiek (postępująca degradacja słyszalności wysokich tonów) moi rówieśnicy preferują utwory o takim charakterze. A samo wykonanie ? Maestria po prostu.... Dziękuję i pozdrawiam ! Też Jarek.
Tak jest :) Lubie te lata i muzyke z tego okresu , to zupelnie inna bajka byla niz teraz a co do sprzetu zapraszam do odwiedzin drugiego mojego kanalu Hi-Fi Vintage :) Pozdrawiam J
Serdecznie dziękuję za zaproszenie - na pewno skorzystam. Pozdrawiam, Jarek
Zawsze lubiłem BBB a Pana wykonanie rewelacyjne!Pozdrawiam i życzę jeszcze więcej takich aranżacji!
Witaj Jarku extra. Wykonanie na piątkę z plusem 👍Brawo 👏 👏 👏. Pozdrawiam serdecznie.
❤️❤️❤️ Красивая мелодия и музыка вспомнил прослезился, Просто слушаешь мурашки по телу бегут мелодия и музыка просто супер, вы радовали нас во времена СССР мы выросли на ваших песнях и хитах это ведь наша молодость и юность есть что вспомнить вы супер Браво, эти песни останутся в наших и сердцах и памяти Просто супер Браво спасибо за ваш труд талант за красивые песни и хиты есть что вспомнить ❤️❤️❤️
dzięki jak zwykle. To i dla mnie ulubiony kawałek.Proszę o więcej.
Hi Jarek 🙂🌹 . Congratulations Jarek.... Again , thousand subscribers of more .... And in such a short time. 👍👍It is a great success for your magnificent interpretations. Happy 😍
You is the Master. 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Greet heat ... my friend 💥 ♫ ☼ ♡
Jarek toż to totalny odlot po prostu Fantastico!!
Super!Mogę tego słuchać bez końca.Pozdrawiam!
👍 Слов уже нет :) Ярек, спасибо за вечерний концерт, пойду свой синтезатор мучить...
Tylko słuchać i słuchać i słuchać. Uprzyjemniasz życie. Pieknie😊
Pozdrawiam serdecznie 😊
Oh! Jarek🙂 I'm so happy that you play this song. I love it so much and as you play it so well humm !!! A wonder.👍👍 Listen loop 😍.... Oh !!!! Yes... Good night Jarek ♡ 😘
Przepraszam za pasmo , generalnie nic nie kręce korektorem w Tyrosie i nawet nie slysze podczas gry ( wszystko jest zawsze okej ) moze program w ktorym obrobke robie cos podbija ? Na dysku klawisza dziala tak jak powinno a tu faktycznie syczy .... Dziekuje wszystkim za komentarze :) Pozdrawiam
Jarek,🙂 the performance was fine, very beautiful
May be a little adjustment to make, it does not matter
You are too demanding with you. 😊
Me , I've loved much and you is always at the top 👍👍
Good night Jarek ♡
Stary i dobry utwór to fakt a w Twoim wykonaniu Jarku brzmi nieziemsko. Pozdrawiam serdecznie
Excellent cover my friend! Greetings.
rewelacja ! Nie mogłem się doczekać !
Musica bellissima tecnica e suoni appropriati proprio bella ! Bravissimo !!! Grande :)))))
Panie Jarku uwielbiam te starsze utwory w Pana wykonaniu są wspaniałe.
Great song, well done.
To jest świetny coverek. Jak puściłem kolegom z innych szoferek byli zachwyceni
Hi Jarek 🙂 humm .. !!! Bad Boys Blue ... Oh!!! as I love it Magnificent execution,amazing
a marvel👍👍. This song is so beautiful and you play so wonderfully well 🙂 a lot of emotion in this game 💥 and the sounds are very handsome . Oh! Yes it's magic , this is extraordinary
I love too much !!! Once more... Bravo Master excelent !!! 👍
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Thank you very much Jarek, to send all this happiness 🌹
Best regards 💥 ♫ ☼ ♡
Hello Jarek ... this is absolutely amazing 😉🤗😘
Fantastic👍👏👏👏💕💕👌Thanks💕
Panie Jarku jak zwykle Super
Вы как всегда великолепны! Браво!
Jarek ...extra...bravooo
Magnifique jarek, superbe musique, relaxante
Bravos et beaucoup d'élégance dans vos doigts
J'aime beaucoup
super. czekałem na taką muzykę . pozdrawiam
Bad Boys Blue, Savage, Den Harrow, wszystko na kasetach, to były czasy :)
Boa tarde 🌹🌹🌹 meus amigos 👍🏿 legalzinho vocês todos belezinha belezinha 🙋🌟🌟 primeiramente primeiramente Deus abençoe sempre vocês muito obrigado e muito sucesso com essas lindas músicas 🙋🌹🌹 parabéns 💐💐💐
Fiquei conhecendo o canal apouco tempo,ouço todos os dias,você da um show amigão,parabéns.
Podziwiam....Jestem ,,zielony"....zawsze zastanawiam się skąd wiadomo co nacisnąć😉
hehe to sie ma we krwi chyba , ja tez tego nie wiem gram ze sluchu hehe
Jarek M 😉bedziemy czekali na kolejne ,,kawałki"
Awesome job!!👍👍👍👍👍🙌🙌🙌🙌🙌😊👌
Another Hit No./1//Super Melody! Old But GOld!1980s Golden Age of Music! Quality vs. Quantity!! #NeverDie#
A very nice song and great.
LG.Manne
Very good. :-) i am from slovakia!
Super :)
Jest moc ♥
Best played I seen/herd yet !
Następny Czadowy kawałek... Tak trzymaj Jarku M
Cudo Jareczku 💋
Well done , krasava , respect , good luck !
Sehr,sehr gut gespielt,kommt dem Original sehr nahe.😊👍👍
💪 jest moc👏
Ok. Muzycznie. Super
VERY VERY NICE PLAYED
супер сказочно играете и снято круто все видно для людей играете спасибо спасибо спасибо
Просто класс. Супер. Замечательная музыка.. Спасибо...
AWESOME STUFF jarek. THANKS man. :-)
Bella musica divina 🤩❤️😘😘😘 feliz tarde 😻😘❤️
Хоть я и молод, мне 27 но BBB меня ах как заводит .. я балдею ....да и вообще я тащусь что восьмидесятые,девяностые
Mantap lagu pengantar tidur..best ..👍👍👍
genialne brzmienie ,ja po proszę w takim razie resztę piosenek BAD BOYS BLUE
Genial me encanta esa música felicitaciones amigo
BRAVOOOOOOOOO.....OF 80
Jest dobrze...powiem ..nawet bardzo dobrze...po literku "rudej"
mi pasuje
Excellent
Супер ПЕСНЯ И МЕЛОДИЯ!!!аж плачу....
Beautiful music
Wow what a amazing performance like 100% an up I am really respect your talent and Thank you so much to play for me
Thank you for IMHBL, Jarek. "Fading like a flower" would be great.
Super Jarku:-)
Gracias siempre perfecto,Un abrazo desde España
😯😼👏😍mas que teclado 🎹🔊🎵🎶 lindo
Love this song ❤
Bad Boys Blue 😎
Jarku, muszę przyznać, ze szybko się uwinąłeś :) spodziewałam się kolejnej "wrzuty" na youtube na początku czerwca, a tu taka niespodzianka :) ja też bardzo lubię Bad Boys Blue, podobnie jak i inne zespoły z lat 80ych, coverek świetnie zagrany przez Ciebie, czekam na kolejne nagrania, może znowu coś z repertuaru BBB ? :) pozdrawiam milusio w ten sobotni wieczór :)
Gram,nagrywan tylko gdy jest czas - byl czas wiec jest :) Pozdrawiam
Graj Jareczku graj, jak najczęściej, ja się normalnie uzależniłam od Twojej muzyki ;):) pozdrawiam milusio :)
excellent muisic i love your all video
Супеееееееееер, это просто космос
Не помешало бы сыграть земля в иллюминаторе, земля в иллюминаторе
Super dziękuję
Наша эпоха!Наша юность!Наша молодость!Зажигай !!!!!!!
SUUUP🕺💃ER 💃🎼🕺🎹 ❗Dankeschön❗
Zajebiste !
THIS IS THE BEST OMG I LOVE THIS!!!
K Linda musica
Wao que bien me siento oyendo música instrumental así
This song is Very good .Have a nice Day.L.G.Günter.
Супер.рррррррррр.рррррррррррррррр.рррррррррррррррррррррррр
Jarek you are amazing ’!!! Big 👍up!!!! ❣️😊
😍😍😍
Very nice¡¡¡¡
O M G WHAT'S THE BEST MUSIC
Bravissimo jarek.
Órale jarek toca muy bonito para bailar Za Za Za Za Za Za
Это просто вау!
People write the song you made the play love it
Супер 🎶🎶🎶 прям улетаю В те года ⚡⚡⚡⚡🌠🌠🌠🌠🌠🌠
Nie jestem za ta muzyka,,,ale bardzo fajnie zagrales,,fajnie sie sluchalo.
раз 10 послушал
好听,最喜欢你的演奏风格,配器丰富优美动听,很好的发挥了雅马哈电子乐器的功能,给人视觉听觉最好的享受!!为你点赞!!
Вы просто супер!!!!!!!!!!
Einfach nur Tanz gehen
Miodzio :)
Tá top dimais estou viciado
piece of advice: it's "your" because you're = you are
Great song!
Sehr gut 👍
Simplesmente lindo amei ❤❤💕❤💕❤💕❤
Genio, una de mis favoritas!
Muy buena interpretación.
Por favor, interprete Kiss of love de Anything Box.
Gracias.
JMR22 desde CABA Argentina