Powodzenia z przyszłą naprawą, oby to była tylko jednorazowa złośliwość rzeczy martwych i pech więcej nie prześladował :)) pozdrawiam i zostawiam łapkę oczywiście w górę! ❤️
Bardzo ładne gospodarstwo ,widać zamiłowanie i dobrą rękę do tego ciężkiego i mało wdzięcznego zawodu, jakim jest w dzisiejszych czasach rolnictwo. Pozdrawiam i życzę owocnych plonów
@@Kocisko75 Ursus ładny ,trzeba wspierać polską gospodarkę ,ale Arboss prawie połowę tańszy nie zastanawiał się pan nad tą marką, jeśli można spytać i to nie tajemnica ?🙂
Miałem ten sam problem ze swoją 😆 tylko u mnie rozsypało się łożysko na orzegladni walka głównego i tryb na tryb zalazł tak, że aż ciągnik zdusiło i zgasł a przy tym rozsypały się tryby, ale żeby to rozebrać to dużo cieplipliwosci przede wszystkim potrzeba 😄
Wszystko jest do ogarnięcia. Podejrzewam, że trochę ha ta gryzarka zmieliła w duecie z Wladziem. A i pług powoli się ogarnie. Taka jest ta praca, że niestety wszędzie trzeba ręce włożyć i smarować nie tylko smarem, ale nieraz i groszem...
Do glebogryzarki lepiej poszukać całej przekładni, a w pługu jak Krzysztof mówisz tuleja się może zacierać, pozdrawiam www.google.com/search?q=przekładnia+do+glebogryzarki&oq=przekładniado+gl&aqs=chrome.1.69i57j0l4.14603j0j0&client=ms-android-samsung-ss&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=aoA_tV
Hej kocisko75 mam taką glebogryzarkę tylko mniejszą pchaną przez człowieka i trochę słabo wbija się w ziemię czy te noże wirujące można w niej ostrzyć?
Troskliwa żona, widać że ma parcie na szkło, no i przy kopaniu ziemniaków sprawnie ręce chodziły. Co do gryzarki to ciekawe bo jeszcze tego nie robiłem. U chłopa to tak jak w piosence; szczypta zachwytu łyk cierpienia ,jak rano coś się uda to na wieczór na pewno coś się spierdoli
Pozytywnie. Oby tak dalej. Pozdrawiam
Super materiał pozytywny z pana człowiek tak trzymać👍💪😃
Coś mi się wydaje że rośnie nowy TOP kanal o tematyce Agro 🙂
Pozdrawiam
Staramy się dołączyć do czołówki ;) Pozdrawiam!
Powodzenia z przyszłą naprawą, oby to była tylko jednorazowa złośliwość rzeczy martwych i pech więcej nie prześladował :)) pozdrawiam i zostawiam łapkę oczywiście w górę! ❤️
Dzięki! Też mam taką nadzieje, że to jednorazowa złośliwość 👌 Również pozdrawiam!
Chętnie bym kupił taką glebogryzarkę 💪😁
Bardzo ładne gospodarstwo ,widać zamiłowanie i dobrą rękę do tego ciężkiego i mało wdzięcznego zawodu, jakim jest w dzisiejszych czasach rolnictwo. Pozdrawiam i życzę owocnych plonów
Dzięki! Co prawda to prawda ale nie ma co narzekać tylko robić swoje , pozdrawiam serdecznie 🔥
@@Kocisko75 Ursus ładny ,trzeba wspierać polską gospodarkę ,ale Arboss prawie połowę tańszy nie zastanawiał się pan nad tą marką, jeśli można spytać i to nie tajemnica ?🙂
Miałem ten sam problem ze swoją 😆 tylko u mnie rozsypało się łożysko na orzegladni walka głównego i tryb na tryb zalazł tak, że aż ciągnik zdusiło i zgasł a przy tym rozsypały się tryby, ale żeby to rozebrać to dużo cieplipliwosci przede wszystkim potrzeba 😄
Świetny film super pan opowiada subik leci like też pozdrawiam
Dzięki! Również pozdrawiam
idealny materiał na niedzielę. Powodzenia!
Również pozdrawiam!
Wszystko jest do ogarnięcia. Podejrzewam, że trochę ha ta gryzarka zmieliła w duecie z Wladziem. A i pług powoli się ogarnie. Taka jest ta praca, że niestety wszędzie trzeba ręce włożyć i smarować nie tylko smarem, ale nieraz i groszem...
Atak w glebogryzarką powiedział pa pa pozdrawiam👍
świetny film
Dzięki! Fajny kanał tworzycie ;)
Super film 😁
Dzięki! Pozdrawiam
w filmikach w 2022 roku też przydałaby się taka muzyka 6:50
Są tam najprawdopodobnie łozyska wałkowe po rozbiórce przesmarować i powinno śmigać Pozdrawiam
Sprzedaj Pan pług kup smar :D Ruski ma taka moc że każdy sprzet wykończy. 9:55 spodziewałem się to co? Pomożecie?
Poszło koło talerzowe z wałkiem atakującym lub jakieś łożysko ale jeśli łożysko to pewnie awarii uległo też koło i wałek
Główny wałek i tryb koszt 550zl robiłem nie dawno
Szykuje się inwestycja 👌
za 1 razem nawet jednej strony z nozami nie moglem zdjac palnikiem grzalem !
Z jakiej cześći Tomaszowa lub jesteście?
Do glebogryzarki lepiej poszukać całej przekładni, a w pługu jak Krzysztof mówisz tuleja się może zacierać, pozdrawiam
www.google.com/search?q=przekładnia+do+glebogryzarki&oq=przekładniado+gl&aqs=chrome.1.69i57j0l4.14603j0j0&client=ms-android-samsung-ss&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=aoA_tV
Dzięki! Również pozdrawiam ;)
Like 👍 👍
Dzięki!
Hej kocisko75 mam taką glebogryzarkę tylko mniejszą pchaną przez człowieka i trochę słabo wbija się w ziemię czy te noże wirujące można w niej ostrzyć?
Troskliwa żona, widać że ma parcie na szkło, no i przy kopaniu ziemniaków sprawnie ręce chodziły. Co do gryzarki to ciekawe bo jeszcze tego nie robiłem. U chłopa to tak jak w piosence; szczypta zachwytu łyk cierpienia ,jak rano coś się uda to na wieczór na pewno coś się spierdoli
co to jest za nazwa myjki i model bo fajnie myje
Z jakiej jesteś miejscowości ?
Odkręć sekcje robocze może nakrętka się odkręciła
A co to za john deere w tle z okrągłą kabiną można o prosić o film z nim?
Jest to John Deere 5065E, w przyszłości pojawi się prezentacja tego ciągnika! Są też filmy na kanale z jego udziałem ;) Pozdrawiam!
@@Kocisko75 Chodzi chyba o ten ciągnik z sąsiedniego podwórka
@@dawid7930 Ten jelonek to sąsiada, chyba ponad 100KM ma ;)
Ave Cezar
AVE!
PANIE! ALE TY SIE ROZWIJASZ
Dzięki! Faktycznie trochę ludzi doceniło produkcje ;)
Nic dziwnego jak idzie w takie tytoniowe pręty i miesza je z ziemia :D
Lekkiego zadanie to nie miała, tak jak Władek ;)
Fajny film co to za John Deere stoi .
Ja zmienialem 2 razy chyba, jest troche roboty
Zawsze to ciekawy materiał też wyjdzie ;)
Grudziąc napisane z "C" na końcu wyrazu w tytule filmu to błąd czy może zamierzony cel🤔
Dzięki za uwagę, był to błąd ale został poprawiony! Pozdrawiam ;)
Ale pataj cieszko pali
Kup sobie porządną myjkę a nie takie dziadostwo. A co do awarii to u każdego się zdarzają. Jest to poniekąd wina wieku maszyn. Co nowe to nowe :)
Panie co do za John tam stał z turem napewno nie twój pokażesz go na filmie
To sąsiada ;) Może się pojawi film ale nie gwarantuje!
Nagraj coś z c350
Dziś pojawi się odcinek z siewu żyta, w akcji ursus c-350 ;)
Obrotnicę trzeba częściej smarować
6:40 co
Witam pana bardzo ciekawy i interesujący film daje like mam nadzieję że pan wpadnie do mnie w wolnej chwili
Dzięki, wpadnę na pewno ;)
Ciężkie palenie 🤪
najpierw rozbierz bo może tylko łożysko na wałku atakującym
glebogryzarka jak i talerzówka to zabójstwo dla jednostopniowego sprzęgiełka we władQ, już nie wspomnę o całym mechanizmie przeniesienia napędu