FUTURES | Samenvatting Nederland O15 - Oostenrijk O15 dinsdag 14 juni 2022

• Опубликовано: 13 июн 2022
  • 14 juni 2022. Op het terrein van voetbalvereniging OWIOS te Oldebroek speelde vandaag de FUTURES van Nederland O15 tegen hun leeftijdsgenoten van Oostenrijk O15 de 1e interland in een tweeluik deze week. De wedstrijd werd gespeeld op een uitstekende grasmat, dat mag ook wel eens gezegd worden. De FUTURES is een soort schaduwelftal van spelers in de Onder 13-, Onder 14- en Onder 15-categorie, die door hun fysieke achterstand het verschil nog niet kunnen maken, maar die na hun groeispurt dit mogelijk wel kunnen gaan doen.
    In de goal stond Jort Roovers. De verdediging bestond uit Marc Logtenberg, Thijmen van Aalst, Bjorn Mellema, en Amin Soultana. Het middenveld bestond uit Pieter van der Beek, Lasse Aelbers en Isai Middag. De aanval bestond uit Younes Jaber El Maftahi, Jismerai Dillema en Luc Nieuwenhuijs.
    Nederland had vandaag weinig moeite met Oostenrijk. Vroeg in de 1e helft viel de 1-0 door Thijmen van Aalst uit een hoekschop. Al snel erna werd na een fraaie aanval de 2-0 gescoord door spits Jismerai Dillema. Dat was ook de rust stand. In de 2e helft probeerde Oostenrijk het wel maar het bleef bij enkele speldenprikjes... Invaller Hessel de Wit maakte na een fraaie aanval de 3-0.
    Donderdag speelt Nederland O15 FUTURES hun 2e wedstrijd tegen Oostenrijk O15 FUTURES