معرفی انواع شبکه های انتقال ارز های دیجیتال - Introduction of digital currency transfer networks

Поделиться
HTML-код
  • Опубликовано: 21 авг 2024
  • معرفی انواع شبکه های انتقال ارز های دیجیتال - Introduction of digital currency transfer networks
    امروزه همانطور که برای ارسال یک بسته پستی راه های مختلف و شرکت های مختلفی وجود دارند. در هنگام انتقال یک ارز دیجیتال از یک صرافی یا یک کیف پول به مقصدی دیگر هم با شبکه های مختلفی روبرو هستیم. در این ویدئو قرار است شما را با عمومی ترین شبکه های انتقال ارز دیجیتال آشنا کنیم. همچنین مطالب مرتبط با ویدئو هم در ادامه برای تکمیل اطلاعات شما ارائه شده اند تا بطور کامل با این مبحث آشنا شوید.
    شبکه انتقال ارز دیجیتال چیست؟
    ارز های دیجیتال از تکنولوژی بلاکچین بهره میبرن و این فناوری پشتیبان، پایه و اساس کریپتوکارنسی و ارز های دیجیتال هستش. تاکنون فکر کردین که موقع نقل و انتقال رمز ارز از یک کیف پول به یک آدرس کیف پول دیگه چه پروسه ای طی میشه ؟ تشخیص آدرس کیف پول هدف و فرآیند مسیر یابی شبکه و انتقال به چه شکل انجام می گیره ؟ برای پاسخ به این سوال در وهله اول باید بدونیم که شبکه انتقال ارز دیجیتال چیست. برای آشنایی بیشتر با این مفهوم یک مثال میزنم. اگر بلاکچین شبکه جاده ای کشور بدونیم، می دونید که برای رسیدن به مقصد باید سوار اتوبوسی بشیم که مسیر ما رو طی می کنه.
    در شبکه بلاکچین و رمز ارز ها هم دقیقا همین مسئله صدق می کنه و تراکنش باید در مسیری قرار بگیرن که به آدرس درست ارسال بشه. اگر در انتخاب شبکه انتقال اشتباه کنیم، امکانش هست ارز های ما در بلاکچین گم بشه و از بین بره. برای این که دچار اشتباه و ضرر های بعدش نشیم، موقع انتقال ارز دیجیتال باید توجه داشته باشید که کیف پول مقصد از شبکه ارز مورد نظر شما پشتیبانی کنه. تعداد شبکه های انتقال که معمولا کاربرا ازش استفاده می کنن زیاد نیست و در چهار، پنج مورد خلاصه میشه. دقت کنید که اگر چنان چه شبکه درست رو اشتباه انتخاب کنید، اون اتوبوس رو به مقصد اشتباهی فرستادین و متاسفانه ارز های دیجیتالی که در شبکه اشتباهی انتقال داده میشن در بعضی مواقع قابل برگشت هم نیستن. پس نهایت دقت رو داشته باشین. در ادامه شبکه های متداول انتقال در ارز های دیجیتال رو بررسی می کنیم و تفاوت هاشون رو با هم مقایسه می کنیم.
    تفاوت بین کوین و توکن
    ارز های دیجیتال به طور کلی به دو دسته تقسیم میشن. کوین و توکن. بعضی از پروژه های رمز ارز برای خودشون شبکه انتقال بومی دارن و به عبارتی بلاکچین اختصاصی دارن. به چنین ارز هایی که خودشون صاحب بلاکچین هم هستن، کوین گفته میشه. رمز ارز هایی مثل بیت کوین، اتریوم، ترون و .... همگی کوین هستن. در مقابل بعضی از رمز ارز ها از بستر و بلاکچین های دیگه برای تراکنش استفاده می کنن و خودشون بلاکچین اختصاصی ندارن. به این رمز ارز ها توکن گفته میشه که سوار بر بلاکچین های غیر بومی هستن. در حال حاضر اکثر توکن ها به دلیل سهولت تحت شبکه اتریوم (ERC - 20) فعالیت می کنن.
    انواع شبکه های انتقال ارز دیجیتال
    به طور کلی طرف حساب ما چند تا شبکه بیشتر نخواهد بود که اونا رو در ادامه معرفی می کنیم و بررسی می کنیم
    شبکه اتریوم (ERC - 20) : استاندارد (Ethereum Request for Comment) یا خلاصه شده اون ERC - 20، که سال 2015 میلادی توسط یکی از مهندسین پروژه اتریوم ارائه شد، این استاندارد به توکن هایی که ازش تبعیت کنن اجازه میده از شبکه و بلاکچین اتریوم برای نقل و انتقال استفاده کنن. در حال حاضر شبکه اتریوم یکی از محبوب ترین و شلوغ ترین شبکه های انتقال ارز دیجیتال هستش و بسیاری از توکن ها از این بستر برای فعالیت استفاده می کنن. آدرس کیف پول های ERC 20 با 0X شروع میشه مثل :
    شبکه ترون (TRC - 20) : استاندارد (Tron Request for Comment) یا خلاصه شده اون TRC - 20، به توکن هایی گفته میشه که از قرارداد هوشمند شبکه ترون برای انتقال استفاده می کنن. شبکه انتقال ترون از بلاکچین ها و شبکه های انتقال محبوب هستش و یکی از دلایل محبوبیت اون سرعت بالای این شبکه در تایید و پردازش تراکنش ها هستش. وقتی گفته میشه فلان توکن یک توکن TRC - 20 هست، به این معنیه که این توکن برای انتقال نیاز به شبکه ترون داره. با توجه به اینکه ERC - 20 و TRC - 20 شباهت ظاهری دارن، گاها بعضی کاربران در انتخاب اینا دچار اشتباه میشن. پس توجه کافی رو داشته باشید تا دچار خطای دید نشید. آدرس های شبکه ترون معمولا با T شروع میشن مثل : TWsNAb9EWApKdujTD7XoEdkvs7AoyvkcN7
    شبکه بایننس (BEP - 20 و BEP - 2) : شاید خیلی ها بین این دو شبکه بایننس گیج بشن و ندونن که چی به چیه. شبکه BEP - 2 همان شبکه بایننس چین هستش و BEP - 20 شبکه بایننس اسمارت چین هستش و این دو تا با هم متفاوت ان و در انتخابشون نباید اشتباه کرد. خب حالا فرق این دو تا شبکه چیه ؟ بایننس اسمارت چین یک بلاکچین موازی با بایننس چین هستش که برای ایجاد قرار داد های هوشمند طراحی شده و با بلاکچین اتریوم (ERC - 20) سازگاری داره. هدف از طراحی بایننس اسمارت چین این بوده که اکثر توکن های اتریومی بتونن روی شبکه بایننس هم فعالیت کنن. مزیت این شبکه در سرعت بالا و کارمزد نسبتا کمتر هستش. آدرس کیف پول های BEP - 2 با bnb و آدرس های شبکه BEP - 20 با 0X شروع میشه.

Комментарии • 3

  • @arzsanj
    @arzsanj  11 месяцев назад

    برای کسب اطلاعات بیشتر و تبلیغات به سایت ارزسنج و بخش تبلیغات یا تماس با ما مراجعه کنید.arzsanj.com/contact_us