אבי גולברג - גולברג פסיכומטרי. כך תבחרו את המקום שידריך אתכם לבחינה הפסיכומטרית.

Поделиться
HTML-код
  • Опубликовано: 9 июл 2019
  • הבלוף נחשף!
    איזה קורס לקחת לפסיכומטרי?
    כל כך הרבה הצעות, כל כך הרבה מחירים?
    מי היה מאמין, שאפשר לנצח את הפסיכומטרי בארבעה שלבים פשוטים
    מנסיוני כך תבחרו את המקום המושלם ללמוד בו!
    1. מקום שמתחייב ללוות אתכם עד שתבקלו את הציון המבוקש מבלי להוסיף שקל!
    **פחחח, בהצלחה עם זה
    2. אנשים עם ניסיון, שעשו את הבחינה כמה פעמים ובכמה וריאציות שונות
    (לא חייב שיהיה משוגע כמוני שניגש 7 פעמים).
    3. מקום אמין, מגובה בפרצוף מאחוריו ולא אנשים שמתחבאים מאחורי כל מיני מסכים מבלי לקחת אחריות.
    4. אנשים שיהיה כיף ללמוד מהם ולא ממאובנים שמבאסים את האווירה.
    5. מקום שיכשיר אתכם להיות מומחים בפתירת שאלות בשניות, בשונה מכל בית ספר אחר ויכול להתחייב על כך.
    6. מקום שמספק לכם מעקב צמוד כדי לוודא שאתם מתרגלים ומתקדמים עם החומר לקראת הבחינה כולל שכירת סוכני ביון שיעקבו אחריכם יום ולילה.
    אם כל זה לא נשמע לכם הגיוני אתם מוזמנים להמשיך הלאה!
    אבל אם כן,
    יש פתרון מלא לכל מה שציינתי כרגע,
    כנסו להדרכה האינטרנטית שבה אני מציג לכם את שיטת הלימוד שלנו לקבלת הציון המבוקש בפסיכומטרי - בהתחייבות.
    golbergway.com/wb-yt

Комментарии • 1

  • @user-be7cd4wx5t
    @user-be7cd4wx5t 2 года назад

    תקשורת במערכות יחסים
    מערכות יחסים הן דבר מורכב, והתקשורת בהן מרובת קצרים. איך נכון לדבר על מה שמפריע לנו, באופן שיקרב ולא ירחיק? על מה חשוב להקפיד בדיבור עם הילדים? איך מתמודדים עם האהבה של סבתא שמעמיסה אותם בממתקים? מספר עקרונות לשיפור הקשרים בין אנשים.
    ראשית צריך לזכור שכל אדם מטבעו אגואיסט, ולכן חייב להוכיח לעצמו כל הזמן שהוא צודק. ההרגשה שלא מבינים אותו או לא מתייחסים אליו כפי שמגיע לו, מעוררת באדם תחושה של חוסר סיפוק פנימי והיא מתבטאת בצורה חיצונית כזו או אחרת. בהתאם לכך, לא מומלץ לגשת לאף אדם עם האשמה במשהו, כאילו שאנו מורידים אותו ממעמדו. אם רצוננו שמישהו ישתנה לטובה, אנחנו צריכים להרים אותו לדרגה כזו שממנה יתבייש לרדת: לכבד אותו, להתייחס אליו כאל גדול. במצב כזה, כדי להמשיך ליהנות מהערכה ומכבוד, הוא ידאג בעצמו להישאר ברמה הגבוהה ואף להמשיך להתעלות. אגב, זוהי גישה שמומלצת גם בשיקום עבריינים, או אנשים שאף פעם לא חשבו להתנהג כיאות. יחס הסביבה אל האדם הוא גורם מכריע בעיצוב התנהגויות.
    ועכשיו לסבתות. הפער הבין-דורי מביא עמו לא אחת חיכוכים. לדוגמה, סבתא נותנת לנכדים בכל מפגש ממתקים, ולעתים זה מנוגד לחינוך לתזונה בריאה שנפוץ היום בקרב ההורים. אם תעירו לסבתא בצורה ישירה, היא עלולה להיעלב מאוד, 'הרי אתכם היא גידלה ויצאתם נורמלי, אז איך היא נהייתה בעיניכם לא בסדר עבור הנכדים'. מה עושים? קודם כל כדאי לדעת שצריך לאפשר לסבתא לפתוח את לבה לנכדים. אהבה כזו מושרשת בטבע, ואם תפגעו בה היא לעולם לא תסלח. אם למרות הכול כמות הממתקים נראית לכם סוף העולם, אז כדאי למצוא גורם זר ובו לתלות את ההגבלות. זה לא אתם המגבילים, אלא רופא השיניים, לדוגמה. בנוסף, כדאי שזה יבוא מהילדים, שיספרו לסבתא מה הסביר הרופא על מצב השיניים שלהם ועל הסכנות הצפויות.
    הורים וילדים זה בכלל סיפור מהסרטים. מדי פעם הילדים כועסים, עצובים, בוכים. "לא קרה כלום", אומרים ההורים, "זה לא כזה נורא, תפסיקו לבכות". למעשה, לא כדאי ללחוץ על הילדים לעצור את ביטוי רגשותיהם. בא להם לבכות שיבכו, בא להם לצעוק שיצעקו. תנו להם לפעול לפי דחפיהם הפנימיים, כך ילמדו להכיר יותר את עצמם. אם כל הזמן הם ייאלצו לקבור את רגשותיהם פנימה, הדבר יסגור אותם ולא יאפשר להם להתפתח. סגירות והתפתחות הם שני כיוונים מנוגדים.
    חשוב מאוד להראות לילדים שאתם מזדהים עמם. לא חשוב מה יקרה, אתם אוהבים אותם. אפילו כשברור לכם שהם טועים, ואמרתם להם את זה מראש אבל הם לא שמעו בקולכם ועשו איזו טעות גדולה ועכשיו סובלים, למרות הכול חשוב שירגישו שתמיד אתם יחד איתם. עם זאת, חשוב גם להראות שבאהבה יש גבולות: אתם תומכים בהם בתנאי שהם עצמם משתדלים ללמוד מהטעויות. בעניין זה, כתיבת יומן אישי שפעם הייתה נפוצה מאוד יכולה בהחלט לעזור. אם הילדים יכתבו את מה שעובר עליהם, וכעבור מספר שבועות יעיינו בדברים ממקום אחר, אולי אפילו בעזרתכם אם ירצו, הדבר יקדם אותם מאוד.
    ומהורות לזוגיות. פעמים רבות התנהגותו של בן או בת הזוג מעוררת בנו שיפוטיות: 'אתה לא יכול לדבר אליי ככה', 'מה את עושה לי כאלה פרצופים', ושאר מיני ירקות. כדי לצאת מהגל העכור הזה שטבעו להתרומם לכדי צונאמי, צריך להפנים היטב שזוגיות נבנית על ויתורים הדדיים. לא מתוך כניעה או חולשה, אלא מתוך הבנה מתקדמת שקשר יכול להיבנות רק כשכל אחד מקבל את האחר כפי שהוא. באופן כללי, דרישות לשינוי טוב להפנות לעצמנו, פחות לאחרים. אם נתחיל לנהוג כך נגלה שבגישה כזו אנחנו עצמנו מתפתחים ומרוויחים.
    ודאי, לפעמים מופיעים דברים שמחייבים תגובה ושינויים, אבל גם אליהם כדאי לגשת בצורה הנכונה. לא מתוך התלהטות עצבים, אלא רק אחרי שביססתם מצב של יחסים טובים. מתוך הרגשה שאתם יחד, הסכימו על שעה שבה תשבו לדבר על אותם דברים. גם כאן, כדאי להגדיר גבול שאותו לא חוצים: אכן, אנחנו רוצים לברר את הדברים, אבל לא להגיע לפיצוצים. בנוסף, מומלץ לסכם על סימן אופציונלי מוסכם להפסקת כל מריבה שמתפתחת. למשל, כל אחד רשאי לתת נשיקה לשני, ובזה נחתם הדיון לעת עתה. דומה הדבר להכרזה על פסק זמן במשחק כדורסל, ולשני אסור לסרב. זהו, להיום סיימנו את הבירור. בעוד כמה ימים, אחרי ששוב נגיע להרגשת יחסים טובים, נוכל לקבוע יחד זמן נוסף לבירור הדברים.
    לסיום, כדי להצליח במערכות יחסים העיקר הוא הוויתור. זהו המפתח להתקשרות בין אנשים. וכשחושבים על זה, על מה אנחנו בסך הכול נדרשים לוותר? על הגאווה שלנו, על איזו שטות, על בלון נפוח שנמצא בבטן שלנו. לא יותר.
    מן המקורות
    "יעשה ויתורים, בכדי לקנות את ההתחברות" (הרב"ש - הרב ברוך שלום אשלג)