Nooshafarin, Helen, Ava - Begou (Official Music Video) | نوش آفرین، هلن، آوا - بگو

Поделиться
HTML-код
  • Опубликовано: 7 ноя 2024
  • Written by Leila Kasra (Hedieh)
    Composed by Farzin Farhadi
    Arrangement by Farzin Farhadi
    Directed by Ashkan Rouzbahan
    Executive Producer: Pasha Afshar
    www.LeilaKasra.com
    #nooshafarin
    Music video by Nooshafarin, Helen, Ava performing Begou. © 2023 Lila Kasra Music, Inc.

Комментарии • 20

  • @Armanmd
    @Armanmd 9 месяцев назад +1

    Love it❤

  • @saeidasghari4635
    @saeidasghari4635 Год назад +1

    عاشق صداتم هلن جان نوش افرین و اوا جان
    دم بانو هدیه هم گرم با این شعر زیبا روحت شاد یادت گرامی

  • @mhkom-p9m
    @mhkom-p9m 10 месяцев назад +1

    باسلام دمتگم❤خیلی کارقشنگ دلنشین همبستگی ایران❤دوستتداریم❤

  • @Ashkandelfanazeri
    @Ashkandelfanazeri Месяц назад

    ❤❤❤❤

  • @maryam9644
    @maryam9644 Год назад +1

    👏👏👏👏👏❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  • @annarose7647
    @annarose7647 Год назад

    👏👏🌹🌹

  • @Ashkan_ba
    @Ashkan_ba Год назад

    😢

  • @farshidmoradi1695
    @farshidmoradi1695 Год назад

    با احترام و تقدیر و درود بر لیلای کسرای تا ابد عزیز و گرامی.
    ولی ای کاش این شعر و آهنگ توسط استاد نصرالله معین اجرا میشد که بتواند حق مطلب شعر لیلا کسرایِ عزیز را ادا کنه.❤❤❤❤❤❤❤❤

  • @goodstuffforgoodpeople2169
    @goodstuffforgoodpeople2169 Год назад +2

    از «زن،زندگی،آزادی» تا «خواهران چگوارا»:
    درست نه ماه پیش ( اکتبر ۲۰۲۲) بود که «فرامرز آصف» تک ترانه ای به نام «خورشید من، ایران» با کلامی از «مسعود امینی» و آهنگسازی «فرامرز آصف» و تنظیمی از «سعید مقدس» به بازار ارائه کرد.
    این ترانه درواقع نسخه ی بازسازی شده ی ترانه ای به نام «بخوان» با صدای «شیفته» و کلام «مسعود امینی» بود که در سال ۱۳۵۹ در کاست «شبانه ی آخر» که در آن با «علیرضا میبدی» و «جناب رزازان» و «کاظم عالمیان» و سایر عزیزان و خوانندگانی چون زنده یاد مازیار (آهنگ ایران ایران) و افسر شهیدی (آهنگ روزی که از تو جدا شم) و معین (یکی را دوست میدارم)همکاری شده بود.
    انتشار ورژن جدید این اثر درست مصادف با قتل جاویدنام خانم «مهسا امینی» و تظاهرات اعتراضی شد که متعاقبا سه ماه بعد ویدیوی این آهنگ نیز با بهره گیری از عکس ها و تصاویر برخورد های خشن و سرکوب مردمی، منتشر گردید.
    ruclips.net/video/0nuXYQeud7s/видео.html
    با کمال تاسف و شرمساری، دو بانوی هنرمند باسابقه و بی حاشیه ما «نوش آفرین» و «هلن» به همراه یک خانم هنرمند جوان به نام «آوا» سه هفته ی گذشته، آهنگ و موزیک ویدیویی به نام «بگو» منتشر کردند که در آن ترانه سرا، زنده یاد «لیلی کسری» ذکر شده ولی با گوش دادن به آن متوجه میشویم که همان کلام مسعود امینی برای ترانه ی «بخوان» با آهنگسازی و تنظیم آقای فرزین فرهادی است که به شکلی کاملا ناشیانه، با چند بیت از کلام خانم کسری ادغام شده و به عنوان اثری تا به امروز منتشر نشده از مجموعه اشعار خانم کسری به بازار ارائه گردیده است و پاشا کسرا، فرزند شادروان لیلا کسری نیز شخصا تهیه کنندگی کار را بر عهده گرفته است.
    ruclips.net/video/x0U-hTFY0Ak/видео.html
    با در نظر گرفتن احتمال حداقلی عدم اطلاع خود خوانندگان از حقیقت پشت پرده، چند هفته ای منتظر واکنش یا مصاحبه یا بیانیه ای از طرف هر کدام از این بزرگواران جهت اقناع عمومی بودم ولی بعد از عدم پاسخگویی هیچکدام از عوامل، لازم دیدم به این «دستبرد ادبی» بپردازم.
    اینکه این هنرمندان مردم ایران و شنوندگان را چه فرض کردند به کنار اما این کار آب سردی بود بر آتش یک اثر حماسی جاودانه که با همکاری زوج هنری فرامرز آصف - مسعود امینی در زمینه کلام و ملودی سازی و تنظیم و ضبط جدید (در راستای شرایط ایران امروز) با صرف وقت و هزینه فراوان خلق شده بود.
    صد البته لطمه ای که به اعتبار هنری زنده یاد لیلا کسری زده شد هم نباید فراموش شود.
    ایشان با نام هنری «هدیه» سالیان دراز خالق ترانه هایی ماندگاری شدند که برخاسته از احساس و پاکی و شور این زن بود و اینگونه بود که با «ترانه های خودشان» در دل مردم ایران جا پیدا کردند و اکنون پس از سالها از خالی بودن جای این عزیز از دست رفته، اینگونه از نامشان بهره برداری شده است.
    از آغاز این جنبش تا به حال شاهد اتفاقات بد بسیاری بودیم.
    از خوانندگانی که به بهانه شرکت در تظاهرات به میان مردم آمدند و بلیط کنسرت فروختند تا هنرمندانی که بهانه ی سیاسی نبودن، در تمام این دوران روضه ی سکوت گرفتند تا خوانندگانی که در اوج اعتراضات همان کنسرتهای همیشگی خود را با عنوان جدید گردهمایی های سیاسی-اعتراضی به مردم قالب کردند و حتی هنرپیشگان با سابقه ای که بعد از دهه ها فعالیت در تولیدات «عرزشی و حکومتی» در داخل ایران پس از دوختن کیسه هایشان عزم سفر کردند و فرصت طلبانه، مهاجرتشان را به پای همراهی با جنبش اعتراضی مردم ایران گذاشتند ولی این دست گل آخری توسط خانمها نوش آفرین و هلن و آوا که برای عقب نماندن از غافله «زن،زندگی،آزادی» یکشبه خواهران چگوارا شدند و سوار بر قطار سرنوشت دنبال قاتل «برادر جان» راه افتاده اند، برگ جدیدی از عوام فریبی بود.
    نکته ی ظریفی که این هنرمندان در این هیاهو ها به آن توجه نداشتند این است که امروز مردم ایران خواسته های مدنی و آزادی های بحق خود را از روی «بیداری و درایت» در کوچه ها و خیابان ها فریاد میزنند.
    کسانی که به شعور ملت ایران توهین میکنند و آگاهی و دقت مخاطبان خود را جدی نمیگیرند، نمیتوانند با ملت ایران همراه و همدل واقعی باشند.
    خوشبختانه با هوشیاری ملت شریف ایران، دوران سوء استفاده از احساسات مردم و عوام فریبی رو به پایان است.

    • @minakhanoom100
      @minakhanoom100 Год назад +2

      روز روشن و دزدى ؟؟؟
      خجالت هم خوب چيزى است!!!
      اين شعر مسعود امينى است و سبك بسيار متفاوتى دارد با اشعار خانم ليلا كسرى،
      بهتر هر چه زودتر از اين غفلت خود اظهار شرمندگى و خجالت و عذرخواهى كنيد.

    • @mona4Iran
      @mona4Iran Год назад +3

      درود بر شما من واقعا نمیدونستم این اثر متعلق به مسعود امینی بوده سپاس که روشنگری کردید. ایکاش هنرمندان ما هم اینقدر احساس مسئولیت میکردن و به شعور مردم توهین نمیکردن.

    • @mona4Iran
      @mona4Iran Год назад +1

      هلن جان چرا این سروده رو که متعلق به مسعود امینی هست رو به زنده یاد لیلاکسری نسبت دادین.؟ این ترانه رو مسعود امینی نوشته و آصف قبل از شما اجرا کرده ...

    • @1X84305
      @1X84305 2 месяца назад

      In reality Amini stole these lyrics from Lila Kasra. Everything and all described here is incorrect, slander. I have proof of this song in its original writings written years before Amini stole modified and released his version. Amini was confronted in person in regard to this issue and had nothing to say. Absolutely nothing when he realized he was caught in his deception. Said something like (life goes on)or some similar statement. The Shame is on Amini . Like I said I have proof of this songs original writings years before the Amini release….would you not think if it actually was taken from his writings there would already been a lawsuit? So where is the lawsuit? Lila Kasra was dying from cancer and Amini saw that as a chance to do what ever he wanted. He knew the consequences would be none when the late
      LILA passed. This is the correct and actual truth. And Nooshafarin was chosen among the 3 singers specifically because of her interactions and history dating back to her childhood as a singer in Iran by starting her singing career with Lila Kasra lyrics and Fraydoun Khoshnood production. The information posted here in regard to Amini is incorrect. An embarrassment to the Farhang of Iran and the solid existence of one of the countries most notable female lyricists. Amini wishes he could light a candle to the depth of Lila Kara’s writings. Believe what you wish, I have the original writings.

    • @1X84305
      @1X84305 2 месяца назад

      ⁠@@minakhanoom100 read my post below.

  • @Mary-yt2ng
    @Mary-yt2ng Год назад

    متاسفانه این ترانه باید حماسی اجرا بشه با خواننده های که مناسب ترانه های حماسی باشند .اگه بدست دانشجوهای دانشکده هنرهای زیبا ایران می دادند اجرای بهتری انجام می شد ...حیف از شعر لیلا کسرا با این کیفیت ضعیف اجرا و موسیقی

    • @1X84305
      @1X84305 2 месяца назад

      Just so you know that Nooshafarin was one of the first singers at a young age to start her singing career with Lila Kasra lyrics in Iran when she was as young as 19 years old with Faraydoun Khoshnoud producing. Also read my post in regards to this songs history. Mercy!