Hobro I.K.-AaB 1-1, 29. juni 2024

• Опубликовано: 13 окт 2024
  • Lørdag gæstede vi Als Stadion i sæsonens første testkamp mod Hobro I.K., og opgøret endte 1-1 efter en tidlig Hobro-scoring af Richmond Gyamfi og en udligning i anden halvleg af Kasper Jørgensen.
    22 af vores spillere fik hver 45 minutter, og det var således to forskellige hold, der stillede op i første og anden halvleg.
    I første halvleg havde Mathias Jørgensen tidligt en stor mulighed, der gik lige forbi, mens vores målmand Vincent Müller måtte hive en fin fodparade frem, inden Hobro I.K. bragte sig i front i 11. minut.
    Vincent Müller måtte yderligere to gange inden pausen hive fine redninger frem på gode muligheder til gæsterne, mens Andres Jasson stod for vores største chance inden pausen, men amerikaneren sparkede over efter et godt opspil.
    Efter pausen kontrollerede vi kampen fuldstændigt med flere store chancer til følge. Kelvin John måtte se Hobro-keeperen hive en flot redning frem, Oliver Ross kunne se stolpen stå i vejen for et flot langskud, mens også Milan Makaric kom til to gode muligheder.
    Udligningen faldt i 78. minut, da Kasper Jørgensen sparkede en god assist fra Oliver Ross i nettet til slutresultatet 1-1.
    Se et fyldigt sammendrag af kampen i videoen øverst og hør fra målscorer Kasper Jørgensen og cheftræner Menno van Dam.