تی هشت بهترین پیکاپ چینی تو ایرانه، این که میبینی خاموش میکرد واسه اینه که حتی تویوتا هشت سیلندر هم رو چهارچرخ سبک از این شیب بدون گاز با دور موتور زیر دوهزار بالا نمیره، چه برسه این ماشین! تنها مشکل تی هشت لاستیک های کویر هست که اگه عوض کنی یه لاستیک خوب بذاری دیگه میشه یه ماشین افرود خوب…. اگه کیت تعلیق خوب بندازی که خیلی خوب میشه. من داشتم و فروختم، اگه پولش رو نمیخواستم نمیفروختم. درنهایت اگه پول خریدن مثلا هایلوکس تمیز مدل بالا دارین، خب مشخصه توبوتا بهتره.اما اگه میخواین پیکاپ چینی بخرین که واقعا باهاش افرود برید بهترین اپشن تی هشت هست… از لحاظ گارانتی هم از بقیه چینی های بازار بهتره، پس با خیال راحت بخرید…
تو یه دنیا تسلیت پشت سرت داری به خاطر توحش بربریت وحشی گری بی سوادی بی فرهنگی بی شعوری دختر فروشی اویزون شدن به بال هواپیما و ناموس فروشی به طالبان نجاست واقعا لیاقت طالبان دارید
بلیزر خیلی بهتره
کرمان موتور رسما دیشب لوله شد😂
بهترین چنل خودرو❤
اقا چطور کمک فعاله و کنترل پاییداری روشن ماشین ما وقتی کمک میزنی کنترل پاییداری خودش خاموش میشه؟
منم همینه مشکلم 😂
چه فاجعه ای است
یه مقایسه بین کلوت دندهای و تی ۸ برگزار کنید!
واقعا فقط راجعبه تفاوت هاشون صحبت کنید،ببینیم با توجه به نوع مصرف کدومشون مناسب کارمون هست!
تست باید توسط سالار خضری انجام بشه.
اینجاست که باید بگی پاشو من بشینم
تی هشت بهترین پیکاپ چینی تو ایرانه، این که میبینی خاموش میکرد واسه اینه که حتی تویوتا هشت سیلندر هم رو چهارچرخ سبک از این شیب بدون گاز با دور موتور زیر دوهزار بالا نمیره، چه برسه این ماشین! تنها مشکل تی هشت لاستیک های کویر هست که اگه عوض کنی یه لاستیک خوب بذاری دیگه میشه یه ماشین افرود خوب…. اگه کیت تعلیق خوب بندازی که خیلی خوب میشه. من داشتم و فروختم، اگه پولش رو نمیخواستم نمیفروختم. درنهایت اگه پول خریدن مثلا هایلوکس تمیز مدل بالا دارین، خب مشخصه توبوتا بهتره.اما اگه میخواین پیکاپ چینی بخرین که واقعا باهاش افرود برید بهترین اپشن تی هشت هست… از لحاظ گارانتی هم از بقیه چینی های بازار بهتره، پس با خیال راحت بخرید…
زبالست
بهمن g9اینو تو چینیای آشغال البته میگا....د
عزیز سلام این کلوت و فوتون چی..من هایما اس ۷ ۱۴۰۱ دارم اسفند..ولی ازینا خوشم میاد..ولی ترس دارمداگ خریدم خواستم بفروشم مثلا سال دیگه...گیرننیکنم بدفروش نیس
خسته نشدین این فیلم پارسالو هی میزارین.لااقل یه بررسی درست از این افتابه بکنین ادم داشبردشومیبینه متوجه میشه با اشغالای بازیافتی ساختنش😊
قبلا به صورت کامل بررسی شده
هیچ کدام به گرد پای پاترول هم نمیرسن
احتمالا از همون هایی هستی که میگی پرشیا سلطانیه
همین شما اشغال دوست ها هستید که باعث میشید این اشغال های ایرانی تولید بشن دیگه
از افغانستان تسلیت براتون❤
شناسنامت کو
اتوبوس رونالدو 💔
افکونی
ی شناسنامه معذرت
تو یه دنیا تسلیت پشت سرت داری به خاطر توحش بربریت وحشی گری بی سوادی بی فرهنگی بی شعوری دختر فروشی اویزون شدن به بال هواپیما و ناموس فروشی به طالبان نجاست واقعا لیاقت طالبان دارید