Penil Protez Tipleri - Penil Protez Tiplerinin Karşılaştırması - Prof. Dr. Yavuz Önol

Поделиться
HTML-код
  • Опубликовано: 26 фев 2023
  • Üroloji Uzmanı Prof. Dr. Yavuz Önol
    Randevu Tel : 02122307644
    onoluroloji.com/
    Penil Protez Tipleri
    Penil protezler, erektil disfonksiyon (sertleşme sorunu) yaşayan erkeklerde cinsel fonksiyonu geri kazandırmak için kullanılan cerrahi implantlardır.
    Penil protezin farklı tipleri mevcuttur. 2 parçalı penil protez penisi her zaman için belirli bir sertlikte tutmaktadır. Ama 3 parçalı penil protez istenildiğinde sertliği sağlayan istenildiğinde de inmenin sağlandığı bir teknolojidir. Testis torbası içerisindeki tuş benzeri pompaya basılarak ereksiyon sağlanır. Tekrar basıldığında inme sağlanır. Popüler olarak kullanılan penil protez çeşidi 3 parçalı penil protezdir. Günümüzde 3 parçalı penil protez tipinin hem boyuna uzayabilen hem enine genişleyebilen modelleri vardır. Vücut fizyolojisini tam anlamıyla taklit edebilir. Dolayısıyla tercih edilen bir tiptir. Bu tip penil protezin ameliyatı deneyim ve beceri gerektiren ameliyatlardır. Tecrübeli bir hekimin ameliyatı yüzde yüz başarıyla sonuçlanabilir.
    Penil protezler, cerrahi bir prosedür gerektirdiği için, kullanımından önce bir doktorla kapsamlı bir değerlendirme yapılması önemlidir. Bu değerlendirme, kişinin özel durumu ve ihtiyaçlarına dayanarak uygun olan protez tipinin belirlenmesine yardımcı olur.
    Prof. Dr. Yavuz Önol, penil protez tipleri, penil protez çeşitleri, 2 parçalı penil protez, 3 parçalı penil protez, mutluluk çabuğu tipleri, iyi olan penil protez, penil protez markası, hangi penil protez, hangi penil protez, mutluluk çubuğu çeşitleri, mutluluk çubuğu 3 parçalı, mutluluk çubuğu 2 parçalı, 3 parçalı penil protez nedir, penil protez boy uzatır mı, penil prtez penisi uzatır mı, kaç çeşit mutluluk çubuğu vardır, gibi konuları yanıtlayarak sizleri bilgilendiriyor. İyi seyirler dileriz.
  • НаукаНаука

Комментарии • 1

  • @mehmetgezmis
    @mehmetgezmis 8 месяцев назад

    Benim anlamaya çalıştığım konu, bu protezlerin bağlandığı kök neresidir? Yanlış bir hareket neticesi protez bağlı olduğu bu kök'ten çıkıp, problem yaratır mı?