Mitul Masinii Electrice emisii 0-Dezvăluiri Șocante despre Manipulare și Impactul Real asupra Climei

Поделиться
HTML-код
  • Опубликовано: 1 окт 2024
  • Mașinile electrice 0 emisii . Să clarificăm un lucru, bateriile nu creează electricitate, ele stochează electricitatea generată în altă parte, mai ales prin cărbune, uraniu, centrale pe gaz, generatoare, motorină. Să spui că o mașină electrică este un vehicul emisii zero, e o prostie.
    40% din energia electrică produsă provine din centralele pe cărbune, așa că am putea spune că 40% din mașinile electrice de pe drum sunt alimentate cu cărbune.
    Dar asta nu este tot, dacă ești entuziasmat de mașina electrică, atunci ar trebui să te uiți puțin mai atent la baterii, apoi la turbine eoliene și apoi la panouri solare. O baterie tipică de mașină electrică de 100 kW cântărește 500 kg și conține toate aceste lucruri, munții de mangan, sacii de cobalt, iar în interiorul bateriei există peste 6000 de celule individuale cu ioni de litiu. Și să nu uităm de copiii din mine care sunt puși să adune aceste materiale rare, acești copii își riscă viața prin țările unde gunoiul ajunge din țările care le spun ei green. Pentru a face o baterie de o mașină electrică trebuie să procesezi toate aceste tone de chestii, iar la sfârșitul tuturor acestor probleme, au fost excavate 200 de tone de scoarță terestră, pentru o baterie, da, dar important este să urmezi trendul. Mai întâi a fost mașina hibridă, apoi mașina electrică, acum așteptăm mașina vegană. Dar hai să ne întoarcem la turbinele eoliene, care și ele fac parte la distrugerea mediului, dacă vedem costurile și materialele din care sunt făcute. Fiecare paletă sau elice sau cum se numește ia, cântărește 36 de tone, iar majoritatea au 3 din acestea, și iar o luăm de la capăt, copii în mine, mută munții din loc să ajungi la aceste metale rare și nu se termină aici. Fiecare dintre aceste elice are o durată de viață de aproximativ 15 ani. Apoi, trebuie înlocuite. Deci, dacă ne uităm la costurile ascunse în mod realist, descoperim că devenirea ecologică ar putea face mai multe daune mediului decât ar părea. Și dacă până la urmă ni se spune că prețul energiei electrice produsa cu gaz crește ,pentru că crește prețul gazului, ar trebui să-mi explicați de ce prețul energiei electrice produse cu surse regenerabile urcă și el, în condițiile în care prețul soarelui și vântului nu crește.

Комментарии • 10