Tak to już jest raz się wydarzy raz nie rozrzutnik pierwsza klasa 😂 ach ta mysz musiła uciec 😂 A pomoc do remontu bardzo chętna 😊 Resztę dojedziesz pługiem przypłotowym 😊 Niech się darzy Hej!!!🙋♂️👍👍👍
@@mateuszorginal5607 Dokładnie, lepiej napawać albo wspawać kulki od łożyska niż nowe dziadostwo kupować. Jest jeszcze opcja wywiercenia, nagwintowania i wkręcenia jakichś twardych śrub, w przyszłości tylko wymieniasz śruby jak poprzednie się zetrą.
Здравствуйте! Я время от времени подтачиваю лемеха, что бы плуг лучше заглублялся.
Dobrze gadasz,dobra robota.pozdrówki
Tak to już jest raz się wydarzy raz nie rozrzutnik pierwsza klasa 😂 ach ta mysz musiła uciec 😂 A pomoc do remontu bardzo chętna 😊 Resztę dojedziesz pługiem przypłotowym 😊 Niech się darzy Hej!!!🙋♂️👍👍👍
@@AGROGORAL_70.11 Pozdrawiam
Ale marchewy pikne 🥕 oby w przyszłym roku tez takie byly 😁
@@PatiATV A no konkretnie urosły i to bez chemi też można mieć ładne wazywka
@@farmpmi jak się dba to urośnie, ja zauważyłem że odkąd jest glebogryzarka to i warzywa lepsze niż po sztychu.
Центрально вінта став нанижнє отверстіє втрактори 🎉
@@Василь-т6ы W jakim celu?
Mi w tym roku marchew wypaliła, tylko sadziłem tak że zrobiłem redliny obsypnikiem i na czubkach siałem, a kapusta jak mówisz lipton.
@@mateuszorginal5607 ja się obawiam że u nas w tej suchej wlkp w redlinach to całkiem nic nie urosnie bo szybciej je wysuszy po podlewaniu
@@farmpmi też tak myślałem ale redlina trzymała praktycznie tą samą wilgotność co ziemia na pół sztycha
@mateuszorginal5607 pomyślę na wiosnę być może spróbuję w redlinach tak z ciekawości co z tego wyjdzie
2 skkba za plytko.Cięglo wydłozw ze by 2 rowno kryly
Majster jak masz kłopoty ze sprzęgłem to możesz się odezwać gdzieś na priv. W tym roku w dwóch Władkach to przerabiałem
@@mateuszorginal5607 jak narazie to pogrzebałem trochę i jest lepiej ale będzie trzeba tam w końcu zajrzeć bo łapki już podjechane
@farmpmi łapki to wyjmujesz i możesz napawać.
@@mateuszorginal5607 Dokładnie, lepiej napawać albo wspawać kulki od łożyska niż nowe dziadostwo kupować. Jest jeszcze opcja wywiercenia, nagwintowania i wkręcenia jakichś twardych śrub, w przyszłości tylko wymieniasz śruby jak poprzednie się zetrą.