رحمت الله بیگدلی: آینده بدی در انتظار روحانیت است

Поделиться
HTML-код
  • Опубликовано: 5 сен 2024
  • بیگدلی: با این فرمان، آینده بدی در انتظار روحانیت است/ ادامه وضع موجود، تیر خلاص به اسلام و تشیع است
    حجت‌الاسلام رحمت الله بیگدلی در برنامه رکن سه دیدارنیوز مهمان ما بود و به پرسش‌های من اسفندیار عبداللهی، تهیه کننده و مجری برنامه پاسخ گفت.
    حجت‌الاسلام رحمت‌الله بیگدلی عضو سابق شورای مرکزی احزاب اعتماد ملی و جمهوریت در بخشی از اظهارات خود گفت: قرائن حاکی از این است که برای ورود به انتخابات پیش رو حال و روز خوبی نداریم. فضایی که مجریان و ناظران انتخابات از ابتدای امر ایجاد کردند، فضای حذفی بود.
    بیگدلی با بیان اینکه اخیرا با حسن روحانی و سید محمود علوی دیدارهایی جداگانه داشتم، یادآور شد: این دو از شخصیت‌های مورد اعتماد نظام هستند. نمی‌توانیم افرادی را پیدا کنیم که به اندازه این دو نفر در عمق نظام جمهوری اسلامی حضور داشته باشند. حسن روحانی، معاون فرمانده جنگ، سال‌ها نماینده و نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، سه دوره عضو مجلس خبرگان رهبری، 12 سال نماینده رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی و 8 سال رئیس جمهور ایران بوده و همواره جز سر لیست‌های انتخاباتی جریان اصولگرا بوده است.
    وی ادامه داد: سید محمود علوی نماینده رهبری در ارتش، نماینده خبرگان رهبری، نماینده چند دوره مجلس شورای اسلامی و 8 سال وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی ایران بوده است . وزارت اطلاعات از جمله وزارت‌خانه‌هایی است که وزیر آن بدون اذن و تایید رهبری به مجلس معرفی نمی‌شود.
    این فعال سیاسی اصلاح‌طلب خاطرنشان کرد: از هر دو نفر پرسیدم با وجود اینکه می‌دانستید رد صلاحیت می‌شوید چرا ثبت نام کردید. هر دو پاسخ نسبتا مشابهی داشتند، گفتند کاهش مشارکت را برای نظام خطرناک می‌دانیم. در صورت برگزاری یک انتخابات ضعیف نظام در روابط خود با جهان و حتی در داخل به مشکلات زیادی دست به گریبان خواهد شد و ما نمی‌خواهیم برای نظام مشکلی پیش بیاید.
    عضو سابق شورای مرکزی حزب جمهوریت با بیان اینکه هیات‌های اجرایی و نظارت بر شاخ نشسته‌اند و بن می‌برند، اظهار کرد: رصد صلاحیت کسانی که جز وفادارترین افراد به نظام و آرمان‌های انقلاب هستند، چه معنایی دارد؟
    وی در بخش دیگری از این گفت‌وگو با تاکید بر اینکه باید هنوز تمرین دموکراسی کنیم، افزود: باید نهایتا به یک دموکراسی نرمال برسیم. امروز در کارزارهای انتخاباتی در حوزه‌هایی حتی 10 درصد تجلی اراده ملی را نداریم. اگر روزی روزگاری میزان مشارکت به 51 درصد برسد یعنی اینکه ما به سمت دموکراسی نرمال میل کرده‌ایم.
    حجت‌الاسلام بیگدلی در پاسخ به این پرسش که آینده روحانیت شیعه جعفری در یک حکومت آزاد را چگونه می‌بینید، گفت: ادامه وضعیت موجود را به نفع اصل انقلاب، روحانیت، جمهوریت و تشیع نمی‌دانم. ادامه این وضع به مثابه تیر خلاص زدن به اسلام و تشیع است. فقط با پذیرفتن شرایط یک انتخابات آزاد می‌توان از وضع موجود عبور کرد و به آینده امیدوار شد.

Комментарии • 771