Doelpunten Dalto/Klaverblad Verzekeringen 1 - HKC 1 finale KL2 | 8 apr 2023

• Опубликовано: 15 окт 2024
  • Videocompilatie van de doelpunten die gemaakt zijn in de Korfbal League 2 finale Dalto/Klaverblad Verzekeringen 1 - HKC 1 op 8 april 2023 in de PKC-hal te Papendrecht.
    Na het bereiken van de finale van de Korfbal League 2 ten koste van DSC, moest HKC zich weer klaar maken voor het duel met Dalto om het kampioenschap. Winnen hiervan zou dus een directe promotie naar de Kenonz Korfbal League betekenen. De verliezer wacht dan een reeks play-down duels met Groen-Geel.
    In de reguliere competitie was al 2 maal verloren van de ploeg uit Driebergen, en de laatste play-offs duurde één wedstrijd langer voor HKC dan dat Dalto er voor nodig had.
    Na de eerste goal voor HKC, was het steeds daarna Dalto die een voorsprong name. Maar de ploeg van Marrien en Peter scoorden mee en zorgde dat het verschil niet te groot werd. Een 11 - 9 achterstand bij rust werd door HKC in de tweede helft zelfs omgebogen naar een ruime voorsprong. Dalto kon deze opmars wel een halt toeroepen en weer op een gelijke stand komen.
    Maar HKC kon in de slotfase van de wedstrijd met niet al te veel moeite uitspelen. Eindstand: 18 - 19.