Abi sen kendi amfini yapmistin ya ben internette tek erkek jaki 2 disi jaka ceviren bir kablo gördum yaptigin amfiyi basa baglayip bir tane 2 metrelik aux birini cift jaka ordan amfiye digerini teype baglasak olurmu o sekilde
Böyle üretici ve etrafına faydalı olan gençleri görünce çok büyük bir keyifle arkama yaslanasım geliyor. Tebrik ederim. Emeğin, paylaşımın ve verdiğin fikirler için teşekkürler. Harikasın👏👏👏👏👏👏👏
Emeğine sağlık. Mükemmel olmuş. Şase gerçekten çok pahalı. Diğer ekipmanlar alınıp şase üretilebilir.kendi yaptığın şaseyide gördüm. Bu şaseyi iyi bir cnc ustası yapabilir.maliyet düşer. Sıfır almayı düşünüyordum. Bunu görünce kararım değişti👍🏼Videolarının devamını bekliyoruz.
Mehmet kardeşim ellerine sağlık harika bir çalışma. Senden ricam benim gibi elektik ve lektonikten anlayan insanlarında kendilerinin yapabileceği kadar bilgilendirici ve öğretici bir video hazırlaman olacak hem tüketim toplumu olan bizleri kendi yırtığını dikebilecek insanlar olabilmemiz için bir katkın olacaktır. Birde naçizane bol bol su içmelisin ellerinden gördüğüm kadarı ile cildin susuz kalmış. Tekrar teşekkürler.
Hadi bakalım kral çıksın meydana bir görelim maşşallah diyelim birde artık tam anlamı ile bitti ise parçaları aldıgın linkleri paylaşırsan seviniriz maliyetinide yazarsan bir çogumuza toplamak isteyene öncü olursun ben şahsen bilmek isterim maliyetini ve vergi haricinde motor ve kasa için ödedigin nakliye bedeli.pil için yaptıgın masraf ögrenmek istedigim özellikler .Bu arada kasa mantis modelinin kasası gibi duruyor.Bir tam dolu şarj ile kaç km yol gidebiliyor agırlık nedir yokuş çıkabiliyormu nekadar sürede şarj oluyor. Gece gece baya bir soru sordum arkadaş düşün artık nekadar merak ettigimi .
Motor çok pahalı diğer aksamları kolay kaç defa birleyler denedim tüm mekanik aksam ı topladım motor çok pahalı görüldüğü gibi değil uydurma çıkma makinadan çıkma motorla denedim çok sağlıklı değil üretmek çok güzel birşey lerle uğraşmak çok güzel herkesin emeğine sağlık
Bİraz video çekiminede zaman ayırsan çoğu videon rahat milyonlarda seyredilir.Maliyetini tam bilmiyorum ama şu scooter tr fiyatından kesin 10 kat ucuzdur.Ayak bölümünü kaykay zımparası veya kaydırmaz bir maddeyle kaplarsan çok daha güven veren bir histe sürelebilir gibi geldi
Bu proje tam profesyonel olmuş ..... en iyi projeniz bu fiyat konusunda 10 bin TL biraz fazla ama seri üretim de ortama olarak yarıya kadar düşer maliyetler .....ben beğendim eline sağlık .....bu şekilde projeler bekliyoruz...👍
@@MehmetOfficial09 katılıyorum biraz dan n 11 deki modele de inceleyecem sizin videolarınızı sabah tan beri seyrediyorum tek tek çalışmaların devam et kardeşim iyi günler yeni videolar bekliyorum
Hello, this is the Green E-motion store, thanks for your order in our store, and i an amazing for your video, thats so goods, Looking forward to your more video. ............................Merhaba, bu Yeşil E-motion mağaza, mağazamızda sipariş için teşekkürler, ve ben senin video için şaşırtıcı, bu kadar mal, daha fazla video için sabırsızlanıyoruz.
Merhaba elinize sağlık süper olmuş gerçi 3 yıl geçmiş ama bişey sorcaktım 2 adet 60v 5800w toplamda scooter planım var pil olarak ne önerirsiniz kaç adet pil almam lazım
Ürün linklerini inceledim böyle bir scoooter yapmak burdaki insanlar için konuşıyorum 10000 tl yakın olur en basit örnek sadece kasa için nakliye 3000küsür ödemek bile çok fazla motorlar içinde motorlar 1000 tl kargo 660 tl kafadan sadece 3660tl boşa gitmiş olacak daha gümrük vergilerini bile saymıyorum.Ama seni vermiş oldugun emek için tebrik ederim en azından bu bu projeyi bütçesi olan kişiler için uygun olacaktır bir dualtron almaya kalksan en basit modeli 10000 gibi rakamlarda .
Evet malesef bizim ülkemiz için gönderim için kargo seçenekleri çok kısıtlı malesef buraya getiren kargo firmalarıda maşallah konteyer taşımacılıgı fiyatına getiriyor ben aliexpressten devamlı alışveriş yapan biriyim normale orta şekerli bir scooter bile 3000 4000 arası oluyor ama ülkemize gelmiyor düşünün artık adamların çogu ülkede depoları mevcut ordan direk teslim ediliyor burda olsa süper olurdu ama yok😊
48-52 voltlan 90 gitmez gibi geliyor bana.. Bu Setuplan 50 falan gider. Elektrikli bisikletde tecrübem var onun için yaziyorum.. 72 volt pil gerek 90 için.
Evet gitmez.Bende 52V 2000watt var.Tecrubeliyim bu konuda.72v ile cikar dogru ama 60 V ilede 90 hizina çıkılabilir.Bu arada arkadaşlar 48 V ve 1000 watt ustu e-scooterlar tehlikeli biraz haberiniz olsun.
merhaalar emeğinize sağllık çok güzel olmuş size bir sorum olacak şöyle bir scooter üretmeye kalksak bize maliyeti ne kadar olur sizden ricam cevaplayabilirmisinz el emegi hariç sadece malzemeler ?
Elinize sağlık. Çok güzel olmuş. Bu tür araçlar çoğaldıkça petrole gerek kalmayacak inş. Şehir trafiği çok çok azalır. Kırsal kesimde ve şehirde yaşayan insanlar da ekonomik konuda rahat eder. Herkes kendi aracını rahatlıkla tamir eder. Hal böyle olunca petrol şirketleri, benzin istasyonları, tamirciler başka sektöre yönelirler. Acaba halka nasıl geçirsek. Şimdiye kadar geçirdik. Sanırım fazla geçirdik. Bundan böyle azar azar geçirecek teknikler üretmeliyiz derler. Sonuç olarak geçirecek elbet başka birşey bulunur. Çünkü bizler geçirilmeden yaşayamayız. Haksız mıyım?
Bu tekerlekler ile asfaltta sürmek sorun yaratır mı? Düz dişsiz tekerlek daha iyi olur tabi ki ama bu tekerlekler ile de çok sorun yaratıyor mu merak ettim
Mehmet bey iyi bayramlar sizden tavsiye almak istiyorum birde sorum olacak cevaplarsanız sevinirim 1.Electroll W350 Pro S 10" Çift Süspansiyonlu Bu scooter almak istiyorum scooter hakkında yorumunuz nedir tavsiye edermisiniz 2. bu scooter aldıktan sonra modifiye etmek gibi bir düşüncem var örneğin çift motorlu yapmak yedek batarya bağlamak ve şamyelsiz lastik takmak 3.Çift motorlu yapılır mı
İyi bayramlar size tavsiyem Çin'den malzemeleri alıp kendin topla 350 w scooterdan pek birşey bekleme yamaç çıkmaz başına dert yol mesafesi dar hız düşük
Ellerine saglık kardeşim nasıl randıman tuttumu elektrikli scooter bende istiyorum acaba ne kadar Bi bütce ile yaptın bu aleti izledim cok güzel acıklayıcı olmuş video ama eksikler var batarya nerden ne kadara getittirdin VS
kardeşim ellerine sağlik gercekten magzadan alacagına kendin yapmşsın çok profsyonel 😊bende yapmak istyorum senden tek isteğim var kardesim malzemelerin hepsinin listesini yollarmsn rica etsem açıklamada link lere baktm ama A dan Z ye kadar ne lazm eksiksiz yapmak istyorum kardesim
Mükemmel yer uçağı yapmışsın eline saplık bendw birtane toplayacapım ama size sormam gerek aliexpresten biçok malzeme gümrüğe takılmadan geliyor ama batarya gümrükten geçmiyor diye duydum doğrumudur acaba siz bataryayı nerden aldınız yazarmısın lütfen rica etsem
bende citymate pro 500 var. Bunun tırmanma açısını arttırmak istiyorum. Arka ksıma da 500w bir motor takmayı düşünüyorum . Bunun için gerekli malzemeler nedir? ve bu yöntem tırmanma açısını arttırmada işe yarar mı
Bu videomun yayinlama tarihinden önceki videolarda nasıl bağlantı yapılacağı ile ilgili video var sadece 1 video üzerine odaklanmayin kanalın videolarını göz atın
@@MehmetOfficial09 hocam ben direk oynatma lıstesı baktım su ana kadar 2 vıdeo buldum bırı govdenın kutu acılı dıgerıde motor surucunun baglantısı. Baska bulamadım.
Bide hocam bende su ara 20k civarı scooterlara bakıyorum. Bunun yerine bu tarz bırsey toplasam sanırım hem daha az malıyetlı hemde kendı isteklerım dogrultusunda olusturabılırım. Sana bu konuda soru sormak ıcın mail atabılırmıyım.
Mehmet bey merhava, Link’teki scooter cercevesi artik Turkiye’ye siparis gondermiyor Aliexpress’te baska bir tane buldum o da 5000tl kargo parasi istiyor kasanin iki kati para, sizin bildiginiz uygun yollu yeni linkler mevcut mudur tum urunler icin.
*Battery life is great **Latest.Bike** Scooter . Love the different driving modes. It’s got a little headlight and taillight too. Gets lots of looks haha*
Kutlarım gerçekten, yeteneklisin... Bu ürün hız konusunda gerçekten çok yeterli, peki bunun ne kadar eğim çıkabileceğini test edebildin mi ? Birde o pil dizilimini arttırırsan, güç konusu artar mı yoksa sadece menzil için bir artış olur ?
Çok teşekkür ederim 🙏 *Çok güçlü 45c yokuşları tırmanıyor bataryayı cogalttim 48v 30 amper'e çıkardım menzilli 80 km üstünde test videosu bu linkte* ruclips.net/video/GNsIFqIgHIk/видео.html
Merhaba böyle bir ürünüm olsun çok istiyorum ama malesef maddi yönden dolayı alamıyorum ama merakımdan soruyorum cihaz duruyormu duruyorsa da satmayı dusunuyormusunuz egerki düşünüyorsanız kaça satarsınız acaba ?
@@MehmetOfficial09 cvp için teşekkür ederim dostum ikinci sorum anlaşılmamış şunu diyorum piyasadan ucuza alınan bir scooter modifiye edip ikinci motoru ekleyebilir miyiz atıyorum ciytmate pro 500 modelini modifiye edip ikinci motoru eklenebilir mi kasa ve yapı buna imkan tanır mı
Saatte 80-90 km yol yapan bir skotterin bataryası sadece 60km 'mi gidiyor? Yani bir saat bile sürmüyor, Abi sen ona lto bataryalar taksana, Lto bataryaları yük altındada test etmiş olursun, 2, tekerliklerin bisiklete bağlandığı yeri hiç güvenli görmedim, hafif somun gevşese trafik olan yerde tam facia olur, tekerler çıkar yerinden, bağlantı yerinin önünün açık olmaması, delik olması gerekirdi
Cidden çok çok iyi. Geçen aylarda 'xiaomi m365 pro' edindim. Bana şu anlık yetiyor ama sizin yaptığınızı görünce, benimkisi yanında biraz yetersiz kalıyor :(
Merhaba Mehmet bey Sukutur Çok güzel olmuş Ellerinize Sağlık Seri üretime geçip Satışını Yapmayı dusunuyormusunuz Allah yardımcın olsun Yolun Açık olsun
Kardeşim ellerine sağlık mükemmel gözüküyor helal olsun sana bir sorucam olacak yaptığında 12 bine yapmışsın şuan yapsan kaça yaparsın bende yapacağımda o yüzden sordum
hocam çok bilgilendirici bir video olmuş gerçekten. eğer mümkün ise parçaları nasıl gümrükten geçirebileceğimiz konusunda bilgilendirirsen seviniriz. bizde yapmak istiyoruz.
Gerçekten çok teşekkürler bu konularla ilgili türkçe içerik bulmak gerçekten çok zor. Eline sağlık. Yaklaşık bir aydır bu scooterları ve parçalarının inceliyorum ama shipping fiyatları şu an çok uçuk. Sormak istediğim senin aldığın zaman shipping bedelleri bu kadar yüksekmiydi ? Corona sürecinden sonra mı yükseldi ? Daha uygun fiyata getirmek için izlediğin bir yol var mıy dı? Türkiye de satılan dualtron lar ile fiyat karşılaştırması yapabilirmisin? Hazır almak mı mantıklı parça parça toplamak mı ? Tekrar teşekkürler.
Selam öncelikle emeğine sağlık Benim beiqier patgear modeli bir skuterim var bataryası baya zayıf ve batarya bulamıyorum batarya takamazsam çöp olacak şu an 13 menzil gidiyor ancak bana yardımcı olursanız sevinirim 🙏🙏
Usta 11 inç motor siparişini verdiğimizde 2 motor mu geliyor yoksa tekmi bir binlikmi yoksa 1500kük mü geliyor anlayamadımda o yüzden soruyorum Şimdiden teşekkürler
Tek motor geliyor 2 adet seçmen gerekli biraz beklersiniz yeni scootor videom gelecek hub motor linki paylaşacağım kuponda vereceğim daha ucuz alabilirsiniz
Ürün linkleri videomun açıklama kısmında yer almaktadır *bu videonun linkini Facebook kanallarında ve Instagram da Twitter'da paylaşabilirsiniz*
Bir şey sormak istiyorum.bu dual kontrol yani beyinde pedal asistan desteği var mı?Bisikletimi hem ön hem arka motor takarak dönüştürmeyi düşünüyorum.
@@r.t.9148 bu videom sorunuzun yanıtını verecektir ruclips.net/video/n-o72afK7wk/видео.html
Bir akü için şarj için her zaman akümü sökmesi zor olur şarş soket çözüm bulursan birde aküyü nasıl şarj ediyorsun bende aynısını yapmaya çalışacagım
@@ibrahimozcan5445 şarj soketi mevcut kasanın üstünde üstteki kapağı Sökmen için sebep yok
Abi sen kendi amfini yapmistin ya ben internette tek erkek jaki 2 disi jaka ceviren bir kablo gördum yaptigin amfiyi basa baglayip bir tane 2 metrelik aux birini cift jaka ordan amfiye digerini teype baglasak olurmu o sekilde
Böyle üretici ve etrafına faydalı olan gençleri görünce çok büyük bir keyifle arkama yaslanasım geliyor. Tebrik ederim. Emeğin, paylaşımın ve verdiğin fikirler için teşekkürler. Harikasın👏👏👏👏👏👏👏
kardeşim sana malzeme versek sıfırdan tesla yaparsın gibi geliyo. walla helal olsun...
Ne alaka hazır bi aletin kurulumunu yapıyo kendi imaal etmiyoki
@@mllh0 :D olsun sen neden yapmıyon o zaman usta
@ :D yapmadığını nereden biliyorsun usta
@@ottoman556 yazdığı yorumdan 😄
@ susdu melih 😃
Memediim tek kelimeyle müthiş. Allah yolunu açık etsin
Amin inşallah
Iyi ki sizin sayfasınıza denk gelmişim. Çok değerli bilgiler ediniyorum.
Emeğine sağlık. Mükemmel olmuş. Şase gerçekten çok pahalı. Diğer ekipmanlar alınıp şase üretilebilir.kendi yaptığın şaseyide gördüm. Bu şaseyi iyi bir cnc ustası yapabilir.maliyet düşer. Sıfır almayı düşünüyordum. Bunu görünce kararım değişti👍🏼Videolarının devamını bekliyoruz.
Tebrikler kardeşim eline emeğine sağlık, herşey dışarıdan görüldüğü kadar kolay olmuyor.
Mehmet kardeşim ellerine sağlık harika bir çalışma. Senden ricam benim gibi elektik ve lektonikten anlayan insanlarında kendilerinin yapabileceği kadar bilgilendirici ve öğretici bir video hazırlaman olacak hem tüketim toplumu olan bizleri kendi yırtığını dikebilecek insanlar olabilmemiz için bir katkın olacaktır. Birde naçizane bol bol su içmelisin ellerinden gördüğüm kadarı ile cildin susuz kalmış. Tekrar teşekkürler.
senın gıbı degerli ınsanların kıymetı sonradan anlısılıyor. ellerıne saglık
@@burhanduman4962 teşekkür ederim
maşallah yine her zaman ki gibi süpersin kardeşim.
Hadi bakalım kral çıksın meydana bir görelim maşşallah diyelim birde artık tam anlamı ile bitti ise parçaları aldıgın linkleri paylaşırsan seviniriz maliyetinide yazarsan bir çogumuza toplamak isteyene öncü olursun ben şahsen bilmek isterim maliyetini ve vergi haricinde motor ve kasa için ödedigin nakliye bedeli.pil için yaptıgın masraf ögrenmek istedigim özellikler .Bu arada kasa mantis modelinin kasası gibi duruyor.Bir tam dolu şarj ile kaç km yol gidebiliyor agırlık nedir yokuş çıkabiliyormu nekadar sürede şarj oluyor. Gece gece baya bir soru sordum arkadaş düşün artık nekadar merak ettigimi .
Söylediklerine aynen katılıyorum 👍
Aynı soruları bende merak ediyorum ve bunun bi alt versiyonunu nasıl yaparız mesela 500w*2 veya 800w gibi versiyonlarını
Motor çok pahalı diğer aksamları kolay kaç defa birleyler denedim tüm mekanik aksam ı topladım motor çok pahalı görüldüğü gibi değil uydurma çıkma makinadan çıkma motorla denedim çok sağlıklı değil üretmek çok güzel birşey lerle uğraşmak çok güzel herkesin emeğine sağlık
Bİraz video çekiminede zaman ayırsan çoğu videon rahat milyonlarda seyredilir.Maliyetini tam bilmiyorum ama şu scooter tr fiyatından kesin 10 kat ucuzdur.Ayak bölümünü kaykay zımparası veya kaydırmaz bir maddeyle kaplarsan çok daha güven veren bir histe sürelebilir gibi geldi
Vallahi hayranim sana hep yapmak istediklerimi sen yapiyorsun... seni tanimak isterdim.
Bu proje tam profesyonel olmuş ..... en iyi projeniz bu fiyat konusunda 10 bin TL biraz fazla ama seri üretim de ortama olarak yarıya kadar düşer maliyetler .....ben beğendim eline sağlık .....bu şekilde projeler bekliyoruz...👍
Teşekkür ederim 🙏 n11 de 36 bin TL ye satışa çıkarmışlar benim yaptığım onların yanında bedava
@@MehmetOfficial09 katılıyorum biraz dan n 11 deki modele de inceleyecem sizin videolarınızı sabah tan beri seyrediyorum tek tek çalışmaların devam et kardeşim iyi günler yeni videolar bekliyorum
@@savasyazgan4795 Google dualtron scooter yazarsan çıkar karşınıza
Tebrik ederim, iyi bir çalışma olmuş.
Hello, this is the Green E-motion store, thanks for your order in our store, and i an amazing for your video, thats so goods, Looking forward to your more video. ............................Merhaba, bu Yeşil E-motion mağaza, mağazamızda sipariş için teşekkürler, ve ben senin video için şaşırtıcı, bu kadar mal, daha fazla video için sabırsızlanıyoruz.
lu chen please free shipping method for turkey :)
Abi ellerine sağlık böyle bir kanal açtığım için
Elektrikli scooterın on numara beş yıldız kardeşim ben 365pro ile devam hayalim thunder x inşaallah Rabbim nasip eder.
Amin
Helal olsun kardeşim hem beçerikli hem zeki insansın maşallah
Çok teşekkür ederim 🙏
Işıklandırma çok güzel görünüyor eline emeğine sağlık
Merhaba elinize sağlık süper olmuş gerçi 3 yıl geçmiş ama bişey sorcaktım 2 adet 60v 5800w toplamda scooter planım var pil olarak ne önerirsiniz kaç adet pil almam lazım
Ürün linklerini inceledim böyle bir scoooter yapmak burdaki insanlar için konuşıyorum 10000 tl yakın olur en basit örnek sadece kasa için nakliye 3000küsür ödemek bile çok fazla motorlar içinde motorlar 1000 tl kargo 660 tl kafadan sadece 3660tl boşa gitmiş olacak daha gümrük vergilerini bile saymıyorum.Ama seni vermiş oldugun emek için tebrik ederim en azından bu bu projeyi bütçesi olan kişiler için uygun olacaktır bir dualtron almaya kalksan en basit modeli 10000 gibi rakamlarda .
Maliyeti herşey dahil 8000 bin TL ye mâl oldu Türkiye'de satışta olsa 20 bin isterler bu cihazlara
@@MehmetOfficial09 şase için çok fazla kargo ücreti var
@@kadirsayicibasi Türkiye'ye böyle malesef diğer ülkelere ücretsiz kargo
Evet malesef bizim ülkemiz için gönderim için kargo seçenekleri çok kısıtlı malesef buraya getiren kargo firmalarıda maşallah konteyer taşımacılıgı fiyatına getiriyor ben aliexpressten devamlı alışveriş yapan biriyim normale orta şekerli bir scooter bile 3000 4000 arası oluyor ama ülkemize gelmiyor düşünün artık adamların çogu ülkede depoları mevcut ordan direk teslim ediliyor burda olsa süper olurdu ama yok😊
Ön teker gidon katlama demiri komple nerden nekadar a aldınız?
48-52 voltlan 90 gitmez gibi geliyor bana.. Bu Setuplan 50 falan gider. Elektrikli bisikletde tecrübem var onun için yaziyorum.. 72 volt pil gerek 90 için.
çok hafif olduğu için çıkabilir 2kw güç var ağırlık yok gibi
11inç bisiklete göre tork yüzbin misli.
Evet gitmez.Bende 52V 2000watt var.Tecrubeliyim bu konuda.72v ile cikar dogru ama 60 V ilede 90 hizina çıkılabilir.Bu arada arkadaşlar 48 V ve 1000 watt ustu e-scooterlar tehlikeli biraz haberiniz olsun.
merhaalar emeğinize sağllık çok güzel olmuş
size bir sorum olacak
şöyle bir scooter üretmeye kalksak bize maliyeti ne kadar olur sizden ricam cevaplayabilirmisinz el emegi hariç sadece malzemeler ?
Reis yatay milli motorla go kart yapım videosu bekliyoruz👍👍burada ellerine sağlık makine çok güzel olmuş
Go kart parçalarını çinden getirebilirse neden olmasın abisi yapar güzel yapar insanlarada acayip yardımcı olur elleri dert görmesin..
Valla elinize kolunuza saglık harika görüküyor
şase bulmak imkansız gibi, ön çatal ve arka kısmı bulabilecek bir yer var mı? gerisi halledilir gibi. çerçeve için alternetif var mı ?
Elinize sağlık. Çok güzel olmuş. Bu tür araçlar çoğaldıkça petrole gerek kalmayacak inş. Şehir trafiği çok çok azalır. Kırsal kesimde ve şehirde yaşayan insanlar da ekonomik konuda rahat eder. Herkes kendi aracını rahatlıkla tamir eder.
Hal böyle olunca petrol şirketleri, benzin istasyonları, tamirciler başka sektöre yönelirler. Acaba halka nasıl geçirsek. Şimdiye kadar geçirdik. Sanırım fazla geçirdik. Bundan böyle azar azar geçirecek teknikler üretmeliyiz derler.
Sonuç olarak geçirecek elbet başka birşey bulunur. Çünkü bizler geçirilmeden yaşayamayız. Haksız mıyım?
Bu ülkenin sana ihtiyacı varr
Üff aman aman👍🏻👍🏻 bu küçük resimleri birazcık daha prof. Yapabilirsin devam👍🏻
Merhaba,
Güncel ürün linleri nelerdir, yardımcı olabilir misiniz aradım bulamadım
Bu tekerlekler ile asfaltta sürmek sorun yaratır mı? Düz dişsiz tekerlek daha iyi olur tabi ki ama bu tekerlekler ile de çok sorun yaratıyor mu merak ettim
mükemmel görüntüsü var ellerine sağlık
Harika olmuş ellerine sağlık kardeşim biraz kaporta dizayn ile inanılmaz birşey olur modifiye şart :)
Motoru nereden alacağız 45 lt 220 ile çalışan buzdolabına nasıl bir motor alacağız karavanda güneş panel vs var
Çift motor 20 amper aküyü daha çabuk bitirmezmi nasıl 60 km üzeri menzil yapıyor
Doğuştan gelen bi yetenek sanırım, (elektronik vs elektirik)
Mehmet bey iyi bayramlar sizden tavsiye almak istiyorum birde sorum olacak cevaplarsanız sevinirim
1.Electroll W350 Pro S 10" Çift Süspansiyonlu
Bu scooter almak istiyorum scooter hakkında yorumunuz nedir tavsiye edermisiniz
2. bu scooter aldıktan sonra modifiye etmek gibi bir düşüncem var örneğin çift motorlu yapmak yedek batarya bağlamak ve şamyelsiz lastik takmak
3.Çift motorlu yapılır mı
İyi bayramlar size tavsiyem Çin'den malzemeleri alıp kendin topla 350 w scooterdan pek birşey bekleme yamaç çıkmaz başına dert yol mesafesi dar hız düşük
Enerji ve tabi kaynaklar bakanı yaptım seni gitti 😄😄
Abi ben bunları almak istiyorum ama faizle fln toplam kaç TL ye denk gelir
Bunun yeni versiyonlarını 4 gözle bekliyoruz.
Ellerine saglık kardeşim nasıl randıman tuttumu elektrikli scooter bende istiyorum acaba ne kadar Bi bütce ile yaptın bu aleti izledim cok güzel acıklayıcı olmuş video ama eksikler var batarya nerden ne kadara getittirdin VS
Şeytan icadı en iyisi sen bunu bana ver Mehmet kimseye zarar gelmemiş olur 🤣
kardeşim ellerine sağlik gercekten magzadan alacagına kendin yapmşsın çok profsyonel 😊bende yapmak istyorum senden tek isteğim var kardesim malzemelerin hepsinin listesini yollarmsn rica etsem açıklamada link lere baktm ama A dan Z ye kadar ne lazm eksiksiz yapmak istyorum kardesim
parçaların toplamı kaça para tuttu ve hangi siteden aldınız ali expess hangi tedarikçisinden link var mı? bende yapmak istiyorum
Mükemmel yer uçağı yapmışsın eline saplık bendw birtane toplayacapım ama size sormam gerek aliexpresten biçok malzeme gümrüğe takılmadan geliyor ama batarya gümrükten geçmiyor diye duydum doğrumudur acaba siz bataryayı nerden aldınız yazarmısın lütfen rica etsem
Tskler bataryayı kendim yaptım kanalda batarya yapım video mevcut
Videolar kaliteli müthiş
Çok iyimiş, kaliteli olmuş. Tebrikler :) Tam istediğim şey
O zımbırtı sen üstündeyken 50 mi yaptı cidden eğer öyleyse mükemmel bir şey bu
O zimbirtiyi sen rüyanda gordunmu 50 ne olacak 76 km çıktım kanalda hiz testi var
@@MehmetOfficial09 kanka vallahi helal olsun öyle bi zımbırtının 76 yapması çok tehlikeli bu arada yokuşda nasıl tırmanamadığı bir yer oldu mu hiç
@@dersekmemoli 2kw gücünde 350 w elektirk bisikletin 6 katı daha güçlü. Çift motor önden arkadan çekişli
@@MehmetOfficial09 aslında doğru diyon 2000 watttan bahsediyoz
bende citymate pro 500 var. Bunun tırmanma açısını arttırmak istiyorum. Arka ksıma da 500w bir motor takmayı düşünüyorum . Bunun için gerekli malzemeler nedir? ve bu yöntem tırmanma açısını arttırmada işe yarar mı
Işıklandırma çok iyi olmuş.
Aküleri nerden aldınız ve hangi akü kullanılıyor.Birde aküleri sarj etmek için ne gerekiyor? Bende çinden getirtip aynısını yapmak istiyorum
Bataryaları kendim yaptım lifepo4 batarya 48v 12 Amper
@@MehmetOfficial09 12v 48 Amper olmasın?
@@abdurrahmancaglar8905 hayir 48 volt
iyi olmuş eline saglık birşey dikkatimi çekti ön maşa yönü ters olmuş 180 derece dönmesi lazım
Teşekkür ederim orijinali bu şekilde
Keşke Ankara'da olsaydın yardım için seve seve paslaşırdım.
Ben ankaradayım beraber yapalım
Neyin ne ise yaradigini baglantilarin nasil yapildiginida soyleseydin keske super olurdu
Bu videomun yayinlama tarihinden önceki videolarda nasıl bağlantı yapılacağı ile ilgili video var sadece 1 video üzerine odaklanmayin kanalın videolarını göz atın
@@MehmetOfficial09 hocam ben direk oynatma lıstesı baktım su ana kadar 2 vıdeo buldum bırı govdenın kutu acılı dıgerıde motor surucunun baglantısı. Baska bulamadım.
Bide hocam bende su ara 20k civarı scooterlara bakıyorum. Bunun yerine bu tarz bırsey toplasam sanırım hem daha az malıyetlı hemde kendı isteklerım dogrultusunda olusturabılırım. Sana bu konuda soru sormak ıcın mail atabılırmıyım.
Eline saglık cok güzel olmuş
Mehmet bey merhava, Link’teki scooter cercevesi artik Turkiye’ye siparis gondermiyor Aliexpress’te baska bir tane buldum o da 5000tl kargo parasi istiyor kasanin iki kati para, sizin bildiginiz uygun yollu yeni linkler mevcut mudur tum urunler icin.
Malesef kargo ücreti yükseldi dolar kuru buna cok etkili oldu başka link yok
Modifiye Aşktır..😍😍😍
Hocam paket içinde tek teker mi çıkıyor iki teker mi.Diğer tekeri hangi şekilde alıyorsun ?
Tek teker çıkıyor 2 set alman gerekli
Acaba 2 bin civarı saat de 40 + km hız yapan menzilide 35 40m civarında uygun bı model danışabilir miyim.
buldun mu bende aynısını arıyorum
*Battery life is great **Latest.Bike** Scooter . Love the different driving modes. It’s got a little headlight and taillight too. Gets lots of looks haha*
Elinize sağlık parasını versek bizede yapsanız sizin gibi adamlar kazansın hiç değilse ..
Şuan maliyeti 18 bin tl civari dolar aldı başını gitti
bende 1000w 48 v beyın var 800 watt motor var ıkısını bırlestırebılırmıyız bu vıdeodakı
beyınle
Sanki biraz dualtron elektrikli scooterları andırıyor dual tron ile ortak parça varmı
Yok ultron parçaları
1000w bir scooter kaç km hız yapar ve 1000w scootera 3500 mAh pil yetermi
bunu kendimiz toplamak istesek yapabilirmiyiz
Kutlarım gerçekten, yeteneklisin... Bu ürün hız konusunda gerçekten çok yeterli, peki bunun ne kadar eğim çıkabileceğini test edebildin mi ? Birde o pil dizilimini arttırırsan, güç konusu artar mı yoksa sadece menzil için bir artış olur ?
Çok teşekkür ederim 🙏
*Çok güçlü 45c yokuşları tırmanıyor bataryayı cogalttim 48v 30 amper'e çıkardım menzilli 80 km üstünde test videosu bu linkte* ruclips.net/video/GNsIFqIgHIk/видео.html
Merhaba scooter kasa ve şase temin edebiliyormuyuz senden
Harika bi makine olmuş emeğine sağlık.
Merhaba,kolay gelsin 72v elektrikli scooter batarya yapımı hakkında video çekebilir misiniz lütfen.🙏
Usta akuyu ben nereden bulacam bulamadim
Türkiye'de yok malesef ben kendim yaptım
@@MehmetOfficial09 ah be ustamm imkan olsa keske de yapsak yaa fiyatlar cok ucuk
Abi şarj nasıl ediliyor acaba
Merhaba Mehmet kardeşim pil işini nasıl hallediyorsun kendin mi uretiyorsun acaba.
Evet Batarya videolarim mevcut kanalda nasıl yaptığım hakkında
@@MehmetOfficial09 Kullnilan piller sıfır sanırım pilin maliyeti nedir acaba.
Ben lifepo4 Batarya kullandım 16s 48v 21 amper bms cihazı ile birlikte 2000 TL civarı *1 batarya 3.2v 7000 mah toplam 48 adet Batarya*
Merhaba böyle bir ürünüm olsun çok istiyorum ama malesef maddi yönden dolayı alamıyorum ama merakımdan soruyorum cihaz duruyormu duruyorsa da satmayı dusunuyormusunuz egerki düşünüyorsanız kaça satarsınız acaba ?
Motorsiklet motoru ile 4 mevsim bir araç yapabilirmisin abi ?
Abicim saygılar. Ürünün vibrasyonu nasıl ve kasis cukurlarda nasıl rahatsız ediyormu.
Süspansiyon olduğunu için lakalari hissettirmiyor
@@MehmetOfficial09 inokim ox süper düşünüyorum ama cok pahalı cesaret edemıyorum vıdeonuz bana ilham verdi ne yapsam bilemedim :D
@@TheMert1903bjk şuan için ülkeye sevkiyat kapandı istesende malzeme alamazsın
@@MehmetOfficial09 bu firmanın mı
@@TheMert1903bjk Çin'deki firma bu scooter Çin'den aldığım malzemeler le kendim yaptım Çin'den şuan için malzeme gelmiyor
Maliyeti ne kadar tuttu birde her hangi bir scooter alıp ikinci motoru ekleyebilir mi yada nasıl modifiye edilir ?
12 bin geçti zaten ürün çift motor
@@MehmetOfficial09 cvp için teşekkür ederim dostum ikinci sorum anlaşılmamış şunu diyorum piyasadan ucuza alınan bir scooter modifiye edip ikinci motoru ekleyebilir miyiz atıyorum ciytmate pro 500 modelini modifiye edip ikinci motoru eklenebilir mi kasa ve yapı buna imkan tanır mı
hız tatmin edici
Saatte 80-90 km yol yapan bir skotterin bataryası sadece 60km 'mi gidiyor?
Yani bir saat bile sürmüyor,
Abi sen ona lto bataryalar taksana,
Lto bataryaları yük altındada test etmiş olursun,
2, tekerliklerin bisiklete bağlandığı yeri hiç güvenli görmedim, hafif somun gevşese trafik olan yerde tam facia olur, tekerler çıkar yerinden, bağlantı yerinin önünün açık olmaması, delik olması gerekirdi
Cidden çok çok iyi. Geçen aylarda 'xiaomi m365 pro' edindim. Bana şu anlık yetiyor ama sizin yaptığınızı görünce, benimkisi yanında biraz yetersiz kalıyor :(
Merhaba ben de pro almayı düşünüyorum. Yaptığı en yüksek hız ne kadar acaba?
O farlar biraz daha yukarda olsa guzel olurdu..
Orijinali böyle
Merhaba Mehmet bey Sukutur Çok güzel olmuş Ellerinize Sağlık Seri üretime geçip Satışını Yapmayı dusunuyormusunuz Allah yardımcın olsun Yolun Açık olsun
Kardeşim ellerine sağlık mükemmel gözüküyor helal olsun sana bir sorucam olacak yaptığında 12 bine yapmışsın şuan yapsan kaça yaparsın bende yapacağımda o yüzden sordum
20 bin geçiyor dolar aldı başını gitti kargo ücretleri üründen pahalı
@@MehmetOfficial09 ya yemin ederim bazen varya çok deli oluyorum bu scooter amerikada 1000 dolardan yukarı değildir
@@ferhatkaya4931 bangood da 8000tl Bulgaristan ücretsiz kargo ama Türkiye ye yok Türkiye gümrük batarya ve 30kg üstü kargo kabul etmiyor
@@MehmetOfficial09 peki bir şey dicem bulgaristanın sınırına söylesek biz gidip bulgaristandan alsak nasıl olur
hocam çok bilgilendirici bir video olmuş gerçekten. eğer mümkün ise parçaları nasıl gümrükten geçirebileceğimiz konusunda bilgilendirirsen seviniriz. bizde yapmak istiyoruz.
Teşekkür ederim Geçmiş videoda mevcut gümrük işlemleri linkten izleyebilirsiniz
ruclips.net/video/zRpg0-4pfk8/видео.html
ruclips.net/video/uj7SITg30yU/видео.html
Abi bu malzemeleri nereden buluyorsun
Batarya olarak 16s 13 s bms devresi kullandınız ben yapmak istiyorum banada yardımcı olursanız sevinirim
Liion pil için 13s
Lifepo4 batarya 15s 48v
Lifepo4 batarya 16s 52v
Cevaplarsanız sevinirim. Elektronik fren pil harcıyor mu ?
Hayır
Umumiy harajatlar necha dollarni💲tashkil etadi? Assalomu alaykum Uzbekistondan.
$ 1400
Aküyü nereden temin ettiniz
Kendim yapıyorum kanalda yapim videolar var
48W şarj aleti linkini atrmısınız
Gerçekten çok teşekkürler bu konularla ilgili türkçe içerik bulmak gerçekten çok zor. Eline sağlık. Yaklaşık bir aydır bu scooterları ve parçalarının inceliyorum ama shipping fiyatları şu an çok uçuk. Sormak istediğim senin aldığın zaman shipping bedelleri bu kadar yüksekmiydi ? Corona sürecinden sonra mı yükseldi ? Daha uygun fiyata getirmek için izlediğin bir yol var mıy dı? Türkiye de satılan dualtron lar ile fiyat karşılaştırması yapabilirmisin? Hazır almak mı mantıklı parça parça toplamak mı ? Tekrar teşekkürler.
Malesef çok yüksek evet ama n11 de 36000 TL ye satışa çıkmış bence ben bedavaya mâl etmişim
@@MehmetOfficial09 shipping senin aldığın zamanda böyleymiydi?
Evet bana 1000 TL indirim yapıldı RUclips kanalimda link paylaşma karşılığı
@@MehmetOfficial09 teşekkür ederim . Videoların devamını bekliyoruz
Linkler turkiyeye gondermiyor bu urun ulkenize sevk edilmiyor
Selam öncelikle emeğine sağlık
Benim beiqier patgear modeli bir skuterim var bataryası baya zayıf ve batarya bulamıyorum batarya takamazsam çöp olacak şu an 13 menzil gidiyor ancak bana yardımcı olursanız sevinirim 🙏🙏
Neyı nasıl yaptını yazarsan ekrana daha cok bılgı sahıbı oluruz bırde malıyet Yazarmısın
Ben malzemeleri Çin'den alıyorum maliyeti 12000 bin TL geçiyor çift motor 2kw gücünde
Selam bu güzel makineye nasıl sahip olabiliyoruz
Mehmet bey kendiniz toplayıp satıyormusunuz acaba?
Hayir yakinda yeni toplama video gelecek takipte kalin
Sa kolay gelsin ürün linklerini tekrar güncelleme yapabilir misiniz
Selamlar böyle bir tekerleği nasıl temin edebilirim? Yardımcı olursanız cok sevinirim🙏
ruclips.net/video/K6e0oW28Tkg/видео.html
Bu videomun açıklama kısmında link mevcut
Usta 11 inç motor siparişini verdiğimizde 2 motor mu geliyor yoksa tekmi bir binlikmi yoksa 1500kük mü geliyor anlayamadımda o yüzden soruyorum
Şimdiden teşekkürler
Tek motor geliyor 2 adet seçmen gerekli biraz beklersiniz yeni scootor videom gelecek hub motor linki paylaşacağım kuponda vereceğim daha ucuz alabilirsiniz
@@MehmetOfficial09 teşekkürler sevinirim