Σόγια και θυρεοειδής αδένας

Поделиться
HTML-код
  • Опубликовано: 24 сен 2023
  • Ο Κούτσικας Κωνσταντίνος, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M. Sc. Κλινικής Διατροφής, αναλύει κατά πόσο η κατανάλωση της σόγιας, μπορεί να επηρεάσει την λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα.
    Διάβασε όλο το άρθρο εδώ: plantbased.gr/sogia-kai-thyre...
    Το www.plantbased.gr/, αφορά όσους επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για ένα διατροφικό μοντέλο βασισμένο κυρίως στις φυτικές τροφές εξασφαλίζοντας όμως ισορροπία, ασφάλεια και ευκολία στην εφαρμογή αυτής της διατροφής. Οι Διαιτολόγοι- Διατροφολόγοι, με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, Κούτσικας Κωνσταντίνος και Φωτιάδη Ελένη αρθρογραφούν άρθρα, βασισμένα στην τρέχουσα επιστημονική βιβλιογραφία και παρουσιάζουν τις δικές τους εύκολες light vegan συνταγές.
    Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στη Φόρμα Επικοινωνίας: www.plantbased.gr/contact-us/
    Θα βρείτε το διαιτολογικό μας γραφείο, στην Βογατσικού 12 στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης.
    RUclips: bit.ly/3jJ2Sjx
    Facebook: / koutsikas.diaitologos
    Instagram: / konstantinos_koutsikas
    tiktok: / konstantinos_koutsikas
    #θυρεοειδής #σόγια #διαιτολόγος
  • НаукаНаука

Комментарии • 2

  • @Bettyboop954.
    @Bettyboop954. 8 месяцев назад

    Καλησπέρα !!Εγω δεν τρώω κρέας και έχω βγάλει τον θυρεοειδή μου .Δεν καταναλώνω σόγια όμως .Θα μπορούσα να ξεκινήσω την κατανάλωση ;

    • @plantbased_gr
      @plantbased_gr  8 месяцев назад

      Καλησπέρα!! Στην δική σας την περίπτωση, φαντάζομαι λαμβάνεται λεβοθυροξίνη σε καθημερινή βάση και μάλιστα νηστική. Επομένως ενδιαφέρει να μην επηρεάζεται η απορρόφηση του φαρμάκου. Κατά πόσο επηρεάζει την απορρόφηση του φαρμάκου η κατανάλωση σόγιας στην δική σας περίπτωση, καλύτερα να ρωτήσετε τον ενδοκρινολόγο που σας παρακολουθεί. Αυτός θα κρίνει εάν μπορείτε να καταναλώσετε και σε ποιες ποσότητες, σύμφωνα πάντα και με τις εκάστοτε εργαστηριακές σας εξετάσεις.