u nas gościu miał też TC5070 ... latał nim jak głupi ,zboże kosił z wielką prędkością i tak samo mówiliśmy ,że zostawiał z tyłu .. ale tak na serio to wszystko wyrabiało i szybko mu to uciekało :) Tylko jednego żniwa nabrał dużo maszyn i nie udało mu się wyrobić i gospodarka przepadła bo komornik zabrał NH tc - McCormicka - nowe przyczepy pronarki - pług - talerzówkę .. no wszystko mu zabrał .. a teraz siedzi u brata i klepią bidę .. a chłop miał ponad 100ha :)
hmm a co szoko miał ją na filmie ? być może . znalazłem ją na necie spodobała mi się i postanowiłem dodać do filmu. nie miałem zamiaru tutaj niczego odgapiać także jeśli kogoś tym uraziłem to przepraszam ;)
No kolego,muszę przyznać że z każdym kolejnym filmem robisz coraz to większe postępy. Film naprawdę bardzo fajny,świetny montaż i do tego ta muzyka.. Naprawdę miło się to ogląda ;) Zostawiam Fajne ! Pozdrawiam.
co do hedera to poprę szoko ponieważ nie lubię jak ktoś bierze nowy kombajn zapina mniejszy heder i myśli że jak szybciej jedzie to szybciej kosi , każdy kombajn ma przypisany do siebie odpowiedni heder i powinien z nim latać ale to tylko moje zdanie ;) a film bajka ;)
Nieźle popyla tym new hollandem :D a filmik jest wyśmienity nutka fajnie dobrana po prostu super :) daje suba i łapkę w górę i liczę na mały rewanżyk z twojej strony :)
fajne
Jedna z lepszych produkcji z tą muzyką :D
Wielki + Pozdro ;)
Dopierdala Niuchem Kapitalnie ! Mistrzowska Obróbka ! I Ta Nutka
No Łapeczka w Górę !
u nas gościu miał też TC5070 ... latał nim jak głupi ,zboże kosił z wielką prędkością i tak samo mówiliśmy ,że zostawiał z tyłu .. ale tak na serio to wszystko wyrabiało i szybko mu to uciekało :) Tylko jednego żniwa nabrał dużo maszyn i nie udało mu się wyrobić i gospodarka przepadła bo komornik zabrał NH tc - McCormicka - nowe przyczepy pronarki - pług - talerzówkę .. no wszystko mu zabrał .. a teraz siedzi u brata i klepią bidę .. a chłop miał ponad 100ha :)
kolego super filmik i ta muza pasuje,aaa i dobry kombajnista
Fajne jak najbardziej zasłużone ;)
super:) czkałem na twój filmik:) jest bombowy:)
świetnie
filmik rewelacja!!
łapa up! i do ulubionych:)
hmm a co szoko miał ją na filmie ? być może . znalazłem ją na necie spodobała mi się i postanowiłem dodać do filmu. nie miałem zamiaru tutaj niczego odgapiać także jeśli kogoś tym uraziłem to przepraszam ;)
Z hederem 4,5 metra 6 km/h da sobie radę, ale niektóre ujęcia i tak są w przyśpieszeniu jak np. 1:42...
Pieknie ! :) Koło strzegomia kosiłeś?
żadne ujecie nie jest w przyspieszeniu tak dla jasności Panie Goncarku ;) są ujęcia ale w spowolnieniu ;)
Fajnie skacze na uwrociach :D
Bardzo ładnie! :)
idealnie:)
Ładny filmik :)
Super :)
Fajny filmik przypierdala jak F1 :D
Very nice video Like from Romania
Zajebiście )
Oczarowałeś mnie :D
Tak heder 4.5 m . A co miało zostać ? Nic nie zostało. Dobry sprzęt to można sobie pozwolić na szybką jazde :)
No kolego,muszę przyznać że z każdym kolejnym filmem robisz coraz to większe postępy.
Film naprawdę bardzo fajny,świetny montaż i do tego ta muzyka.. Naprawdę miło się to ogląda ;)
Zostawiam Fajne !
Pozdrawiam.
Te ujęcia od 2:13 do 2:38 były przyspieszane ??, bo idealnie w muzykę wpasowane :D Pozdrawiam ;)
Super jak zawsze :) Byłeś tydzień temu na Demo Tour w Lubkowie?
Super produkcja jak zawsze :D
Zapraszam do siebie :)
Ja ze Strzegomia jestem kojarzysz mniej więcej ?
No super ;-)
łapka up ;D
Fajny film, leci sub.
No ładnie! :P
super
świetne;)
co do hedera to poprę szoko ponieważ nie lubię jak ktoś bierze nowy kombajn zapina mniejszy heder i myśli że jak szybciej jedzie to szybciej kosi , każdy kombajn ma przypisany do siebie odpowiedni heder i powinien z nim latać ale to tylko moje zdanie ;) a film bajka ;)
Jaka prędkość ?
ostatnim razem kiedy widziałem takie pozwolenie sobie to kombajn wrucił bez tylnej osi a zboże można zbierać było rękami
Nic nie było przyspieszone ;) kierowca wariat po prostu :D
Kombajn z Tąpadła?
Mógłbym prosić o tytuł nutki ? ;D
skąd ja tą muzyczkę kojarzę ??
6/5
Przyczepy dobre masz wiem bo sam mam taką MetalTech DB10000
asper Forks - River flows in you
tak szoko12 miał ja w tamtym roku:D:D
raczej nikogo nie uraziłeś;-)
Nieźle popyla tym new hollandem :D a filmik jest wyśmienity nutka fajnie dobrana po prostu super :) daje suba i łapkę w górę i liczę na mały rewanżyk z twojej strony :)
4 tonki . wilgotność od 8 do 12 %
bardzo ładny filmik , wbij do mnie :)
ja 5% miałem