Şantiye Giderleri Nasıl Takip Edilir? | İnşaat Hesabı Şantiye Gider Yönetimi Modülü

Поделиться
HTML-код
  • Опубликовано: 29 сен 2024
  • İNŞAAT MALİYETİ HESAPLAMAYI SATIN ALMAK İÇİN ► insaathesabi.c...
    İNŞAAT MALİYETİ HESAPLAMAYI DENEMEK İÇİN ►
    panel.insaathe...
    Piyasadaki programlarda farklı farklı terimler bulunur ve çok karmaşıktır!
    Teknik detaylar sizleri yorabilir. Hakediş, virman, komisyon vs. birçok işlemin anlamları vardır. Bunları anlamak ve ilgilenmek sizi yorabilir. Biz bu işi bir müteahhit veya şantiyeci olarak şantiye ortamında nasıl çözeriz bunu göstereceğiz. Tabiki burada şunu söylemekte fayda var. Girdiğimiz değerler sonucu biz, şu kadar para harcadın diye rapor almayacağız. İnşaat Hesabı’nın vermiş olduğu rapor detaylı bir rapordur. İstediğiniz gibi bölümlere ait harcamaları görebileceksiniz. Tabiki buradaki bölümlere ait değerleri siz kendiniz gireceksiniz. Sonrasında program sizlere bölüm bölüm değerleri harcamaları verecektir. Bunun yanında diğer aylarda yapılacak ödemelerde sizlere referans olacaktır. Önlem alma durumunuz olacaktır. Bununla beraber ustalara ne kadar para verdiğinizi bileceksiniz. Böylelikle ustaları kontrol edebileceksiniz. Bunun yanında İnşaat Hesabı üzerinden gelen faturaların fotoğraflarını çekip yükleyebilirsiniz. Çünkü bu faturalar zamanla kaybolacağından direk fotoğrafını çekip İnşaat Hesabı’na yükleyebilirsiniz. Muhasebeci size bana rapor lazım dediği zaman ise yine İnşaat Hesabı’na girip bir tuşa basarak excel dosyasını indirebiliyorsunuz. İnşaat Hesabı istenilen her mecrada kullanılabilir. Windows, mac, ios, android vb. bilgisayar ve telefonlarınızda istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Son olarak bu programı kullanırken hiçbir şekilde eğitime gerek yoktur. Kullanımı gayet açık ve oldukça basittir.
    Programı beraber inceleyelim!
    Programı ilk açtığınızda genel arayüz karşınıza çıkar. Sol tarafta yeni proje, projeler, hızlı gider ekle, giderler, gider kategori, gider etiketleri, çalışanlar, lisans süresini uzat, profilim ve şifreni değiştir gibi kısımlar bulunur. Karşı tarafta geçmişte yapılan projeler, lisans süresi vs. bulunur. Bizim ilgilendiğimiz alan gider yönetimi olacaktır.
    Hızlı gider ekle diyoruz. Gider adını giriyoruz. Örneğin, Hasan Usta’ya yol parası yazalım. Sonrasında gider türünü giriyoruz. Bu bilgileri girmeniz önemlidir. Çünkü ne kadar KDV ödemeniz gerektiğini görebilirsiniz. Gider tarihini giriyoruz. Gider etiketini yani ne yaptığını giriyoruz. Açıklama kısmına ne yaptığınızı veya niçin bu ücreti verdiğinizi girebilirsiniz. Sonrasında girdiğiniz projelenin hangisi olduğunu, hangi şantiyede olduğunu giriyorsunuz. Sonra ustanın hangi alanla alakalı çalıştığını giriyoruz. Gider kategorisi kısmına istediğiniz başka kategorileride işleyebilirsiniz. Son kısımda gider durumu bulunur. Ödenecek, ödendi, çalışan cebinden ödendi diye 3 kısım bulunur. Örneğin, ödendiyse ödendi yazın. Fakat haftaya bir ödemeniz olacaksa ödenecek işaretleyin. Eğer ödeme başkası cebinden ödeniyorsa çalışan cebinden ödendi olarak işaretleyin. Biz burada ödendi olarak seçelim. Örneğin, bir beton dökümüne ait fatura olsun. Bu kısımda faturayı burayı ekleyebilirsiniz. Bu senette olabilir bir kağıtta olabilir. Sonrasında kaydet diyerek gideri kaydediyoruz.
    Gider yönetimini inceleyelim!
    Burada yukarıda anlattığımız gibi tüm girdiğiniz giderler gözükür. Eklendikçe alt alta yazılır. Raporları almadan önce gider kategorisini incelyelim. Bu bölümde farklı farklı bölüm oluşturabilirsiniz. Yeni ekle diyerek gider kategorisi ismini yazıyoruz ve oluşturuyoruz. Gider etiketleri kısmında da malzeme, işçilik ve diğer bölümler bulunur. Bunun yanında sizlerde bölümler ekleyebilirsiniz. Çalışanlar kısmında çalışanların, görevlilerin, ustaların, kalfaların, farklı farklı inşaatlar için istediğiniz birime kaydedebilirsiniz. Burada sorumluluk verdiğiniz kişiye giriş açarak tüm giderleri buraya yazmasını isteyebilirsiniz. Tüm fatura ve giderler sizin adınıza yükler ve sizde sisteme girip takip edebilirsiniz. Sonra yetki verilen usta insaathesabi.com adresine girerek düzenleme yapabilir. Yetki verilen ustanın karşısına sadece gider ekleme bölümü çıkar. Burada müteahhit yerine tüm giderleri girebilir. Buraya kadar anlatılan kısımları mobil uygulamamız sayesinde de yapabilirsiniz.
    Rapor yapalım!
    Rapor aldığınız zaman rahatlıkla muhasebe görevlisi olan kişi rapordan değerleri görebilir. Rapor excel formatında çıkar. Örneğin, filtreden KDV diyerek ödenecek KDV diğerlerini görebilir. Tüm kategoriler için KDV değerlerini görebilir. Örneğin, firma adı girerek yapılacak ödemeleri görebilirsiniz. Aylık olarak ne kadar ödediğini görebilirsiniz veya ustaya ödenmesi gereken ücretleri görebilirsiniz.
    İnşaat Hesabı’na nasıl kayıt olunur?
    Aşağıda vermiş olduğumuz linkten ücretsiz kayıt olabilirsiniz. Dilerseniz sürümlerden bir tanesini satın alıp programı kullanabilir ve raporlarınızı kolaylıkla bulabilirsiniz. Bu anlattığımız ayrıcalıklara uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.
    İnşaat Hesabı Link: insaathesabi.com/

Комментарии • 13

  • @sahingozdee3128
    @sahingozdee3128 4 года назад +1

    adami bezdirmisler

  • @dermanozgur1962
    @dermanozgur1962 4 года назад

    Bilgi paylaştıgınız için teşekürederim alt yazılı olaydı iyiydi çünkü teknede dinleme fırsatı buldum motor sesinden duyulmadı

  • @yusuferdogan9526
    @yusuferdogan9526 3 года назад

    Müteahhit lerin ortak işlerinde Ortaklar cebinden koydukları para gelir olarak mı yazılır yoksa hem gelir hem gider olarak mı girilir misal 2500 satışımız var Ahmet de 300 harcamış cebinden Ali'de 200 lira harcamış 1500 de gider var bunları Ahmet hesaba baktığı için 1500 giderin için de harcamış hesap toplaması lazım nasıl bir yol izler

    • @insaathesabicom
      @insaathesabicom  2 года назад +1

      Biz muhasebe hesabı tutmuyoruz. Sadece giderleri tutuyoruz. Bizim sistemimizde sadece gider olarak yazılır.

  • @uncuonline
    @uncuonline 3 года назад

    Elinize sağlık çok güzel program yapmışsınız.

  • @springhoney7399
    @springhoney7399 3 года назад

    mikail bey bu programi nasil kuruyoruz hazir bir sayfami aydinlatirsaniz sevinirim teşekkürler

    • @insaathesabicom
      @insaathesabicom  3 года назад

      Merhaba,
      Programımız bulut tabanlı internet üzerinden telefon, tablet ve bilgisayarınızla erişim sağlayabileceğiniz bir altyapıdadır. Sitemiz üzerinden giriş sağlayabilirsiniz.
      Sorularınız için aşağıdaki iletişim adreslerinden bize ulaşabilirsiniz:
      E-Posta: destek@insaathesabi.com
      Telefon: 0216 706 0572
      Whatsapp: 0533 048 72 28

  • @SAFIYEULUDAG
    @SAFIYEULUDAG 5 месяцев назад

    Nasil bilgi alabilirim

    • @insaathesabicom
      @insaathesabicom  4 месяца назад

      Merhaba, panel.insaathesabi.com/kullanici/kayit-ol-demo linkinden sistemi ücretsiz deneyebilirsiniz.

  • @mustafaozcan7944
    @mustafaozcan7944 4 года назад

    Emeğinize sağlık.

  • @vedatbozfrat1743
    @vedatbozfrat1743 3 года назад

    Ücretli mi ne kadar bilgisayar için 🤔

    • @insaathesabicom
      @insaathesabicom  3 года назад

      Merhaba, evet programımız ücretlidir. Paket fiyatlarını insaathesabi.com/fiyatlandirma/ safyasından inceleyebilirsiniz.

  • @latifyldz6959
    @latifyldz6959 3 года назад

    emeğine sağlık