• Опубликовано: 21 окт 2024

Комментарии • 8

• @UndernetChara
    @UndernetChara 2 года назад +6

Ik herinner me die ontlading na de 3-3 van Te Wierik tegen PSV nog. Dat is en blijft gewoon geweldig om te zien zelfs na 4 jaar.

• @menice6736
    @menice6736 2 года назад

Wauw die wedstrijd tegen Ajax geweldig

• @roypijper9136
    @roypijper9136 2 года назад +6

Ik mis alleen nog de comeback tegen de Graafschap waarin we 2-1 achter stonden in de (ik meen 88e min) en door doelpunten van Texeira en Tadic nog wonnen met 2-3! Krankzinnig en wat een feest in het uitvak! 😁💪

• @Gruntyi
      @Gruntyi 2 года назад +1

Dit inderdaad. Die blessuretijd staat nog op m'n netvlies gebrand

• @koen36
    @koen36 2 года назад

Zelfs applaus van het Ajax publiek in de Meer. Mooie tijden.

• @ejkeijer
    @ejkeijer 2 года назад +2

Er zullen waarschijnlijk geen bewegende beelden van zijn maar FC Groningen - Helmond sport in 1984 staat nog steeds op mijn netvlies. Als klein jongetje stond ik op de staantribune (Oostzijde). In de eerste helft achter het doel van Helmond Sport (Otto Versfeld - wie kent hem niet?) heb ik die kleine doelman drie keer zien juichen en stond Helmond Sport bij rust met 3-0 voor. De goals vielen allemaal aan de Z-side kant. Na rust waren de rollen volledig omgedraaid en scoorde FC Groningen vijf maal en eindigde de wedstrijd in 5-3. Ik heb geen doelpunt gezien (8 goals aan de andere kant) maar wel met dikke lach (en verkleumd)
    aar huis....wat een wedstrijd. Inmiddels bijna 40 jaar terug maar deze vergeet ik nooit meer.