Спасибо! Я сделал открытие, что стихия Т3 - проселочные дороги. Бусильда доганяет пузотерки, обгоняет по ямам и уходит в отрыв :) Надо видеть лица водителей легковушек. По трасе, конечно, они едут быстрее, но по ямам Бусильда вне конкуренции.
Hi Mykola🇺🇦 Nice work done with the Stabilysator.👍🏻🛠 It will improve the steering for better control and driving and security👍🏻🍀, Well done.Greetings.Hubertus🇳🇱🇳🇴☮🎄🇺🇦
Никола ты молодец! С удовольствием смотрю твои поделки .я хотел тебе дать совет по кольцу поставь ( есле ещё не ставил )термостат от Нивы я живу в Ташкенте и это проверено!
Николай ещё раз по термостату родной получается стоит после радиатора а пока житкость до него дойдет разность температур . У нас жарковато ездил без термостата грелась я его убрал. Но с жигулевским нет проблем.ну это как на моем.
Я видел как делал автор на канале "один из вас". Возможно тоже переделаю, но сейчас проблем нет вообще. Термостат греется от тепла самой помпы, туда постоянно циркулирует обратка малого круга и обратка печки. У меня крана два, но печка полностью не перекрыта.
Я багато написав в попередньому пості, але хочу сказати головне-- стаб потрібен на рівній дорозі для швидкісного проходження віражів, він стабілізує авто від перекосів і додає надійність контакту з дорогою наших задніх ведучих коліс. В решті випадків це зайва запчастина для наших ямистих доріг і любителів драйвувати горами чи лісами. Але є і мінус цього"вдосконалення"-- занадто амплітудне навантаження на передні верхні сайлент-блоки, для цього достаньо переробити на нівовські , вони живуть в рази довше.
Вітання з файного міста Тернополя. Шайби на стойках стабілізатора, ви поставили не тою стороною. При розробці вони стояли правильно, в протилежну сторону від резинок. Бо при ударі вам обірве стойку по різьбі.
Привет! Контент будет, шоу маст гоу он! Три мелких кошака живут с мамой-кошкой (Муся найденная под Бусей). Не можем пристроить в добрые руки. Подарю, было бы кому. Четыре кошака в одной квартире - это котячий армагедон :)
@@SUP-2101 Коля бережи буса,це супер машина,легенда.Скінчиться війна та і якщо виживу,відбудую дом та куплю Т3.Я фанат легендарних ВаГів.Вже більше трьох років маю Гольф 2.1.6 дізель.Будуть питання по мотору чи паливній звертайся,навчу всього що знаю а знаю не мало))))І доречі про підїдання масла,зверни увагу на сопун.Якщо нічого не побачиш то я підскажу))))
Добрый день. Не підскажите як ви надівали резинки на стойки стабілізатора. Сама ослідовність сама резинка з отвором між стойкой і страбом. А то я вже запахався
Я проточил. В жигулях резинка не работает на проворот, а на транспортере работает. Если мисочка слишком большая, то стойку будет ламать. Также ее будет ламать, если втулка на оси слишком короткая и резинки пережаты.
Ти купив без стаба і його ставив, а я купив з ним і його зняв. Він лежить, як сувенір....практично він там і непотрібний. Це не стосується пасажирських версій КПП для траси. В мене дока дизель, відносно нешвидка, і в поворотах то невідчутно. Але ДУЖЕ відчутно на поганій дорозі з амплітудним рельєфом. Коли працює стаб, рівняючи кузов відносно передніх коліс, то якесь заднє завжди починає крутитися в повітрі і машина тупо стає. Це величезний мінус для бездоріжжя. Я коли буса купив, то в першу ж поїздку в ліс промучився, бо на переломі рельєфу всі дружньо мусили гойдати півтори тонни, а ціна питання була усього навсього пару сантиметрів просвіту між колесом і дорогою. Те саме я завжди вимучував при заїзді на своє подвір'я. Вулиця вузька, а заїзд з пригорком.Згадайте конструкцію Запорожця, в якому стабілізаторів немає і він чемпіон з проходимості серед формули 4Х2. Передні колеса ковтають рельєф, а задні тримають контакт з дорогою. Це неймовірний плюс заднєпривідних машин з незалежною підвіскою.
БРАВО!
СПАСИБО.
С ЛЮБОВЬЮ,
БЛАГОДАРНОСТЬЮ
И УВАЖЕНИЕМ К ВАШИМ ЗНАНИЯМ.
ОТЕ РАХМЕТ.
Молодец, лучше дольше к чему-то идти но сделать один раз и хорошо, Бог в помощь.
Спасибо, солидарен во мнении.
Дякую.чітко .внятно..взяв до уваги .це ще попереду
І вам подяка за коментар.
Молодец, я тоже передок перебрал и заменил рулевую рейку , была убитая. Сильно не закладай, на поворотах.
Спасибо! Я сделал открытие, что стихия Т3 - проселочные дороги. Бусильда доганяет пузотерки, обгоняет по ямам и уходит в отрыв :) Надо видеть лица водителей легковушек. По трасе, конечно, они едут быстрее, но по ямам Бусильда вне конкуренции.
@@SUP-2101 ещё бы заморочится и сделать блокировку дифференциала, себе хочу поставить но не самоблок.
@@treveltv7352 Я тоже хочу блокировку заднего моста с ручным приводом.
Коля дякую за відео в мене та сама проблема буду ремонтувати віталій львів
Hi Mykola🇺🇦 Nice work done with the Stabilysator.👍🏻🛠 It will improve the steering for better control and driving and security👍🏻🍀, Well done.Greetings.Hubertus🇳🇱🇳🇴☮🎄🇺🇦
Гане відео) Лайк як завжди) А мій дирчік, пів дня мене вчора тренував. Так шо, я точно колега)
Прівєт, колєга! Дирчіку можна простити все відразу після виїзда з гаража :)
Їдеш як дядько з стальними яйцями, а не як пацаня на тазікові верхи.
Никола ты молодец! С удовольствием смотрю твои поделки .я хотел тебе дать совет по кольцу поставь ( есле ещё не ставил )термостат от Нивы я живу в Ташкенте и это проверено!
По фольцу !
Пока штатный справляется. Электровентилятор еще ни разу не срабатывал за год. Это меня немного напрягает.
Николай, электро вентилятор может сработать при езде в пробках или по грунту на малой скорости...а так раз в год, или и того реже.
Николай ещё раз по термостату родной получается стоит после радиатора а пока житкость до него дойдет разность температур . У нас жарковато ездил без термостата грелась я его убрал. Но с жигулевским нет проблем.ну это как на моем.
Я видел как делал автор на канале "один из вас". Возможно тоже переделаю, но сейчас проблем нет вообще.
Термостат греется от тепла самой помпы, туда постоянно циркулирует обратка малого круга и обратка печки. У меня крана два, но печка полностью не перекрыта.
Я багато написав в попередньому пості, але хочу сказати головне-- стаб потрібен на рівній дорозі для швидкісного проходження віражів, він стабілізує авто від перекосів і додає надійність контакту з дорогою наших задніх ведучих коліс. В решті випадків це зайва запчастина для наших ямистих доріг і любителів драйвувати горами чи лісами. Але є і мінус цього"вдосконалення"-- занадто амплітудне навантаження на передні верхні сайлент-блоки, для цього достаньо переробити на нівовські , вони живуть в рази довше.
Колян а про жигу выложи очень интересно)
Вітання з файного міста Тернополя.
Шайби на стойках стабілізатора, ви поставили не тою стороною.
При розробці вони стояли правильно, в протилежну сторону від резинок.
Бо при ударі вам обірве стойку по різьбі.
Дякую, буду мати на увазі. Поставив як на вазовському амортизаторовы стояли. Треба в каталозы глянути.
Дійсно, в каталозі шайби дивляться в другу сторону. Поки не бачу логіки. Залишу так як є, буду наблюдати.
Дядя Коля, привет.Спасибо за годный контент,побольше такого надо! Лайк.Как коты там?
Привет! Контент будет, шоу маст гоу он!
Три мелких кошака живут с мамой-кошкой (Муся найденная под Бусей). Не можем пристроить в добрые руки. Подарю, было бы кому. Четыре кошака в одной квартире - это котячий армагедон :)
@@SUP-2101 стерилизуйте всех кошаков и будет вам счастье. Иначе они размножаются делением...
@@atthehead4863 Бггг :) Мусю уже свозили к доктору, малых пытаемся роздать.
Тогда я еще не знал, что через год у нас появится Масяня, которая приведет 4 кошенят. Вместе с Мусей у нас 6 котов :(
@@SUP-2101 это девиденты вам кошка принесла!
Лайк з Івано ранківська гарне відео
Привіт , задній стаб ставлять люди ?
Коля привіт від постійного глядача.Серіал БУСІЛІДА це кращій серіал !!!!))))
Дякую! Шоу маст гоу он! Полюбому)
@@SUP-2101 Коля бережи буса,це супер машина,легенда.Скінчиться війна та і якщо виживу,відбудую дом та куплю Т3.Я фанат легендарних ВаГів.Вже більше трьох років маю Гольф 2.1.6 дізель.Будуть питання по мотору чи паливній звертайся,навчу всього що знаю а знаю не мало))))І доречі про підїдання масла,зверни увагу на сопун.Якщо нічого не побачиш то я підскажу))))
@@tor4364 Дякую! Не перемикайте канал)
Здравствуйте. От какой другой машины подайдут на Т-3 шаровые опоры. На заказ родных долго ждать?
Здравствуйте! Родные стоят неадекватных денег, однако в интернете полно заменителей разных производителей. С покупкой шаровых проблем нет.
Цікавить сайт де замовляєте запчастини?
www.autoklad.ua/
Рекомендірен!
Добрый день. Не підскажите як ви надівали резинки на стойки стабілізатора. Сама ослідовність сама резинка з отвором між стойкой і страбом. А то я вже запахався
Значала надіти на стабілізатор стойку, потом резинку, а потом уже стойку натягти зверху резинки. Мазати водою і милом.
@@SUP-2101 спасибі за відповідь.
Ура поставил. У меня резинки оказались с внутренний диаметром меншим чем сам страб. Но все получилось правда с матами
А стойки делал самодельные. Старым пришло каюк
@@Владимирнежниченко-ы9ы Мои пока живые.
В мене на сінхро він знятий хід підвіски більший і проходімость краща, по гравійці валить як Раллі Париж-Дакар! Курять всі пузотьорки😂
В мене з стабом бус менше нахиляэться в поворотах.
@@SUP-2101 чесно; нахилов не відчуваю. 🕵️🚐
@@СергейТТ-в9л Може бути, привичка - велика сила.
Вопрос а чашечку шайбочку мисочку точно нужно точить? :)
Я проточил. В жигулях резинка не работает на проворот, а на транспортере работает. Если мисочка слишком большая, то стойку будет ламать. Также ее будет ламать, если втулка на оси слишком короткая и резинки пережаты.
Скажите втулки между собой сварали
Какие именно втулки?
@@SUP-2101 две жигулевские, на круглые маленькие резиновые. Которые на нижнем рычагу
@@ЗтомленыФермер Точно не помню. По моему не сваривал. Сегодня снимал колесо, стойки целые, резинки на месте. Длина втулки подобрана правильно.
Я одівав все разом
А я то думал нафига приплюснутые гайки...
Но чето не догоняю как они самоконтрятся? За счёт чего?! 🤔
Она приплюснута на одном конце. Это сделано для того, чтобы было большое трение в паре болт-гайка, которое не дает гайке откручиваться самой по себе.
У меня стойку стабилизатора3 раз ушаталась правая
У меня обе целые. Что я делаю не так?
Ти купив без стаба і його ставив, а я купив з ним і його зняв. Він лежить, як сувенір....практично він там і непотрібний. Це не стосується пасажирських версій КПП для траси. В мене дока дизель, відносно нешвидка, і в поворотах то невідчутно. Але ДУЖЕ відчутно на поганій дорозі з амплітудним рельєфом. Коли працює стаб, рівняючи кузов відносно передніх коліс, то якесь заднє завжди починає крутитися в повітрі і машина тупо стає. Це величезний мінус для бездоріжжя. Я коли буса купив, то в першу ж поїздку в ліс промучився, бо на переломі рельєфу всі дружньо мусили гойдати півтори тонни, а ціна питання була усього навсього пару сантиметрів просвіту між колесом і дорогою. Те саме я завжди вимучував при заїзді на своє подвір'я. Вулиця вузька, а заїзд з пригорком.Згадайте конструкцію Запорожця, в якому стабілізаторів немає і він чемпіон з проходимості серед формули 4Х2. Передні колеса ковтають рельєф, а задні тримають контакт з дорогою. Це неймовірний плюс заднєпривідних машин з незалежною підвіскою.
Ещё забыл загляни. В"простые штучки'
Я мазаю рідким милом і все заходи