Powodzenia z przyszłą naprawą, oby to była tylko jednorazowa złośliwość rzeczy martwych i pech więcej nie prześladował :)) pozdrawiam i zostawiam łapkę oczywiście w górę! ❤️
Bardzo ładne gospodarstwo ,widać zamiłowanie i dobrą rękę do tego ciężkiego i mało wdzięcznego zawodu, jakim jest w dzisiejszych czasach rolnictwo. Pozdrawiam i życzę owocnych plonów
@@Kocisko75 Ursus ładny ,trzeba wspierać polską gospodarkę ,ale Arboss prawie połowę tańszy nie zastanawiał się pan nad tą marką, jeśli można spytać i to nie tajemnica ?🙂
Miałem ten sam problem ze swoją 😆 tylko u mnie rozsypało się łożysko na orzegladni walka głównego i tryb na tryb zalazł tak, że aż ciągnik zdusiło i zgasł a przy tym rozsypały się tryby, ale żeby to rozebrać to dużo cieplipliwosci przede wszystkim potrzeba 😄
Wszystko jest do ogarnięcia. Podejrzewam, że trochę ha ta gryzarka zmieliła w duecie z Wladziem. A i pług powoli się ogarnie. Taka jest ta praca, że niestety wszędzie trzeba ręce włożyć i smarować nie tylko smarem, ale nieraz i groszem...
Do glebogryzarki lepiej poszukać całej przekładni, a w pługu jak Krzysztof mówisz tuleja się może zacierać, pozdrawiam www.google.com/search?q=przekładnia+do+glebogryzarki&oq=przekładniado+gl&aqs=chrome.1.69i57j0l4.14603j0j0&client=ms-android-samsung-ss&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=aoA_tV
Hej kocisko75 mam taką glebogryzarkę tylko mniejszą pchaną przez człowieka i trochę słabo wbija się w ziemię czy te noże wirujące można w niej ostrzyć?
Troskliwa żona, widać że ma parcie na szkło, no i przy kopaniu ziemniaków sprawnie ręce chodziły. Co do gryzarki to ciekawe bo jeszcze tego nie robiłem. U chłopa to tak jak w piosence; szczypta zachwytu łyk cierpienia ,jak rano coś się uda to na wieczór na pewno coś się spierdoli
Pozytywnie. Oby tak dalej. Pozdrawiam
Powodzenia z przyszłą naprawą, oby to była tylko jednorazowa złośliwość rzeczy martwych i pech więcej nie prześladował :)) pozdrawiam i zostawiam łapkę oczywiście w górę! ❤️
Dzięki! Też mam taką nadzieje, że to jednorazowa złośliwość 👌 Również pozdrawiam!
Super materiał pozytywny z pana człowiek tak trzymać👍💪😃
Coś mi się wydaje że rośnie nowy TOP kanal o tematyce Agro 🙂
Pozdrawiam
Staramy się dołączyć do czołówki ;) Pozdrawiam!
Chętnie bym kupił taką glebogryzarkę 💪😁
Bardzo ładne gospodarstwo ,widać zamiłowanie i dobrą rękę do tego ciężkiego i mało wdzięcznego zawodu, jakim jest w dzisiejszych czasach rolnictwo. Pozdrawiam i życzę owocnych plonów
Dzięki! Co prawda to prawda ale nie ma co narzekać tylko robić swoje , pozdrawiam serdecznie 🔥
@@Kocisko75 Ursus ładny ,trzeba wspierać polską gospodarkę ,ale Arboss prawie połowę tańszy nie zastanawiał się pan nad tą marką, jeśli można spytać i to nie tajemnica ?🙂
idealny materiał na niedzielę. Powodzenia!
Również pozdrawiam!
Świetny film super pan opowiada subik leci like też pozdrawiam
Dzięki! Również pozdrawiam
Miałem ten sam problem ze swoją 😆 tylko u mnie rozsypało się łożysko na orzegladni walka głównego i tryb na tryb zalazł tak, że aż ciągnik zdusiło i zgasł a przy tym rozsypały się tryby, ale żeby to rozebrać to dużo cieplipliwosci przede wszystkim potrzeba 😄
Super film 😁
Dzięki! Pozdrawiam
świetny film
Dzięki! Fajny kanał tworzycie ;)
w filmikach w 2022 roku też przydałaby się taka muzyka 6:50
Atak w glebogryzarką powiedział pa pa pozdrawiam👍
Główny wałek i tryb koszt 550zl robiłem nie dawno
Szykuje się inwestycja 👌
Wszystko jest do ogarnięcia. Podejrzewam, że trochę ha ta gryzarka zmieliła w duecie z Wladziem. A i pług powoli się ogarnie. Taka jest ta praca, że niestety wszędzie trzeba ręce włożyć i smarować nie tylko smarem, ale nieraz i groszem...
Sprzedaj Pan pług kup smar :D Ruski ma taka moc że każdy sprzet wykończy. 9:55 spodziewałem się to co? Pomożecie?
Z jakiej cześći Tomaszowa lub jesteście?
Poszło koło talerzowe z wałkiem atakującym lub jakieś łożysko ale jeśli łożysko to pewnie awarii uległo też koło i wałek
Like 👍 👍
Dzięki!
co to jest za nazwa myjki i model bo fajnie myje
Są tam najprawdopodobnie łozyska wałkowe po rozbiórce przesmarować i powinno śmigać Pozdrawiam
Do glebogryzarki lepiej poszukać całej przekładni, a w pługu jak Krzysztof mówisz tuleja się może zacierać, pozdrawiam
www.google.com/search?q=przekładnia+do+glebogryzarki&oq=przekładniado+gl&aqs=chrome.1.69i57j0l4.14603j0j0&client=ms-android-samsung-ss&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=aoA_tV
Dzięki! Również pozdrawiam ;)
Z jakiej jesteś miejscowości ?
za 1 razem nawet jednej strony z nozami nie moglem zdjac palnikiem grzalem !
Hej kocisko75 mam taką glebogryzarkę tylko mniejszą pchaną przez człowieka i trochę słabo wbija się w ziemię czy te noże wirujące można w niej ostrzyć?
Ave Cezar
AVE!
A co to za john deere w tle z okrągłą kabiną można o prosić o film z nim?
Jest to John Deere 5065E, w przyszłości pojawi się prezentacja tego ciągnika! Są też filmy na kanale z jego udziałem ;) Pozdrawiam!
@@Kocisko75 Chodzi chyba o ten ciągnik z sąsiedniego podwórka
@@dawid7930 Ten jelonek to sąsiada, chyba ponad 100KM ma ;)
Ja zmienialem 2 razy chyba, jest troche roboty
Zawsze to ciekawy materiał też wyjdzie ;)
6:40 co
Odkręć sekcje robocze może nakrętka się odkręciła
Panie co do za John tam stał z turem napewno nie twój pokażesz go na filmie
To sąsiada ;) Może się pojawi film ale nie gwarantuje!
Nagraj coś z c350
Dziś pojawi się odcinek z siewu żyta, w akcji ursus c-350 ;)
Troskliwa żona, widać że ma parcie na szkło, no i przy kopaniu ziemniaków sprawnie ręce chodziły. Co do gryzarki to ciekawe bo jeszcze tego nie robiłem. U chłopa to tak jak w piosence; szczypta zachwytu łyk cierpienia ,jak rano coś się uda to na wieczór na pewno coś się spierdoli
Grudziąc napisane z "C" na końcu wyrazu w tytule filmu to błąd czy może zamierzony cel🤔
Dzięki za uwagę, był to błąd ale został poprawiony! Pozdrawiam ;)
PANIE! ALE TY SIE ROZWIJASZ
Dzięki! Faktycznie trochę ludzi doceniło produkcje ;)
Witam pana bardzo ciekawy i interesujący film daje like mam nadzieję że pan wpadnie do mnie w wolnej chwili
Dzięki, wpadnę na pewno ;)
Fajny film co to za John Deere stoi .
Ale pataj cieszko pali
Nic dziwnego jak idzie w takie tytoniowe pręty i miesza je z ziemia :D
Lekkiego zadanie to nie miała, tak jak Władek ;)
Kup sobie porządną myjkę a nie takie dziadostwo. A co do awarii to u każdego się zdarzają. Jest to poniekąd wina wieku maszyn. Co nowe to nowe :)
Obrotnicę trzeba częściej smarować
Ciężkie palenie 🤪
najpierw rozbierz bo może tylko łożysko na wałku atakującym
glebogryzarka jak i talerzówka to zabójstwo dla jednostopniowego sprzęgiełka we władQ, już nie wspomnę o całym mechanizmie przeniesienia napędu