Ráďo zase fajn podívaná👍 Smutná zima není ideální na veselè fotky,ale blíží se jaro🌷 Těším se letos dvojnásobně🤗 Makro mě fakt baví,užiji si ho 📸📷 Z holek mám respekt a když je tam kluk,dvojnásobný🐄🐂🐃 Včera jsem si užila fakt hodně klouzací terén,ale ty výhledy stály za to🙏 Ať se daří🍀
I tobě veselé svátky Michale, vždyť už je zase před Vánocema😅. Já to místo v závěru nepoznal, protože jsem byl jakoby z jižní Prahy😅. Parádní fotky a skvěle zachycená atmosféra👍🏼🙂. Měj se fajn 🙂
Radku pěkný výlet jsi měl a já zaroveň aspoň zprostředkovaně. Dík za tu radu o nastevení fujiny v takovém čase na klasik . Prubnu to. Pŕed asi pěti léty mě taky málem pronal býk když jsem fotil údolí Beskyd o ohradníku. Přišel se potvora podívat a začal si hrát se slopkem až ho vylomil, tak jsem popad stativ a couval co to šlo. Čočeli jsme na sebe tak na padesát metrů ale pak jsem raději zmilel do lesa. Přeji Ti další vytvarnou činnost. Senior Avi
Jo, je to možný :-) Já to hlavně dost často měním, nedávno jak začal software různých výrobců konečně podporovat HEIC (HIF), tak 90% věcí fotím už jenom na simulace ve foťáku a pak trochu potahám. Nikdo to neumí (a Lightroom tuplem) nasimulovat z RAFu tak, aby to vypadalo jako přímo z kamery.
Ráďo zase fajn podívaná👍
Smutná zima není ideální na veselè fotky,ale blíží se jaro🌷
Těším se letos dvojnásobně🤗
Makro mě fakt baví,užiji si ho 📸📷
Z holek mám respekt a když je tam kluk,dvojnásobný🐄🐂🐃
Včera jsem si užila fakt hodně klouzací terén,ale ty výhledy stály za to🙏
Ať se daří🍀
No už mě ta zima štve, spíš než chození to je čvachtání v přírodě. Ale už jenom měsíc a něco a zase to bude dobré a mě z lesa nevytáhnou :-)
Bože ta roubena s kaplí je nádherná 🥰🥰🥰
Jo, je boží :-)
Ahoj Radku, opět paráda, díky a opatruj se M.
Díky Michale, budu! :-)
I tobě veselé svátky Michale, vždyť už je zase před Vánocema😅. Já to místo v závěru nepoznal, protože jsem byl jakoby z jižní Prahy😅. Parádní fotky a skvěle zachycená atmosféra👍🏼🙂. Měj se fajn 🙂
Ahoj Jíro! No víš, Jihopražák Brdský nepozná schovanej kemp na Kokořínsku, to jenom Pražák severozápadní :)
@@RadekNovakPhoto 😅😅😅👍🏼
Radku pěkný výlet jsi měl a já zaroveň aspoň zprostředkovaně. Dík za tu radu o nastevení fujiny v takovém čase na klasik . Prubnu to. Pŕed asi pěti léty mě taky málem pronal býk když jsem fotil údolí Beskyd o ohradníku. Přišel se potvora podívat a začal si hrát se slopkem až ho vylomil, tak jsem popad stativ a couval co to šlo. Čočeli jsme na sebe tak na padesát metrů ale pak jsem raději zmilel do lesa. Přeji Ti další vytvarnou činnost. Senior Avi
No oni jsou pořádně vyčůraní, už jsem si toho všiml. A taky moc dobře vědí, kde ten plot blbě drží :-)
Radku dobrý a pozor na býky 😁
Ahoj! No budu muset dělat podrobnější prohlídku před každou ohradou :-)
👍📸🏞🍀 paráda
Děkuju Marku!
Ahoj.. Jen drobnost.. mam za to ze jsi tam mel CN (negative) ne chrome :)
Jo, je to možný :-) Já to hlavně dost často měním, nedávno jak začal software různých výrobců konečně podporovat HEIC (HIF), tak 90% věcí fotím už jenom na simulace ve foťáku a pak trochu potahám. Nikdo to neumí (a Lightroom tuplem) nasimulovat z RAFu tak, aby to vypadalo jako přímo z kamery.
Děkuji za video. Vždy se na něj těším. Nechceš dělat videa každý den?😂
I já děkuju. A ne, nechci :)
V prosincové výhni pořádně si přihni, dvakrát na to kýchni a Ronovu se vyhni 😉🍀👍🤠
Teda Davide, ty jsi Picasso slova, Mojžíš verše! Ronov FUJ :-) Ne, kecám, někdy tam vylézt musím, abych si splnil, že jo :-)
@@RadekNovakPhoto Jasná věc her Rembrandt 😉😆🐙🐙🐙🍀👍🤠
Pěknej okruh, vím kudy. 😶🌫️
Díky! :-)