8 aydir kullaniyorum. 72 kwh lık line paketini kullaniyorum gayet memnun kaldim. Arka koltugunun ne kadar genis oldugunu oturmadan anlayamazsiniz. Cok rahat ve prestijli bir arac. Ben 72 kwh olan modelde sehirici 500 km yapiyorum.
Bende de aynı araçtan var, alırken soru işaretlerim vardı ama şimdi iyi ki almışım diyorum, bu parayla bu büyüklükte, bu konforda bırakın elektrikli bir araç almayı fosil yakıtlı bir araç dahi alamzadım. Dikkatli kullanırsam şehir içi şehir dışı bende 500 km yi görebiliyorum...
İyi insan iyi baba olur. Yüce Allah sağlıklı şekilde evladını kucağına alıp yenge hanımla beraber mutlu huzurlu bir hayat nasip etsin inşallah Doğan Kabak.
Aracın kısa menzilli olan versiyonunu 2 hafta önce aldım şehir içi rahat 450 km menzil alıyorum. Şehir dışında 400 km menzil çok rahat alıyorum. Dikkatli süren arkadaşlar çok daha fazla menzil alıyorlar. DC şarjla 150kw hızla şarj olabiliyor. Çok mennunum araçtan, iyi ki bu videodan önce almışım 😊
Kasım 2022 den beri yaklaşık 7-8 aydır line modelini kullanıyorum aracı genişliği rahatı konforu olsun her yönüyle fazlasıyla memnun ediyor araç menzil açısından da 400-450 görüyorum bu havalarda almak isteyenler için fiyat performans ve diğer markalardan Farklı olarak bulunabilirlik açısından iyi bir tercih olacaktır
Ellerinize sağlık. Sky ile tanışalı 6 ayı geçti şu an 7000km civarındayım. Benim aracım 72kw Line versiyonu ve sert kullanmama rağmen 400-450km menzil alıyorum. Konforu ve sürüş keyfi çok tatmin edici. Görünüşü ve heybeti mükemmel, kesinlikle ilgi odağı oluyor. Zaten bir D SUV’den bahsediyoruz. Piyasadaki en iyi fiyat / performans aracı tartışmasız. Kullandığım bindiğim 2 katı 3 katı fiyatındaki elektriklilerin adını verip polemik yaratmayacağım ama çoğundan fazlası var. Gidin görün binin test edin, bu paralara bunun yerine alacak araç bulamayacaksınız. Eksiklerimiz var hep övmek olmak. Bir kere lastikleri değiştirmelisiniz. Servis anlamında sorunlar yaşandı ama şimdi şimdi çözülüyor artık. Bir de acil güncellemeye yazılıma ihtiyaç var. Bunlar olduğunda geç kalınır Skywell almak için..
Doğan bey güzel ve bilgilendirici bir video olmuş, elinize sağlık. Premium line sahibiyim ve aracımdan çok memnunum. Performansı, konforu, sürüş zevki ve albenisi inanın piyasa için fiyat performans aracı. Tanınırlığı arttıkça aracın daha da değerleneceği görünüyor.
8 aydır premium line modelini kullanıyorum. Araç konfor,genişlik,teknoloji anlamında fiyatına göre kesinlikle rakipsiz. Menzil olarakda yazın şehir içinde 500 kmye yakın menzil alıyorum. En kötü koşullarda yani 10 derece altında hava sıcaklığında, klimanın ısıtma fonksiyonu açıkken, uzun yolda ve rampa çıkarken, örneğin Bursadan Afyona 8 derece havada araç tam dolu giderken 250 km menzil aldım. Aslında bu bir eksik değil, tüm elektrikli araçlarda aynı sorun var. Hava sıcaklığı ve eğim menzili çok etkiliyor. En kötü b segment araçların 1 milyon olduğu yerde bu araç 1.5 milyona bedava gerçekten. Malzeme kalitesi premium araçlardan aşağı değil kesinlikle.
Allah sahada evladını kucağına sağlıklı sıhhatli almayı Nasib etsin kardeşim sakın yanlış anlama Doğan yaşım 48 bu yüzden kardeşim diyerek hitab ettim seninde babalar günün kutlu olsun arabaya gelişen yine yapmış adamlar şehir içi km si çok harika emeğine saglik Ankaradan iyi akşamlar
Tüm Babaların Babalar Günü kutlu olsun, iyi seyirler🖐️
Sen ne zaman baba olacak abim benim
Babalar gunun kutlu olsun Dogan abi😀
darısı başına inşallah abi
Bebeğinizi sağlıkla, hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah 😊
yeni type r vidyosu ne zaman gelecek abi
HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞ BABALARA RAHMET, YAŞAYANLARA SAĞLIKLI ÖMÜRLER DİLERİM.❤
İlk defa yorum yapıyorum. Demirhan'a bayıldım, nasıl güzel bir çocuk, nasıl akıllı bir çocuk. Ayağına taş değmesin yavrum.
8 aydir kullaniyorum. 72 kwh lık line paketini kullaniyorum gayet memnun kaldim. Arka koltugunun ne kadar genis oldugunu oturmadan anlayamazsiniz. Cok rahat ve prestijli bir arac. Ben 72 kwh olan modelde sehirici 500 km yapiyorum.
Bende de aynı araçtan var, alırken soru işaretlerim vardı ama şimdi iyi ki almışım diyorum, bu parayla bu büyüklükte, bu konforda bırakın elektrikli bir araç almayı fosil yakıtlı bir araç dahi alamzadım. Dikkatli kullanırsam şehir içi şehir dışı bende 500 km yi görebiliyorum...
Mide ve güncel fiyat nedir teşekkürler
Hangisi skywell mi leap mi?
@@sonertasdemir3049 skywell
Hangisi?
İyi insan iyi baba olur. Yüce Allah sağlıklı şekilde evladını kucağına alıp yenge hanımla beraber mutlu huzurlu bir hayat nasip etsin inşallah Doğan Kabak.
Aracın kısa menzilli olan versiyonunu 2 hafta önce aldım şehir içi rahat 450 km menzil alıyorum. Şehir dışında 400 km menzil çok rahat alıyorum. Dikkatli süren arkadaşlar çok daha fazla menzil alıyorlar. DC şarjla 150kw hızla şarj olabiliyor. Çok mennunum araçtan, iyi ki bu videodan önce almışım 😊
Yavuz bey merhaba hala arabadan memnun musunuz? Çok sorun var mı? Teşekkürler
150kw hızlı şarj desteği yok nasıl alıyorsunuz?!
Kasım 2022 den beri yaklaşık 7-8 aydır line modelini kullanıyorum aracı genişliği rahatı konforu olsun her yönüyle fazlasıyla memnun ediyor araç menzil açısından da 400-450 görüyorum bu havalarda almak isteyenler için fiyat performans ve diğer markalardan Farklı olarak bulunabilirlik açısından iyi bir tercih olacaktır
Uzun yolda menzil nasıl hocam
Ellerinize sağlık. Sky ile tanışalı 6 ayı geçti şu an 7000km civarındayım. Benim aracım 72kw Line versiyonu ve sert kullanmama rağmen 400-450km menzil alıyorum. Konforu ve sürüş keyfi çok tatmin edici. Görünüşü ve heybeti mükemmel, kesinlikle ilgi odağı oluyor. Zaten bir D SUV’den bahsediyoruz. Piyasadaki en iyi fiyat / performans aracı tartışmasız. Kullandığım bindiğim 2 katı 3 katı fiyatındaki elektriklilerin adını verip polemik yaratmayacağım ama çoğundan fazlası var. Gidin görün binin test edin, bu paralara bunun yerine alacak araç bulamayacaksınız. Eksiklerimiz var hep övmek olmak. Bir kere lastikleri değiştirmelisiniz. Servis anlamında sorunlar yaşandı ama şimdi şimdi çözülüyor artık. Bir de acil güncellemeye yazılıma ihtiyaç var. Bunlar olduğunda geç kalınır Skywell almak için..
Tüm şehitlerimizin, babalarımızın, adam gibi adamların babalar günü kutlu olsun. Sende seneye hayırlısıyla kutlarsın inşallah abi 😊
Abimm bize abilik ettin kaç yıldır şimdi de gördük ki senden iyi de bir baba olurmuş tüm babaların babalar günü kutlu olsunn❤
Doğan bey güzel ve bilgilendirici bir video olmuş, elinize sağlık.
Premium line sahibiyim ve aracımdan çok memnunum. Performansı, konforu, sürüş zevki ve albenisi inanın piyasa için fiyat performans aracı. Tanınırlığı arttıkça aracın daha da değerleneceği görünüyor.
8 aydır premium line modelini kullanıyorum. Araç konfor,genişlik,teknoloji anlamında fiyatına göre kesinlikle rakipsiz. Menzil olarakda yazın şehir içinde 500 kmye yakın menzil alıyorum. En kötü koşullarda yani 10 derece altında hava sıcaklığında, klimanın ısıtma fonksiyonu açıkken, uzun yolda ve rampa çıkarken, örneğin Bursadan Afyona 8 derece havada araç tam dolu giderken 250 km menzil aldım. Aslında bu bir eksik değil, tüm elektrikli araçlarda aynı sorun var. Hava sıcaklığı ve eğim menzili çok etkiliyor. En kötü b segment araçların 1 milyon olduğu yerde bu araç 1.5 milyona bedava gerçekten. Malzeme kalitesi premium araçlardan aşağı değil kesinlikle.
Maximum hız nedir hocam
@@tahabaranylmaz8663160 son
Allah analı babalı büyütsün kral inşallah sağlıklı arabacı bir oğlun olur
Rabbim bütün Babalarımızın ömrünü uzun, sağlıklı eylesin inşallah bu arada çok güzel eğlenceli bir video olmuş ellerinize sağlık
Skywell ülkemizdeki en mantıklı araç gibi görünüyor. Gerek menzili gerek malzeme kalitesi ve görünüşüyle. Umarım bir tane de benim olur yakında. 😊
Tüm Babalarımızın, Babalar günü kutlu olsun ❤
Ya maşallah sana, sen ne tatlı çocuksun :)
keşke tüm navigasyonlar böyle güzel tarif etse
17:22 arka koltuktan çıkış esnasında “fııııııt” diye çıkan ses arka tarafın genişliği konusunda yeterli bilgiyi verdi. 😀
tüm baba gibi hissedenlerin babalar günü kutlu olsun
BAŞTA ŞEHİT BABALARININ VE TÜM BABALARIMIZIN BABALAR GÜNÜ KUTU OLSUN (ARABACILAR SES VERSİN )
Seni de babalar günün kutlu olsun doğan baba
cocuk cok sirin allah analı babalı büyütsün
TÜM BABALARIN BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
Abi seni çok seviyoruz izliyoruz hiçbir inceleme videosu çeken youtuberlar senin gibi olamaz bir ricam olacak ford edge gelir mi?
Bütün babaların babalar günü kutlu olsun seninde babalar günün kutlu olsun doğan abi 🙏
MaşAllah şimdi ki çocuklar Google yüklü geliyor 😂😂😂 Babalar gününüz kutlu olsun ❤️
Demirhannnnn maşallah sana.güzel günlere büyü.
Kolay gelsin abi tüm babaların babalar günü kutlu olsun
Tüm babaların babalar günü kutlu olsun
Bütün babaların bu güzel günü kutlu olsun
BMW XM videosu gelir mi / gelecek mi ? Şu anda sarı sitede 1 tane var ve 35M çok merak ediyorum. Ağzınıza sağlık video çok iyi her zamanki gibi.
Arabacılar geldi abi, bugün trendlerde 1 numara olacaksın❤😂
Araç güzel, Allah isteyen herkese nasip etsin.
Her zaman ki
Kalitede 👏👏👏
abi hem arabayı hem de babalar gününü birleştirerek çok güzel video yapmışsın ellerine sağlık
01:43 Doğan Kabaktan beklenmedik bir espiri😂
Ioniq 6 incelemesi gelsin
Tüm babaların babalar günü kutlu olsun🎉
Gruptan geldim❤
Aslan abi gerçekten çok eğlencelisin❤
tebrikler butun babalari cani gonulden tebrik edirem Dogan abi adamsin krall
Maşallah çok tatlı Allah nazardan korusun
Abi babalar günün kutlu olsun❤❤❤❤
Başta şehit aileleri olmak üzere benim babam ve tüm babaların babalar günü kutlu olsun
süper bir video olmuş. Maşallah Demirhan'a . Selamlar
vay vay güzel video herkesin babalar günü kutlu olsun ♥♥♥
Doğan abi sea hayırlı günlerin olsun abim yine efsane video
Babalara gelmişsin doğan abi .😊İyi bir baba olacağından şüphemiz yok
Tüm babalarımızın ve babalar günü kutlu olsun
Babalar gününüz kutlu olsun. Sende çok güzel bir baba olursun abi sağlıcakla gelsin ❤
tüm babaların babalar günü kutlu olsun . mavi togg a benziyor mu bana mı öyle geldi
Allah sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip etsin. Abi Ferrari gidiyor gibi geldi hayırlısı bakalaım.
İnstagram dan geldim babalar günü kutlu olsun
Seneye senin babalar gününüde kutlamak nasip olur inşlh ❤🎉🎉
Corvette C6 çocuk için aynı ses ortamını sağlar bence
babalar gunun kutlu olsun abi
abi babalar gününüz kutlu olsun da ama zaten böyle bi çocuğun babasıysan her günün kutludur maşallah ya 💯
İnstadan geldiikkkk ❤❤
Sana seviyoruz Doğan abi ❤😂.Aslan abi sana da seviyoruz
Abi çok kaliteli video olmuş eline sağlık.
Abi eline sağlık çok güzel bir video olmuş
Leap Motor T03 108bg 158nm 1.6 atmosferik benzinli gücünde.
Allah bağışlasın Doğan abi
Demirhan zehir gibi, geleceği parlak olsun kendisi gibi
umarım bir gün değül her gün olman nasip olur abimm
Demirhan a maaşallah 👏👏👏😍
Abim yanlış hatırlamıyorsam sende baba olmuştun babalar günün kutlu olsun ❤️❤️
Allah sahada evladını kucağına sağlıklı sıhhatli almayı Nasib etsin kardeşim sakın yanlış anlama Doğan yaşım 48 bu yüzden kardeşim diyerek hitab ettim seninde babalar günün kutlu olsun arabaya gelişen yine yapmış adamlar şehir içi km si çok harika emeğine saglik Ankaradan iyi akşamlar
Allah nazardan korusun Demirhanı maşallah
Kral seneye seninkine babalık videosu istiyoruz hadi herşeyi başardın ama en zoru kaldı 😃
vay hayırlı olsun be doğan abi allah çocuğunu analı bablı büyütsün🎉❤
Çok eğlenceli bir video olmuş, emeğinize sağlık ayrıca tüm babaların babalar günü kutlu olsun ❤🎉
Maşallah çocuk çok zeki❤
Aslan abinin t-shirt mükemmel
Şaşmaz en iyi araba kanalı.
Video efsane olmuş ❤❤❤
babam aldı skywell longe range'i ,gelmesini bekliyoruz
Güzel video abii ❤
İzlemeden yorum yapanlar 😀 Maşallah doğan abi sanada nasip olur inşallah en kısa zamanda 🙏
Allah analı babalı büyütsün inşallah abim ❤️❤️❤️❤️☺️
Tüm babaların babalar günü kutluyorum
merhabalar kesinlikle çok iyi bir video olmuştur ama ben güncel togg test videosu ne zaman gelecek onu merak ediyorum.
Tüm babalarımızın babalar günü kutlu olsun
Sadece Mus-Car ile bir video gelsin 😅
Tüm babaların ve Müslüm Baba’nın babalar günü kutlu olsun. ❤️🖐🏻
Hayatımda gördüğüm en gereksiz kişiliktir müslüm gürses
@@SavaşanŞahin16 herkesin görüşü tabii
@@SavaşanŞahin16 müslüm babaya laf yok kardeş
Sağlıkla mutlulukla gelsin inşallah.
seviliyosun doğan abi❤
Kafanir kir babanı kırma ilerde baba olduğunda anlarsın bu lafa sakın kızma tüm babaların her gunu kutlu olsun
Kralsın abi ❤
KRALSİN ABİM ❤
Tatlışşş💘
Volvo c40 recharge da gelir mi Doğan Abi?
Geçmiş olsun paşam
umarım bir gün gerçekten baba olursun abim
Selamlar abi insta kanalından geliyorum 😂✋🏻
Aracım skywell premium line. Ankarada 420 km rahat yapıyorum. Rahatlığı herşeye bedel. Çin ön yargısını bu araç kırar
Keşke skywell'e zam gelmemiş olsaydı ama yapıcak bir şey yok gerçi şuan bile fiyatına göre iyi
Skywell et 5 kullanıyorum çok memnunum
Yine güzel bir video olmuş , bu arada Aslan ile çok süper bir ikili oldunuz 👍