Dr. ADINA ALBERTS| Impactul CLORULUI asupra organismului | Ce NU ai auzit despre Vitamina C

Поделиться
HTML-код
  • Опубликовано: 13 сен 2024
  • Află din acest video, de la Dr. Adina Alberts, cel puțin 2 lucruri pe care nu le știai despre vitamina C, top 5 alimente din care îți poți lua vitamina C-absolut necesară pentru organism. La final, vei afla despre rolul și impactul clorului pentru organismul uman.
    **********************
    Mă bucură și mă simt onorată dacă mă urmăriți și pe alte canale de social-media:
    Facebook: / dradinaalberts
    Instagram: / dr_adina_alberts
    RUclips: / dradinaalbertsoficial
    #sanatateata #adinaalberts #dradinaalberts
    **********************
    ASOCIATIA dr Adina Alberts
    Bulevardul Banu Manta 31,
    Sectorul 1, București.
    contact@adinaalberts.ro | adina.alberts.s1@gmail.com
    Toate drepturile sunt rezervate. Orice copiere sau folosire neautorizată al acestor programe va fi pedepsită conform legii.
    © & ℗ 2020 ASOCIATIA dr Adina Alberts

Комментарии • 15

  • @miricaiuliana
    @miricaiuliana 4 месяца назад

    Mulțumesc!

  • @VictoriaPortasa
    @VictoriaPortasa 6 месяцев назад

    FELICITĂRI MULTUMESC CĂ EXISTAȚI

  • @cameliataranu9686
    @cameliataranu9686 Год назад +1

    Multumim♥️

  • @brigitacsongovai9201
    @brigitacsongovai9201 2 года назад +3

    Mulțumesc pentru aceste informații. 🤗🤗

  • @petrutabogaciu7431
    @petrutabogaciu7431 Год назад +3

    Multumim mult pt. aceste sfaturi f. utile! Eu beau apa cu lămâie zilnic.

  • @ellapetre5489
    @ellapetre5489 Год назад +1

    Mii de mulțumiri, doamna doctor! Vă iubim! Faceți cât mai multe materiale benefice ptr sănatatea noastră.💐🙏♥️

  • @ovidiudonciu9865
    @ovidiudonciu9865 2 года назад +19

    Dna doctor, vă rog să-mi permiteţi câteva observaţii de ordin chimic. Acidul ascorbic nu scoate clorul din apă, ci leagă clorul liber, cel care, practic, este toxic pentru organism. Clorul, sub formă de clorură, rămâne în apă şi nu prezintă pericol pentru organism. Clorul liber nu se evaporă din apă la temperatura mediului ambiant, pur şi simplu, ci prin încălzirea apei sau prin stripare cu aer. În mod normal, apa nu se mai tratează cu clor gazos, care, într-adevăr, prezenta inconvenientul mirosului şi chiar al toxicităţii, din cauza faptului că procedura de dozare a clorului gazos era dependentă de temperatura apei şi de presiunea gazului. În uzinele de tratare a apei, de la noi din ţară, de câţiva ani, se foloseşte hipocloritul de sodiu, mult mai uşor de dozat şi de ţinut sub control. Hipocloritul de sodiu eliberează clor elementar în reacţia cu un acid. O apă neutră, din punct de vedere al pH-ului, are foarte puţin clor liber. Când vorbiţi despre impactul clorului asupra sănătăţii noastre (aspect asupra căruia nu comentez) ar trebui să separaţi lucrurile, în sensul că numai clorul liber este toxic pentru organism, nu şi clorul legat sub formă de cloruri. O să vă rog să-mi permiteţi să mai fac tot aici câteva observaţii şi la videoclipul dvs cu bicarbonatul, pentru că acolo aţi blocat secţiunea de comentarii. Cu toate că sunt inginer chimist, nu înţeleg mecanismul prin care bicarbonatul de sodiu absoarbe mirosurile neplăcute, proprietate pe care ştiu că o are cărbunele activ. Nu înţeleg cum poate acţiona bicarbonatul asupra frumuseţii. Cei care s-au născut urâţi, doar o operaţie estetică îi mai poate repara. Cât despre alcalinizarea anumitor organe/zone din corp, acest lucru mie mi se pare o prostie. Alcalnizarea nu se poate face decât prin intermediul sângelui care are un caracter tampon, adică poate interveni natural în menţinerea constantă a valorii pH-ului, atunci când, accidental, în sânge ajung substanţe cu pH-ul mai mare sau mai mic decât al sângelui. Cât despre beneficiile bicarbonatului în tratarea profilactică a infecţiilor urinare sau la neutralizarea acidozei din muşchi, am următorul punct de vedere : prin ingerarea bicarbonatului de sodiu, în stomac, în prezenţa acidului clorhidric, din sucul gastric, bicarbonatul de descompune integral formându-se clorură de sodiu (cu pH neutru), bioxid de carbon (care se elimină) şi apă. Deci, în sânge şi la nivelul organelor ajunge practic o soluţie de clorură de sodiu, în niciun caz de bicarbonat. Am primit şi eu, la un moment dat, acea listă cu fructe şi legume cu pH alcalin, ceea ce mi s-a părut o mare bătaie de joc la adresa celor care nu au habar de chimie. Lime cu pH de 9 şi nu ştiu ce tip de apă cu pH 22, în condiţiile în care valoarea maximă a pH-ului este 14. Poate că anumite celule bolnave mor în mediu alcalin, dar crearea unui pH alcalin la nivelul întregului organism nu s-ar putea realiza decât cu 2-3 kg de sodă caustică, ceea ce ne-ar aduce o moarte în chinuri.

    • @tonecas2735
      @tonecas2735 Год назад +2

      Dl Ovidiu Donciu ne puteti spune ceva despre dioxidul de clor? E daunator organismului saau se poate folosi pt tratarea anumitor infectii?

    • @ovidiudonciu9865
      @ovidiudonciu9865 Год назад

      @@tonecas2735 Dioxidul de clor este utilizat pentru albirea pastei de lemn și pentru dezinfecția apei potabile municipale, tratarea apei în aplicații de petrol și gaze, dezinfecția în industria alimentară, controlul microbiologic în turnurile de răcire și albirea textilelor.
      Administrația pentru Alimente și Medicamente din Statele Unite a avertizat împotriva utilizării produsului „Miracle Mineral Supplement” sau „MMS”, care, atunci când este preparat conform instrucțiunilor, produce dioxid de clor. MMS a fost comercializat ca tratament pentru o varietate de afecțiuni, inclusiv HIV, cancer, autism, acnee și, mai recent, COVID-19. Mulți s-au plâns la FDA, raportând reacții care pun viața în pericol și chiar moartea. FDA a avertizat consumatorii că MMS poate dăuna grav sănătății și a declarat că a primit numeroase rapoarte de greață, diaree, vărsături severe și tensiune arterială scăzută care pune viața în pericol cauzată de deshidratare. Acest avertisment a fost repetat pentru a treia oară la 12 august 2019 și a patra oară la 8 aprilie 2020, declarând că ingerarea de MMS este la fel de periculoasă ca ingerarea de înălbitor și îndemnând consumatorii să nu le folosească sau să dea aceste produse copiilor din orice motiv, deoarece nu există dovezi științifice care să arate că dioxidul de clor are proprietăți medicale benefice.
      Deci, sugestia mea este să nu folosiți pentru medicație decât produse indicate de medicul curant.

  • @mihaimaria5860
    @mihaimaria5860 Год назад +2

    Un adevărat doctor al sufletelor
    Doamne dece nu intinlim mai mulți ingeri de suflete așa
    Mult bine

  • @nataliap3751
    @nataliap3751 Год назад +1

    Vá multumim Doamna medic.!❤

  • @marinmarian6924
    @marinmarian6924 Год назад

    Super folositoare informatii

  • @ginastan4594
    @ginastan4594 Год назад +3

    Mulțumesc mult pentru aceste sfaturi foarte utile! Doamna doctor sunteți delicată, înțeleaptă, dornică să ajutați și vă urmăresc cu drag!❤

  • @nicolaeonu2990
    @nicolaeonu2990 Год назад +3

    Mulțumesc!