John Deere tőlünk tanulta a tudományt , idővel jobbat gyártottak , rengeteg más cégek ellen . A két világháború vert bennűnket agyon , szinte minden téren , és azóta lettűnk cselédek mindenben .
Helló! Remek videó! Csak egy javaslat: Szerintem túl gyorsan váltakoznak a képek és ha esetleg nem lenne ez az elpixelesedés és az új kép... hanem kép a kép után lenne simán. Azt az időt is megspórolnád és ugyan úgy beleférne a 7.30-ba. De ezek csak építő kritikák. Nem szeretném ismételni magamat, de remek videó és köszönöm a feltöltést! Valóban ezekben a gépekben még benne volt, (van) az anyag, nem spórolták ki belőlük. Nekem is van egy Dutra ue 28-asom. Sosem válnék meg tőle.
Ohw :$ Szinte hihetetlen , hogy amikor nálunk ezekkel a szépségekkel álmodtunk vagyis a 60-70-es években , miköszben Amerikában már az interneten gondolkodtak... De ezek többet érnek annál... :) Kár hogy újan már soha többé nem látjuk öket :'(
:/ nagyon jo kiválo video szintemajdnem bőgtem annyira megérintett :) Hát igen ezeket még szívből és szeretettel csinálták és anyagot se sajnálták... :)
Ezek nagyon jó gépek voltak/vannak Mostani John Deerek, New Hollandok, Class meg minden robot pilótás elektronikus nem szarok de ezekbe tettek anyagot tökös gépek aki fikázza az szégyellje el magát 552-el nyomjuk nagyon fasza gép 5 év alatt csak a kopó alkatrészt kellett cserélni Tudjuk nagy hülyeség olyan tárcsát húzunk vele aminek 110 LE kéne szaggatja
helo köszi szépen teljesen egyet értek veled ! nem a legjobb lett !:) egyszer szeretnék én is egy Dutrát irtóra tetszenek :) Csinálsz vlmi föld munkát a dutrával ??
Én eléggé elézékenyülem hogy eszembe jutott hogy az emberek még régen nem új nyugati szarokkal dolgoztak és hogy az én gyerekkoromban még mennyi ijen volt szinte mindenkinek volt
Gyönyörű szám, szeretem ezt hallgatni. Én szerintem az mtz, dutra, rába, t150, zetor a világ legjobb gépei.
Jani Juhász Fekete bvjxggggghiggoxűúdggucn
Jani Juhász Fekete êfjvkxmgfhifgkhcgyi
Az MTZ és a ZETOR a világ legjobb traktorai.
Pontosan haver
Ezek legalább kibirnak 35 évet!
Nagyon jó videó ez / nagyon jó gépek ezek ! :) 3:31 nél helyet kapott egy fortschritt zt 300 nekünk olyan van meg eggy mtz 550 es :)
RIP. Kóbor János 1943-2021
EZ OMEGA SZÁM , AZ EGYŰTTESÉ , NEMCSAK MEKIÉ . TÖBBSZÖR TALÁLKOZTUNK , AKKOR MÉG A "RÉGI CSIBÉSZEK" SZÁMUK ARATOTT .
Azok voltak,de még mindig jók !! :)
pontosan,magyar földön magyar gép lenne az igazi
Bizony komám jó gépek voltak
Főleg a Rába steinger250
De sokat dolgoztam én vele
A világ legjobb gépei tök jól megcsináltad ezt a videót;)
John Deere tőlünk tanulta a tudományt , idővel jobbat gyártottak , rengeteg más cégek ellen . A két világháború vert bennűnket agyon , szinte minden téren , és azóta lettűnk cselédek mindenben .
Gyönyörű!! Nagyon Jó Videó lett!
0:25= na ez 1975 körűli kép , mert a haj növelés 68 - 70 óta " engedélyezték , de főleg 72 től lett " divatos " .
Nagyon jók a képek!!!
Most kaptam a videót nagyon jó lett én 50essel meg kis Dutrával nyomom meg divat még az unhz is ;)
köszi szépen :)
jól mondod,büszkék voltak az emberek amit csináltak
nagyon jó videó lett :)
a zene is nagyon jó alatta köszi a feltöltést:)
0:07= Bár kapkodós a képek, megkell állitani , de ezen a képen a két szélső az mtz , de a középső az milyen gyártmány ‽
хорошо я сам из Беларусии!
Helló!
Remek videó!
Csak egy javaslat: Szerintem túl gyorsan váltakoznak a képek és ha esetleg nem lenne ez az elpixelesedés és az új kép... hanem kép a kép után lenne simán. Azt az időt is megspórolnád és ugyan úgy beleférne a 7.30-ba. De ezek csak építő kritikák. Nem szeretném ismételni magamat, de remek videó és köszönöm a feltöltést!
Valóban ezekben a gépekben még benne volt, (van) az anyag, nem spórolták ki belőlük.
Nekem is van egy Dutra ue 28-asom. Sosem válnék meg tőle.
ilyen jó gépeket újba mán sose látunk !!
4:26= Ez melyik repcsi ?
Jumz 6KL hol maradt?
Köszi .
Ohw :$ Szinte hihetetlen , hogy amikor nálunk ezekkel a szépségekkel álmodtunk vagyis a 60-70-es években , miköszben Amerikában már az interneten gondolkodtak... De ezek többet érnek annál... :) Kár hogy újan már soha többé nem látjuk öket :'(
Nekunk is van mtz-enk 82 nagyon jo!!!
köszi szépen :)
Csak azt sajnálom hogy a mai gépek műanyagok gyönyörű videó
Etz Mtz így van nagyon jól látod
köszi.
nagyon jó vidi.sajnos ijen gépeket nem nagyon látni nekünk is van mtz :D
zeene cimet kaphatnák ?
Omega gyöngy hajú lány a másikat nem ismerem.
:/ nagyon jo kiválo video szintemajdnem bőgtem annyira megérintett :) Hát igen ezeket még szívből és szeretettel csinálták és anyagot se sajnálták... :)
Ezek nagyon jó gépek voltak/vannak
Mostani John Deerek, New Hollandok, Class meg minden robot pilótás elektronikus nem szarok de ezekbe tettek anyagot tökös gépek aki fikázza az szégyellje el magát
552-el nyomjuk nagyon fasza gép 5 év alatt csak a kopó alkatrészt kellett cserélni
Tudjuk nagy hülyeség olyan tárcsát húzunk vele aminek 110 LE kéne szaggatja
Ezek még most is mennek!
Very nice
pontosan :)
co to za wersja mtz w 1.27 min ?
Kurva jó
helo
köszi szépen
teljesen egyet értek veled ! nem a legjobb lett !:)
egyszer szeretnék én is egy Dutrát irtóra tetszenek :)
Csinálsz vlmi föld munkát a dutrával ??
Mit jelent a MTZ ‽ Magyar Traktor , de mit rejt a Z betű ‽ Vagy magyar traktor zetor ‽
прикольное видео, но смотреть - невозможно
Régi gépek voltak, de megbízhatók
2:24= " BELARUS 570/572 " EZ MIT JELENT ?
köszi:)
nmit ;)
Music?
omega: gyöngyhajú lány
jó videó
Hát igen azok még gépek voltak
pont ma láttam ahogy egy newhollandot vontat egy belarus
omega: gyöngyhajú lány
Azok mèg zenèk ma is azok mindig azok lesznek nem úgy mint a maiak!!
Despacito 1 hónap és megy a süllyesztőbe. Gyöngy hajú lány, top listás.
hungária:csavard fel a szőnyeget
jó video mi a zene cime nekem is kéne egy videohoz
Omega gyögy hajú lány.
régi ruszki találmány nekünk 2 egy 80 meg 550
1:49= 🤔🫣🤣😝🤪 TÉLAPÓ , " VALAKI ARCA HELYETT " CSAK NEM CSALÁDTAGI KÉP ‽ 😆
Nálunk iis Van egy T-150 rába motoros
elsírtam magam
ezekbe még volt anyag, ha még gyártanák akkori minőségben őket, senki nem venne ocska modern nyugatit
Én eléggé elézékenyülem hogy eszembe jutott hogy az emberek még régen nem új nyugati szarokkal dolgoztak és hogy az én gyerekkoromban még mennyi ijen volt szinte mindenkinek volt
Ezek a gépek többet érnek min bármely jhon deere
Jobbak régi gépek mint a modern gépek a régik
Gépek jobban csinálták a
Dolgukat
Régi gépek a jók, nem ezek a béna modern gépek😃
Legalábbis én jobban szeretem a régi trakikat 😎😋
De nem ám :(
://