pa dobro sve ima svoje, svi su dobri samo novi ima dosta opreme za razliku od t25, duplak kompresor servo dvostepeno kvačilo staklena kabina jača hidrulika gramer sjedište itd..
@@ramizkamberovic-os7hj Nema boljeg kombija za taj novac. Ima kamionsku šasiju i sa tim prednjim pogonom ide gde god hoćeš. Samo ih je jako malo sačuvanih kod nas
Samo rad ljudina, svaka čast
tako je, hvala ljudino
Nakon 2 godine tako na zub da upali. Teško za povjerovati. Pogotovo u hladnijem periodu. Sve to kažem iz razloga jer sam imao istog u odličnom stanju.
kod mene svi tako pale oni su nevjerovatno dobri na paljenju samo dobra boš pumpa da ne vraća gorivo
Zasto neprikazivas cesto belarus 820
sad će njegova sezona ide oranje samo dok ocjedi nakislo je puno
Koliko traktora imate
trenutno 4
Jel naprodaju
jeste drug i nije skup
@@ramizkamberovic-os7hj koliko ga prodaješ,
Svidja mi se taj noviji vladimirec ovi stari ne pozz veliki
pa dobro sve ima svoje, svi su dobri samo novi ima dosta opreme za razliku od t25, duplak kompresor servo dvostepeno kvačilo staklena kabina jača hidrulika gramer sjedište itd..
Ko proizvodi te vladimirce,je li rusija
Da rusija, vladimirski zavod
Snimi nam MB100 Mercedesa obavezno!! To je aždaja od kombija a ljudi pojma nemaju
bit će prilike,ali je definitivno zvijer za 7 godina kod mene bez kvara osim sitni ulaganja u male servise ulja i filtera
@@ramizkamberovic-os7hj Nema boljeg kombija za taj novac. Ima kamionsku šasiju i sa tim prednjim pogonom ide gde god hoćeš. Samo ih je jako malo sačuvanih kod nas
Imao sam istog i palio je dobro i kad je bilo hladno. Poz.
da bas oni pale ovako ljeto zima minus nebitno pale na zub samo ako je mu gorivo uredno u sistemu
Još t40 tu fali,i sve ruske masine su tu!
bit će nekad mozda prilike i ona da bude hahah, ali ništa drug bez rusa vjeruj, odnos cijene i kvaliteta, a mnogo pouzdani