Asgjë në botë nuk është ideale!Edhe Kosova nuk është shtet ideal por egziston!Sipas teje çdo gjë që nuk është ideale nuk duhet të egzistoj!Ajo çka këta duan ta bëjn me kët ligj është çoroditje e shoqërisë!
Vetëm dëgjoj se sa larg ka deviju shqiptaria, shkatrtimi i familjes…, shkatrrimi i shoqrisë! Ai fmi a duhet me pasë babë, mixhë, hallë…, katastrofë kjo gjendje ndër shqiptare. E drejta e shfrenuar ka me ua thy „çafën“herët apo vonë.
Ksi ligje sheh vetem ne kosov. Me 18 mvjet me mujt me bo fmi me ivf edhe vet. Nuk e di per shtete te tjera ama ne austri as burri e gruja bashk nuk kan drejt perfuni 25 vjet me bo ivf.
O ma mire e bej me fekondim artificial ,se sa me nje burr dhunus!!! Kush nuk ma ndalon mu kete sen ,une e kam ni indetitet une jam pergjegjesi per veten time.. Te lumte Zana je per mrekulli ❤
Kjo moderatorja sdi gje per fe e mundohet te flase per fe. Jezusi (Isai) eshte rast i vetem! Ate e ka krijuar Zoti jo IVF-i.
Te lumt Ruvena,me ty pajtohem plotesisht.
Me zor bre po dojn mu ba Francez
Nëse ky ligj aprovohet në Kuvend kjo do të thot fundin e shoqërisë Kosovare!
Zonja moderatore kur e fton dikend,duhet ta lësh te shprehet edhe pse ty nuk te pershtatet.
Me mire pa prind se me prind qe nuk jane "ideal"?
Asgjë në botë nuk është ideale!Edhe Kosova nuk është shtet ideal por egziston!Sipas teje çdo gjë që nuk është ideale nuk duhet të egzistoj!Ajo çka këta duan ta bëjn me kët ligj është çoroditje e shoqërisë!
Ku ka pase fertilizim te asistuar ne Kosove moj moderatore koti?
Po me intereson ku jeton kjo moderatorja qe ska dijeni te historise se Kosoves?
Nderojeni kete moderatore koti menjehere!
Nese i ke mundësit me mire kujdesu per një femijë qofte dhe i adoptuar😢
Kalaj veq qinu mir
boni thmi normal oj lop
Po po, kur tju del naj kinez mandej au.
Vetëm dëgjoj se sa larg ka deviju shqiptaria, shkatrtimi i familjes…, shkatrrimi i shoqrisë!
Ai fmi a duhet me pasë babë, mixhë, hallë…, katastrofë kjo gjendje ndër shqiptare.
E drejta e shfrenuar ka me ua thy „çafën“herët apo vonë.
Ani mire po riprodhoni me gishet pra
Gruaja nuk ka qene kurre prone e burrit! As burri nuk mund te kete fmailje vete!
Po nena dihet kush eshte pra. Ajo qe e lind! Ska nevoj te pyetet cfare dihet.
hahaha kokan mbledh kto lopt a?
Edhe nëna jote, motra, gruaja etj janë lopë si këto po nuk guxojnë nga ti e qifti yt me folë e durojnë dhunë.
Zn. Avdiu po i perzien nocionet,...
Ksi ligje sheh vetem ne kosov. Me 18 mvjet me mujt me bo fmi me ivf edhe vet. Nuk e di per shtete te tjera ama ne austri as burri e gruja bashk nuk kan drejt perfuni 25 vjet me bo ivf.
Cfare racizmi dhe orientalizmi prej "progresiveve". Tmerr kush i perfaqeson progresivet ne Kosove.
hahahahahhhhahahahaah
eh medet per ty moj moderatore rrugaqe
Stallë qurash të Banatit!
O ma mire e bej me fekondim artificial ,se sa me nje burr dhunus!!!
Kush nuk ma ndalon mu kete sen ,une e kam ni indetitet une jam pergjegjesi per veten time..
Te lumte Zana je per mrekulli ❤
Nuk jan bre kejt Burrat Dhunues
Eshte me mir me lind femij pa Baba se me nje burr qe nuk e don ose e kunderta
Menyra e pershendetjes se Anës e tregon nivelin e saj të ulët !!!Ku i gjeni këto analfabete si paneliste!