Przygotowanie Pola pod Ziemniaki | Vlog| Orka | Władimirec T25

Поделиться
HTML-код
  • Опубликовано: 14 дек 2024

Комментарии • 18

• @Andrey.77.homemade
    @Andrey.77.homemade Месяц назад

Здравствуйте! Я время от времени подтачиваю лемеха, что бы плуг лучше заглублялся.

• @Klejek-ew1ds
    @Klejek-ew1ds Месяц назад +1

Dobrze gadasz,dobra robota.pozdrówki

• @AGROGORAL_70.11
    @AGROGORAL_70.11 Месяц назад +1

Tak to już jest raz się wydarzy raz nie rozrzutnik pierwsza klasa 😂 ach ta mysz musiła uciec 😂 A pomoc do remontu bardzo chętna 😊 Resztę dojedziesz pługiem przypłotowym 😊 Niech się darzy Hej!!!🙋‍♂️👍👍👍

• @farmpmi
      @farmpmi  Месяц назад +1

@@AGROGORAL_70.11 Pozdrawiam

• @PatiATV
    @PatiATV Месяц назад +1

Ale marchewy pikne 🥕 oby w przyszłym roku tez takie byly 😁

• @farmpmi
      @farmpmi  Месяц назад

@@PatiATV A no konkretnie urosły i to bez chemi też można mieć ładne wazywka

• @mateuszorginal5607
      @mateuszorginal5607 Месяц назад

@@farmpmi jak się dba to urośnie, ja zauważyłem że odkąd jest glebogryzarka to i warzywa lepsze niż po sztychu.

• @Василь-т6ы
    @Василь-т6ы 28 дней назад

Центрально вінта став нанижнє отверстіє втрактори 🎉

• @farmpmi
      @farmpmi  28 дней назад

@@Василь-т6ы W jakim celu?

• @mateuszorginal5607
    @mateuszorginal5607 Месяц назад +1

Mi w tym roku marchew wypaliła, tylko sadziłem tak że zrobiłem redliny obsypnikiem i na czubkach siałem, a kapusta jak mówisz lipton.

• @farmpmi
      @farmpmi  Месяц назад

@@mateuszorginal5607 ja się obawiam że u nas w tej suchej wlkp w redlinach to całkiem nic nie urosnie bo szybciej je wysuszy po podlewaniu

• @mateuszorginal5607
      @mateuszorginal5607 Месяц назад

@@farmpmi też tak myślałem ale redlina trzymała praktycznie tą samą wilgotność co ziemia na pół sztycha

• @farmpmi
      @farmpmi  Месяц назад

@mateuszorginal5607 pomyślę na wiosnę być może spróbuję w redlinach tak z ciekawości co z tego wyjdzie

• @marcel2647
    @marcel2647 Месяц назад

2 skkba za plytko.Cięglo wydłozw ze by 2 rowno kryly

• @mateuszorginal5607

Majster jak masz kłopoty ze sprzęgłem to możesz się odezwać gdzieś na priv. W tym roku w dwóch Władkach to przerabiałem

• @farmpmi
      @farmpmi  Месяц назад

@@mateuszorginal5607 jak narazie to pogrzebałem trochę i jest lepiej ale będzie trzeba tam w końcu zajrzeć bo łapki już podjechane

• @mateuszorginal5607

@farmpmi łapki to wyjmujesz i możesz napawać.

• @Merkor1
      @Merkor1 Месяц назад

@@mateuszorginal5607 Dokładnie, lepiej napawać albo wspawać kulki od łożyska niż nowe dziadostwo kupować. Jest jeszcze opcja wywiercenia, nagwintowania i wkręcenia jakichś twardych śrub, w przyszłości tylko wymieniasz śruby jak poprzednie się zetrą.