Wyszło super, też zbudowałem 2 lata temu podobnego rozmiarem kamperka na vivaro l1h1, zrobione póki co 25 tys km po polsce i europie, mimo tego że mamy praktycznie pełne wyposażenie łącznie z ubikacją i prysznicem zewnętrznym, mam zamiar kupić za 2 lata prawdziwego kampera na bazie ducato w zabudowie knaus traveller 5,3m jednak co kamper to kamper, wszystko w środku, i nie trzeba chodzić na kolanach :)) pozdro
Świetnie wam to wyszľo zazdroszce chociaż mam tekiego samego busa też przerobienego ale nie tak dobrze. Zamiast łóżka polecam rozkładaną kanępę samochodową rozkłada się i na luzie można spać nawet jak masz 1.90m🙂
Macie tyle cierpliwości! I pomimo licznych niepowodzeń, nadal macie uśmiechy na twarzach. Zobaczcie, jakie auto ma para z Japonii na ich kanale MinivanLife. Jest to też bardzo ciekawy pomysł realizacji komfortowego pobytu, to wam się spodoba😊
możecie napisać jak sprawdza się ten dachowy wiatrak? na jakiej zasadzie on działa czy faktycznie coś chłodzi? on działa podczas jazdy i na postoju? do jakiej temperatury obniża wnętrze w lecie w upalne dni? :) gdzie go kupowaliście?
Tak niby auto dopieszczone, a a) Malowanie jest strasznie brzydkie B) Auto poobijane i wgniotki widać, więc jak na taki nakład czasu i pracy to nie wyszło to rewelacyjnie
nie mogę się doczekać na ciąg dalszy. . .
Niemogę się doczekać kolejnych odcinków ten projekt jest mega czekam na następne.
Wyszło super, też zbudowałem 2 lata temu podobnego rozmiarem kamperka na vivaro l1h1, zrobione póki co 25 tys km po polsce i europie, mimo tego że mamy praktycznie pełne wyposażenie łącznie z ubikacją i prysznicem zewnętrznym, mam zamiar kupić za 2 lata prawdziwego kampera na bazie ducato w zabudowie knaus traveller 5,3m jednak co kamper to kamper, wszystko w środku, i nie trzeba chodzić na kolanach :)) pozdro
Jesteście wspaniali !!!
Super kamper wyszedł 👍
Na Biotad Plus lecimy????
polecam filmik na kanale NA BIWAKU KANAŁ BARTKA Z CARGO. odebrał kamperka na WOLSWAGENIE. może jakiś wspólny odcinek porównujący oba kampery.
czekam z niecierpliwością na CIĄG DALSZY.........
ale jej sie miło słucha
Bardzo fajnie gratulacje super camper
To nie dom, to prawdziwy pałac!
Jesteś botem, nie możliwe, że jesteś człowiekiem.
Dosłownie widzę cię wszędzie!
Wow taki mały a taki ładny
Przedstawcie Pana Tatę co wam pomagał 💪
mam nadzieję że będą filmiki z pierwszego wyjazdu tym kamperem.....
Świetnie wam to wyszľo zazdroszce chociaż mam tekiego samego busa też przerobienego ale nie tak dobrze. Zamiast łóżka polecam rozkładaną kanępę samochodową rozkłada się i na luzie można spać nawet jak masz 1.90m🙂
Mega filmik oby tak dalej.
Fajny projekt , gratulacje ,że udało wam się to złożyć samemu :)
Macie tyle cierpliwości! I pomimo licznych niepowodzeń, nadal macie uśmiechy na twarzach. Zobaczcie, jakie auto ma para z Japonii na ich kanale MinivanLife. Jest to też bardzo ciekawy pomysł realizacji komfortowego pobytu, to wam się spodoba😊
2. Brawo super wyszło
O wjechały jeszcze felgi kozak 💪💪
kiedy kolejny odcinek ???
ogólnie jak byście się nie mieścili z rzeczami to możecie podpiąć mała przyczepkę
Dla zasięgu
🔝
stare dobre czasy
Fajne były experymenty
Cudowny
Git! No to łapka w górę i oglądamy 😁
Hej, a mozecie mi powiedziec jak dokladnie zrobiliscie lozko? buduje wlasnie kampera i wasz pomysl mega mi sie spodobal :)
Zmieniłbym jeszcze lampy przód tył jakieś fajne ledy może środek jakieś światło ambiente wrzucić i ewentualnie lekko podnieść moc i petarda
Lamy Led muszą być w Polsce homologowane, a do t4 nie ma. Żeby w takim silniku podnieść moc to trzeba najpierw zrobić kapitalny remont.
@@KacperWładyka nie nie trzeba wystarczy lekki chip lub zmienić turbo i program a co do ledow są firmy które zajmują się homologacją żaden problem
Pamiętam dom na wodzie...
XDDD Dawid mieszkasz na moim osiedlu nie dość że to to jeszcze tata mojego kolegi malował twojego campera :D
możecie napisać jak sprawdza się ten dachowy wiatrak? na jakiej zasadzie on działa czy faktycznie coś chłodzi? on działa podczas jazdy i na postoju? do jakiej temperatury obniża wnętrze w lecie w upalne dni? :) gdzie go kupowaliście?
Te wysiecie na styk jest bardzo nie praktyczne góra 2 tygodnie i blat spuchnie lepsza listwa robie w tym na codzień więc wiem😉
Cześć Dawid mam pytanie: Czy będziesz ze swoim Volkswagenem T4 na Caravans Salon w Poznaniu 21-23 października 2022r?
7.03 umywalka nieszczelna czy mi się tylko tak wydaje ?
Tak
Faktycznie XD
mówił ze narazie jest tylko włozona
Współczuje ci tego że kupiłeś 2.5 bendzyne a nie 2.5 tdi
Dawid dawaj enduro czekamy
do takich projektów to czeba mieć dwa razy więcej czasu i pieniędzy
Nice
Szczerze zajebiście wyszło ale moim zdaniem się zdenerwujecię, ponieważ wzrost
😊✌🔥😊✌
A wy ze Żnina czy okolic jesteście
Kto tak ładnie maluje ? I jaki koszt ?
Mam wrażenie że oglądam telezakupy mango 😂😂😂😂😂
Hej pls zrobisz jeszcze konkórs na Crossa pls niech będzie dużo lików może przeczyta. 👇
cooo gdzie jest szymon inni ludzie co tu sie odjaniepawla
nie dom na kołach tylko pałac na kołach
Wyświetlenia spadły ci bardzo
Musiały jak tyle nie było odcinków
głuwnie dlatego że teraz se korzysta z pieniedzy z reklam i jego odcinki są nudne
no i ? wazne ze robi to co lubi
Bardzo rzadko dodajesz film a jeśli już coś wrzucisz to co chwilę jakąś reklama co jest trochę słabe do oglądania
Będą jeszcze mrówki na kanale
Tak niby auto dopieszczone, a a) Malowanie jest strasznie brzydkie B) Auto poobijane i wgniotki widać, więc jak na taki nakład czasu i pracy to nie wyszło to rewelacyjnie
Z jakim ty kurła akcentem mówisz ???
100 000 reklam
Pierwszy
1
Kurde, ale brakuje starego kontentu… :(
Sm
Ale kto pytał
Ty teraz pytasz
🤦♂️