Ozonoterapia: tratamentul cu ozon (partea 1)

Поделиться
HTML-код
  • Опубликовано: 4 сен 2024
  • Emisiunea: "Noi să fim sănătoşi"
    Tema: tratamentul cu ozon
    Invitat: Prof. Dr. Ioan Nedelcu, medic primar dermatologie-venerologie
    Realizator: Dr. Răzvan Ioan Traşcu
    trascu.ro
    / dr.trascu
    Difuzată: 18.04.2014 [partea 1]

Комментарии • 11

  • @Arrasel
    @Arrasel 5 лет назад +2

    super explicatii; sa inteleg ca nu iti injecteaza medicul gazul (ozon) amestecat cu sange, ci ti se introduce in vena sangele ozonat si gazul asta ramane in flacon. Am inteles bine?
    eu ma tot gandeam cum iti introduc medicii gaz in vena, din moment ce injectia letala prin anii 1800 era tocmai o injectie cu aer. Cand aerul ajungea la inima, condamnatul la moarte facea infarct.
    Sper sa nu patesc la fel cu ozonul asta :) sunt cam sceptica :)

    • @cornelia4691
      @cornelia4691 5 лет назад

      Ai mai facut ozonoterapie? Ca vreau sa fac si eu!! Am auzit si de metoda intrarectala!! Nu stiu cum este( inca nu am ascultat parte 2) deci probabil acolo nu e grav pt ca iese gazul inapoi prin rect? :)

    • @Arrasel
      @Arrasel 5 лет назад

      Nu am mai facut ozonterapie. O sa incerc probabil la un moment dat, desi sunt putin sceptica.

    • @cornelia4691
      @cornelia4691 5 лет назад

      Eu nu sunt sceptica. Stiu ca face doctorita mea naturista de mai multe luni de zile! Nu am vazut, dar m8.a recomandat. Si eu sunt curioasa de cum te simti dupa. Daca se vad efecte de la prima sedinta. Mi se pare cam scum pt bugetul meu( 150 sedinta cu perfuzie in sange, 50 intrarectal) a spus ca cel perfuzabil are efecte mai rapide.

    • @paslaruamalia7797
      @paslaruamalia7797 4 года назад +1

      " se introduce in vena sangele ozonat si gazul asta ramane in flacon", nu ramane nimic in flacon/perfuzie deoarece ozonul MEDICAL(adica cel pregatit special in anumite concentratii de catre MEDIC cu ajutorul dispozitivului cu ozon) este absorbit ca un burete de catre fiecare componenta plasmatica a sangelui(apropo, poti sa vezi componenta plasmatica mai usor citind analiza numita hemoleucograma) astfel ca in acea perfuzie se obtine un sange ''revigorat''/imbunatatit care ulterior evident ca se imbina cu tot sangele tau din corp si rezulta, in urma mai multor sedinte de hemoterapie majora, o crestere a: rezistentei organismului, a imunitatii(deci si a vitezei de vindecare), a energiei, etc. E simplu, acest tip de abordare pleaca de la ipoteza ca celulele noastre se degradeaza, pe romaneste, in principal, din cauza faptului ca treptat scad concentratiile de oxigen ale celulei(adica hrana principala a celulei) si astfel, tot pe romaneste, tu mergi sa iti reoxigenezi sangele, deci celule, deci corpul, acestea sunt tratamente complementare, nu inlocuiesc medicatia clasica in cazul afectiunilor care necesita tratament medicamentos, ci o poate completa cu succes.
      PS1: Deci nu este aer cum zicea cineva aici si este important sa mergeti sa va faceti astfel de interventii la clinici acreditate, deoarece protocoalele sustin ca doar medicii pot efectua aceste proceduri.
      PS2: Exista si tratamente cu ozonoterapie externe sa le zic asa, insuflatiile, injectiile locale, etc, acestea implicit au rezultat doar local, spre exemplu, cel rectal are actiune pentru colon de exemplu sau pentru alte afectiuni din zona respectiva.
      Am incercat sa explic cat mai clar/mult, sper sa va ajute! Sanatate tuturor!

    • @Arrasel
      @Arrasel 4 года назад

      Am facut eu vreo 10 sedinte de insuflatii vaginale pt dismenoree. N-a avut niciun rezultat. Bani aruncati pe geam.
      Acum, gandindu-ma la procedura, e normal sa nu dea rezultate pentru ca dismenoreea e un dezechilibru hormonal.
      Dieta fara lactate si gluten m-a ajutat cel mai mult.

  • @andreigigi5012
    @andreigigi5012 3 года назад

    Jjjj⁸n