Muszę stwierdzić, że robisz coraz lepsze filmy, nie chodzi mi tylko o samo kręcenie ale także o obróbkę. Wielki plus za postępy. Ogólnie film zajebisty!!!
@89rolnik Kombajnistą może doświadczonym jeszcze nie jestem bo mam 16 lat i młóciłem 2 sezon, tata mnie poganiał mówił, że za wolno mi to idzie :P więc jechałem ok 5km/h i na ścieżce mi się zapchał bo w ścieżkach było zielono bo był późno pryskany na grzyba więc były odrosty i nie był randapowany
Ładny ten Medion;] On ma bodajże 185 KM tak?? Dziwi mnie troszkę szerokość zespołu żniwnego. Miałem do czynienia z bardzo podobnym kombajnem - Claas Dominator 98 VX i on spokojnie dawał radę z hederem Claas C 510. Skąd więc taki wybór w twoim przypadku. Ciekawią mnie również róznice obydwu konstrukcjach. Czy kojarzysz jeszcze jakieś poza tymi widocznymi (inne ustawienie rury wysypowej, inny kształt dżojstika sterowniczego)?? Oczywiście gratuluję wyboru. Claas to najwyższa jakość;)
@slomek14 My z ampolu duzo nawozu kupujemy :) ale ja mam do nich daleko, nie wiedziałem ze rzepak kupują. A jak to cenowo u nich wychodziło w tym roku? :)
Witam mam jedno pytanko. Masz moze instrukcje obsługi do tego komputera w medionie do tego bordinformator.?? Jeżeli bys mial moglbys mi zeskanowac i wrzucic na jakis server bdz bym był wdzieczny bo potrzebuje do claas dominator 108 ;)
Muszę stwierdzić, że robisz coraz lepsze filmy, nie chodzi mi tylko o samo kręcenie ale także o obróbkę. Wielki plus za postępy. Ogólnie film zajebisty!!!
I się doczekałem 5/5 !!!
Piękny film,zajebiste maszynki claas
super filmik super sprzęt 20/6
Super produkcja 5/5
super film 5/5
super widze ze sie przyczepka na wywrotnicy sunela zapro do mnie na zwiastun
Zajebisty film 5/5
Zajebisty :)
No fajnie, fajnie 5/5
spoko filmik i zajebisty kombajn ;p 5/5
Fajny Medion jak widać każdy kombajn się zapycha.
@89rolnik Kombajnistą może doświadczonym jeszcze nie jestem bo mam 16 lat i młóciłem 2 sezon, tata mnie poganiał mówił, że za wolno mi to idzie :P więc jechałem ok 5km/h i na ścieżce mi się zapchał bo w ścieżkach było zielono bo był późno pryskany na grzyba więc były odrosty i nie był randapowany
Fajne! :) Daj tytułek ostatniej nutki?
@odyniec47 w poprzednich komentarzach są tytuły :)
Super filmik i sprzecik takim to sie robi normalnie kulturka ;D 5/5 Jak mozesz to podaj mi tytul pierwszej nutki Pozdrawiam i do Ulubionych ;D
Super film . świetny montaz. należy sie 5 . Ile taki class kosztuje???
Super filmik 5/5. Co to za nuty?
fajny film i maszynki.5/5
jak możesz podaj tytuły piosenek.
Ładny ten Medion;] On ma bodajże 185 KM tak?? Dziwi mnie troszkę szerokość zespołu żniwnego. Miałem do czynienia z bardzo podobnym kombajnem - Claas Dominator 98 VX i on spokojnie dawał radę z hederem Claas C 510. Skąd więc taki wybór w twoim przypadku. Ciekawią mnie również róznice obydwu konstrukcjach. Czy kojarzysz jeszcze jakieś poza tymi widocznymi (inne ustawienie rury wysypowej, inny kształt dżojstika sterowniczego)?? Oczywiście gratuluję wyboru. Claas to najwyższa jakość;)
@PAWELL20 jak widać ( tata 2 razy na bębnie zapchał a mi się udało na sieczkarni )
@slomek14 My z ampolu duzo nawozu kupujemy :) ale ja mam do nich daleko, nie wiedziałem ze rzepak kupują. A jak to cenowo u nich wychodziło w tym roku? :)
jak nazywa się ta nuta co leci na początku?????
w jakim programie robisz filmiki?
P.S fajny filmik
Filmik bardzo fajny, w jakim programie zrobiłeś te zdjęcia na samym początku?
fajny filmik masz 6/6
ile rzepaku z jednego HA daje ton przy dobrych zbiorach ??
Witam mam jedno pytanko.
Masz moze instrukcje obsługi do tego komputera w medionie do tego bordinformator.??
Jeżeli bys mial moglbys mi zeskanowac i wrzucic na jakis server bdz bym był wdzieczny bo potrzebuje do claas dominator 108 ;)
cud miód 5/5
super 5/5 p ile miałeś rzepaku
zarypiscie wykonane i kombajn też fajny
w jakim programie montujesz filmy ?????
ile miałeś rzepaku
super produkcja tak jak każda 5/5
mugł byś podać tytuł nutki
co to za nutka ta 1?
Super 5/5+fav zapraszam za jakiś czas do siebie na żniwa ;) Pozdrawiam
w jakim czasie średnio 1 ha skosisz
@Kazencki1539 jutro postaram się zeskanować jak nie będziemy młócić :P
jakim programem obrabiałeś ten filmik ?? a po za tym to film kapitalny ;P zapraszam do mnie ;P
jaki masz zbiornik w tym kombajnie?
podasz nuty film 6/6 ;DD
skąd jesteś p
czym się rużni np claas medion 350 od classa mega 350 jest to nazwa tylko po innym języku czy co
Czyj ten John deere a z tego tira rzepak to do was wieźli ???
Podaj tytuł drugiej piosenki
Skąd jesteś ??
Ile kosztował claas? I który to rok?
Witam co to za nuta ta druga ???
co to zza muza w filmie?????
te dwie przyczepy to ilu tonowe?
jaki typ 1 i 2 muza??????
w jakim programie obrabiałeś filmik?
ile miałeś hektarów rzepaku
ile km ma valtra i ile kosztowała
Można wiedzieć kto kameruje?
Muza:- Mark Oh Scatman
FAJNY 5/5 ALE WIĘCEJ WIDOKU Z KABINY NA PRZYSZŁOŚĆ
co to za nuta 6/6 p
co to za nuta p
Po ile płacą ci za rzepak?
1:06 To dziadek Medionem kosił?
Gabriello 360
Tak siedział razem z tatą i pili piwko 😀
@@slomek14 To były czasy które niestety nie wrócą już
5/5 :)
ładnie idzie, ale zdziwiłem się że młucarnie zapchałes :D ja swojego claasa od kąd mam nie złapałem młucarni ;) zapraszam do mnie.
5/5
a ta wielka ciezarówka to wasza?
ich
@PIETER6441 mogę
@KaziuU91 ok 3.5t/ha
@bolos51 pumeqes, nie ma gospodarstwa ;]
@Matik3603p UVS X3
5/5
6/6
@Arek514059 do koronowa a ten co na tiry to do ampol merol
@Jakub1626 UVS x3
@Adrian1997425 większości Ja;p
na tyle maszyneri to trzeba mieć przynajmiej powyżej 40 hektarów nie prawdasz
@Lukasz95ful 34ha
@arek9865 pi pa pa paro po dj osky
@ursus2111 englishman in new york remix=))
jak to jest možliwe že jak kosi pszenice
a do tego tira sype žepak ,,,,,,,,,
To rzepak Kosił
5/5