كتاب صوتى «انسان در جستجوى معنا» نوشتهى: ويكتور فرانكل
HTML-код
- Опубликовано: 10 янв 2025
- •دربارهى نويسنده:
ویکتور فرانکل در ۱۹۰۵ در وین بهدنیا آمد. در دوران دبیرستان او مشتاقانه آرای فیلسوفان طبیعی را مطالعه میکرد و در سخنرانیهای مربوط به روانشناسی عمومی شرکت میکرد. در همین دوره او با روانکاوی آشنا شد. فرانکل در ۱۶ سالگی مکاتباتش را با فروید آغاز کرد و یکی از دستنوشتههایش را در حیطهٔ روانکاوی برای او فرستاد که این دستنوشته سه سال بعد در نشریهٔ بینالمللی روانکاوی چاپ شد. فرانکل یک سال بعد، فروید را ملاقات کرد اما به مرور زمان، گرایشهای نظریاش به آرای آلفرد آدلر نزدیکتر شده بود. او در سال ۱۹۲۵ مقالهای را در نشریهٔ بینالمللی روانشناسی فردی منتشر کرد و در آن با تمرکز بر مفاهیم معنا و ارزش به بررسی تفاوتهای فلسفه و روانشناسی پرداخت.
بین سالهای ۱۹۳۰ و ۱۹۳۸ فرانکل در بیمارستان روانی وین به عنوان رئیس بخش خودکشی زنان مشغول به کار شد و در سال ۱۹۳۸ که آلمان به اتریش حمله کرد، او بهطور خصوصی کارش را به عنوان عصبشناس و روانپزشک شروع کرده بود.
او در ۱۹۴۹ از دو دانشگاه وین و آدیتشنالی موفق به گرفتن درجهٔ دکترای اعصاب و روان شد. در ضمن او از ۱۲۰ دانشگاه در سراسر جهان دکترای افتخاری گرفت.
فرانکل به علت یهودی بودن در سالهای ۱۹۴۲ تا ۱۹۴۵ به وسیله نازیها ابتدا در اردوگاه آشویتس و سپس در اردوگاه کار اجباری داخائو زندانی شد. تجارب او در این اردوگاهها موجب شد مکتب جدیدی را در روانشناسی بنیانگذاری کند که معنادرمانی یا لوگوتراپی نامیده میشود.
او پس از پایان جنگ جهانی دوم ریاست بخش اعصاب بیمارستانی در وین را به عهده گرفت و به مقام استادی دانشگاه در رشتهٔ عصبشناسی و روانپزشکی نایل آمد. در سالهای ۱۹۷۰ تا ۱۹۷۳ استاد دانشگاه بیناللملی سن دیگو بود و نظریه معنا درمانیاش در میان روانشناسان و روانپزشکان پیروان زیادی دارد.
•دربارهى داستان كتاب:
انسان در جستجوی معنا اثر ویکتور فرانکل از جمله آثار درخشان و بهترین کتابهای امریکاست که پس از گذشت سالها هنوز جذابیت دارد.
در این کتاب ویکتور فرانکل (Viktor Frankl) که طی سه سال، به علت یهودی بودن در اردوگاههای کار اجباری آلمان نازی، اسیر و زندانی بود، به بررسی اهمیت جستجوی معنای زندگی در شرایط گوناگون میپردازد. او عنوان یک روانشناس اگزیستانسیالیست، اهمیت معنای زندگی در بحرانیترین شرایط ممکن را مورد بررسی قرار میدهد. همچنین به روایت خاطرات خود و سایر قربانیان میپردازد و نگرش جدیدش را در روانشناسی (لوگوتراپی یا معنا درمانی) شرح میدهد.
انسان در جستجوی معنا، درباره جان به در بردن است؛ درباره منشا قدرتی که موجب زنده ماندن فرانکل شد؛ فردی که سختیهای بسیاری را تجربه کرد. ویکتور فرانکل با تجربه دسته اول خود از زندگی سخت در اردوگاه کار اجباری، پس از پایان جنگ و رهایی، شاهکار خود به نام انسان در پی معنی را به نگارش درآورد و مکتب تازهای در روانشناسی به عنوان معنی درمانی یا لوگوتراپی را خلق کرد که ثمرهی تجربههای تلخ او در سالهای اسارت و زندانی بودنش در اردوگاههای کار اجباری است. این نظریه در میان روانشناسان و روان درمانگران طرفداران بسیاری دارد.
༺༻
#دنياي_كتاب_گويا
#سابسكرايب_كنيد
...
#كتاب_صوتي
#کتاب_نایاب
#کتاب_جالب
#کتاب_جدید
#کتاب_صوتی_رایگان
#کتاب_ممنوعه
#کتابخانه_اینترنتی
#جامعه_شناسی
#داستان
#رمان
#روانشناسی
❤❤❤
بینظیر ❤❤❤
هزار بار گوش دادم
با سپاس بی پایان از شما
این کتاب بی نظیره ، حتما گوش کنید ، شاید گاهی صد بار نیاز است تا این کتاب را گوش کرد
سپاسگزاریم اززحمات شما
خیلی جاهای کتاب
با تک تک واژه هاش گریه کردم
این کتاب تا مدتها با من هست
و بی شک از من و هر کسی که این کتاب رو میخونه یا میشنوه
انسان بهتری میسازه حتی شده به اندازه ی سر سوزنی
ممنونم
ممنونم که این قدر با حوصله و دقت و احساس
این کتاب بی نظیر را خوندید
ممنونم از همه ی شما عزیزان
عالی بود. ممنون❤
باور کردنش مشکله...اما هنوز هم همچنین جاهایی و سرنوشتهایی در دو قدمی خود ما وجود دارد.
🍄🐚🍄🐚🍄🐚🍃
اگه این کتاب رو گوش کنید قشنگ متوجه میشید اصل آلمانی ها چی هستن.
این فایل کامل کتاب هستش؟
مسلمونها رو این تنبیه ها درست میکنه
چرا اسمهای شهرهایی را که شهرت جهانی دارند اشتباه تلفظ میکنید
انقدر ریزبین نباشید. همینم غنیمته.
چرندترین کتاب روی زمین ، یه عده بی سواد هم الکی تعریف و تمجید میکنن ' نمیدونم واقعا چرا ابن کتاب اینقدر معروف شده !!! واقعا فقط وقت تلف کردن هست خوندنش حیف وقتی که براش گذاشتم کل کتاب بیشتر از نهایت پنج صفحه نباید باشه ' بقیش حرفهای اضافه که اصلا لزومی نداره ' اینهمه تعریف میکردن خوبع الان گوش دادم اینو که بفهمم چیه , بنظر هر کسی که میگه عجب کتابیه میخواد ادای روشنفکران رو در بیاره
وگرنه نهایت پنج صفحه مفید داره میگم نهایتشا وگرنه بیشتد از دو سه صفحه نیست
من ارفاق کردمگفتم پنجتا
با سپاس بی پایان از شما