امرالدین ایام، دمبوره‌ ساز - جوانه

Поделиться
HTML-код
  • Опубликовано: 8 фев 2025
  • امرالدین ایام، دمبوره‌ ساز - جوانه
    امرالدین ایام، زاده‌ی ولسوالی شیبر در ولایت بامیان است. او از کودکی تا هجده سالگی در زادگاهش مصروف کارهای دهقانی بوده است و سپس به پلخمری می‌رود. بعد از سپری کردن مدت شش سال در پلخمری، رهسپار کابل می‌شود.
    امرالدین ایام، با همکاری یک دوستش به هنر دمبوره‌سازی رو می‌آورد و در مدت بیست‌سال گذشته مصروف دمبوره‌سازی در کابل بوده‌است. او می‌گوید که دمبوره در افغانستان علاقمندان خاص خود را داشت و از کار و شغل شان راضی بودند. اما اضافه می‌کند که همه‌چیز با آمدن دوباره‌ی طالبان در افغانستان در بخش موسیقی از هم پاشید و نابود شد.
    امرالدین ایام، پس از این‌که شرایط را برای کار و زندگی در کشور نامناسب می‌بیند، مجبور می‌شود به پاکستان مهاجرت کند.
    او پس از مدتی در مهاجرت و مصروف شدن به کارهای عادی در بازار، اقدام به بازکردن دکان شخصی و ساخت دمبوره می‌کند. او اکنون در پاکستان یکی از دمبوره‌سازان ماهر و به‌نامی در میان مهاجران است. اما اضافه می‌کند که در عالم مهاجرت با مشکلات گوناگونی دست به گریبان است.
    یکی از مشکلات برای امرالدین ایام نبود چوب مناسب برای ساخت دمبوره است. او می‌گوید که در افغانستان بهترین چوب و امکانات برای ساخت دمبوره بود؛ اما در پاکستان چوبی به کیفیت چوب‌های افغانستان پیدا نمی‌شود.
    امرالدین می‌گوید که دمبوره نشانه‌ی فرهنگ ماست و نهایت تلاش و کوشش خود را می‌کند تا در هرگوشه‌ای از جهان این صنعت را رونق ببخشد.
    برای تماشای این برنامه دعوت می‌کنیم با یوتیوب شیشه‌میدیا مراجعه کنید.
    Read more here
    🟥Website: sheeshamedia.c...
    Follow our social media pages
    🟥Facebook: / sheeshamedia.afui
    🟥Instagram: / sheeshamedia.af
    🟥Twitter: / sheeshamedia
    About Us:
    Sheesha is a digital multi-media organization that believes Afghanistan, like any other human society, has the capacity of transformation. This change, however, requires a shift in our perspective on issues related to Afghanistan.
    :دربارۀ ما
    شیشه نهاد چند رسانه‌یی دیجیتال است که باور دارد افغانستان مانند هر جامعه‌ی انسانی دیگر ظرفیت تحول دارد؛ اما این تحول نیازمند تغییر زاویه‌ی دید ما نسبت به قضایای مربوط به افغانستان است.
    :زموږ په اړه
    ښيښه یو ډیجیتل او ګڼ رسنیز بنسټ دی، چې باور لري افغانستان د هرې بلې انساني ټولنې په شان د بدلون ظرفیت لريِ، خو دغه بدلون د افغانستان د پېښو په تړاو زموږ په لیدلوري پورې اړه لري

Комментарии • 4

  • @محمدمحمودی-ن4و
    @محمدمحمودی-ن4و Месяц назад +1

    من‌ایران‌استم‌کارید‌عالی‌بود

  • @enlightenhazara
    @enlightenhazara Месяц назад +1

    ❤❤❤ very informative❤❤❤

  • @nasirSweety
    @nasirSweety Месяц назад +1

    سلام امرالدین خان اگر لطف کرده شماره تماس خودرا بگذارید برای تماس و دمبوره را جای های دیگر خارج از کشور هم روان میکنید،،،تشکر

  • @azizrahimi7533
    @azizrahimi7533 28 дней назад

    عجب دیوانه است نه ادرس نه شماره تلفن حیف نیت که مصرف کردم