Felicitari domnule Adrian! Ca de obicei ne incantati cu retetele dumneavoastra. Ma bucur ca am descoperit acest canal si va marturisesc ca am incercat cateva retete care mi-au iesit excelent. Astept noi provocari , poate un ciolan afumat.....Tot binele din lume!
Toate drumurile duc la...ciolan afumat ! Am făcut deja tobă , (dau din casă ) caltaboș , voi face pateu de ficat (majos ) , deci nu scap de ciolan. Voi face și ciolan ! Vă promit ! Mă bucur nespus că mă urmăriți la Afumatoarea de weekend ! Vă mulțumesc și vă doresc un weekend minunat !
Asta mi-am propus de când am gândit proiectul Afumătoarea de weekend . Să explic pas cu pas , să fiu în dialog permanent cu cei care vizualizează și toți care încearcă rețetele să îmi spună părerea sinceră. Dacă am reușit sunt fericit. Dacă românilor care le fac, le și plac atunci sunt de două ori fericit. Ofer rețetele pe care le-am învățat în timp cu mare drag. Vă mulțumesc pentru cuvintele frumoase și vă doresc o duminică minunată !
Sunt trupeșel ,gurmand și am 50 de ani +. De vreo zece zile sunt cvasi-vegetarian, incerc să slăbesc, dar nu puteam să ratez o bunătate de rețetă ca aceasta. Chapeau, domnule Adrian. Filmat profesionist,editat așijderea, iar produsul final e o minunăție, ca de obicei.👍
De ce nu v-am cunoscut mai devreme Domnule Adrian? Sunt super mulțumit că v-am găsit! Vărsător la Vărsător trage, mai ales că suntem născuți în aceeași zi! Sănătate maximă!
Niciodată nu este prea târziu. De când am dat drumul la Afumatoarea de weekend , m-am întâlnit cu trei sau patru familii. Întâlniri memorabile. Oameni deosebiți , simpli ( așa cum îmi plac mie ) cu care am discutat despre afumătoare , afumături și nu numai... Așa că și cu dumneavoastră ne putem întâlni. Vă invităm in Austria sau anul viitor în România. Vă salut cu respect !
Bună seara! Felicitări pentru realizări! La slănina cu șoric, ce bucată recomandați pentu ca după afumare să avem un șoric moale? De pe spate sau de pe burtă?
Grea întrebare... Slănină bună este cea de pe spate. Șoric moale este cel de pe burtă. Rămâne să hotărâți dumneavoastră. Vă mulțumesc pentru cuvintele frumoase ! Cu respect , Adrian !
Mulțumesc! Voi tranșa (pentru prima dată) o semicarcasa de porc, după cum a-ți explicat și încerc să stabilesc ce produse voi face. Excelent serialul cu fiecare bucată în parte. Astept episoadele urmatoare. Pentru mine este exact la momentul potrivit.
@@gabiiordache631 Nu știu ce film ați urmărit. Acum am demarat " Maratonul de sărbători " . Fiecare piesă cât mai aproape posibil. Vă doresc succes. P.S. Eu sunt tehnician veterinar de meserie. Măcelar prin adopție. Dacă eu am reușit cu siguranță și dumneavoastră veți reuși !
Va urmaresc cu plăcere. Felicitări pt postările dumneavoastră. Am o întrebare: dacă slanina pe care o găsesc eu aici are și carne nu numai grăsime, se poate folosi aceasta metodă sau trebuie schimbata un pic? Mulțumesc și succes!
Bună ziua. Mă bucur că v-am dat " virusul " afumăturilor. Vă doresc succes. Dacă aveți nevoie de lămuriri sau ajutor vă stau la dispoziție oricând. Vă salut cu respect , Adrian.
Va multumesc frumos pentru retete, sfaturi si explicatii. Va felicit din suflet pentru tot ce faceti. Pentru ca nu mai pot achizitiona un aparat de vaccumat deoarece ne-am hotarat de curand sa luam purcel si avem de luat o gramada de chestii si chiar si o afumatoare, vreau sa va intreb, nu putem tine slanina la sare in modul clasic, intr-un vas la rece? Cum ma sfatuiti? Mentionez ca am si keller si balcon. Multa sanatate si spor in toate va doresc. Salutari din zona Padurea Neagra.
Felicitari domnule Adrian! Ne incantati cu retetele dumneavoastra.Am incercat multe din retete si au iesit excelente.De fiecare data cand va privesc ma gandesc la acel suport pe care ati pus slanina la zvantat.Puteti sa-mi spuneti unde as gasi si eu asa ceva ? Multumesc. Sarbatori fericite , cu sanatate !
Nu știam ce suport. Vă referiți la " Podul de la Brăila " cum l-am botezat eu...Este făcut de mine. Cleștii din lemn cred că sunt de pe vremea bunicii mele când scotea rufele din mașina de spălat rufe cu așa ceva. Jos o scândură și deasupra o țeavă de 10 . Foarte ușor de confecționat !
@@afumatoareadeweekend7653 La acei clesti ma refeream .Nu am vazut asa ceva decat la masinile de spalat vechi. Deci s-a confirmat ca asa ceva sunt.Ei sunt "cheia" , restul e simplu de confectionat.
@@stelistu88 Trebuia cumva să găsesc o metodă de a arăta ce făceam. Nici nu mai știu unde i-am găsit. Când i-am văzut , am știut cum va arăta " Podul de la Brăila " . Vă doresc succes !
Bună ziua domnul Adrian a-și avea o antrebare. De unde știți timpul de maturare al sălănini și îngeneral al carnurilor vă mulțumesc frumos și spor la treaba ancontinuoare
Bună seara. Am "furat " și eu de la alții. Sunt tehnician veterinar de meserie. Una din pasiunile mele este să îmi fac singur mâncarea. Fără chimicale , fără conservanți sau alte porcării. Am apelat la prieteni , ingineri chimie alimentară , chiar și la mezelari care fac asta de ani de zile. Multe rețete le am din Germania de la măcelari ale căror produse le-am probat și au avut amabilitatea să mi le dea.
Buna ziua Dl. Adrian, am urmarit si videoul asta cu mult interes, este minunat si asi vrea sa va cer parerea cu privire la afumarea slaninei cu boia, ce credeti, oare se poate adauga usturoi proaspat zdrobit in amestecul de apa si boia ca slanina sa capete si un gust de usturoi la afumare ? Va multumesc pentru lectiile pe care ni le dati.
Bună întrebare ! Nu l-am schimbat. Acum am două. Pentru afumăturile cu fum cald îl folosesc pe cel cu pompă de aer iar pentru cele cu fum rece îl am pe cel labirint !
Vă salut și vă mulțumesc mult pentru cuvintele frumoase. Am locuit în Germania , prima dată în Dusseldorf și ultima perioadă în nord în Schleswig Holstein . Acum locuiesc în Austria . Bine ați venit la Afumătoarea de weekend și vă aștept și pe mai departe. Cu respect , Adrian !
Buna ziua domnule Adrian, Sunteti intradevar un maestru, in sensul de invatator. As avea o intrebare legata de sare. Avand in vedere ca afumarea o faceti cu fum rece de ce nu folositi sare cu nitrit de sodiu asa cum ati folosit la costita si de ce cantitatea de sare per kilogram este dublata aici ? Va multumesc tare mult
Bună ziua. Referitor la sare , am pus mai multă pentru că slănina conține puțină apă iar procesul de sărare ( prin osmoză ) se face mult mai greu. Dacă costița are straturi de carne , slănina nu are decât grăsime iar sarea nu este liposolubilă. Iar la sarea cu nitrit vă spun cinstit că am studiat o grămadă de rețete și toată lumea punea sare grunjoasă fără iod. Nimeni nu punea cu nitrit , nici acasă tatăl meu nu punea la slănină așa că am hotărât să merg doar pe sare fără iod.
@@afumatoareadeweekend7653 Multumesc pentru raspunsul prompt. Explicația cu sarea este logică , cealaltă cu nitriții este bazată doar pe experiență și observație. Din păcate nu am reușit să găsesc o explicație științifică a faptului că în slănina de porc nu poate fi prezentă bacteria clostridium botulinum sau că aceasta ar avea proprietăți care să inhibe dezvoltarea ei. Pe de altă parte nu există studii credibile care să demonstreze o legătură indubitabilă între consumul de carne tratată cu nitriți și cancerul colorectal sau de stomac. Sunt un admirator al modului în care prezentați rețetele dvs. și vă doresc cât mai mulți urmăritori ai canalului pentru că realmente au ce învăța. Numai bine și multă sănătate
@@dragospascale8909 Vă mulțumesc pentru cuvintele frumoase. Sunteți un om citit și asta îmi place. Vă aștept și în continuare la Afumatoarea de weekend cu mare drag. Cu stimă și respect , Adrian !
Domnule Adrian, cred că ar prinde bine tuturor privitorilor ca pe lângă scrierea rețetei în subsolul fiecărei filmări, să scrieți și termenul recomandat de păstrare, la răcoare, la frigider și/sau la congelator. Sunt convins că ar fi de un real folos aceste recomandări pentru că, în funcție de asta, am putea să ne calibrăm cantitățile preparate și asta deoarece sunt convins că există diferențe la termenul de păstrare între produsele atât de frumosși clar prezentate. Mulțumesc și succes în toatecu sănătate!
Va salut, multumim pentru prezentare, os-o fac si eu, dar mai la iarna. Mie imiplace mult, dar mai ponderal, cu toate ca slanina a fost nu demult reabilitata, acum contine Omega3 precum somonul, nu mai produce colesterol si alte boli. Un mare dezavantaj este pretul care este peste pretul cotletului si altor specialitati, iar daca vrei sa faci ceva jumeri te descurajeaza pretul. Ramine sa ne decidem , de facut tot o facem Numai bine
Vă salut cu respect ! Este slănina bunicilor noștri. Este cea pe care o mâncam când veneam acasă în weekend de la internat, și pe care, tata , o punea în farfurie , și spera să ne placă... Să spun că farfuria rămânea goală de fiecare dată ? Parcă îl văd și acum pe tata cu câtă dragoste punea carnea la sare...
@@afumatoareadeweekend7653Multumim si sa fiti sanatos sa ne bucurati cu retete adevarate si sa nu renuntati niciodata pentru ca lumea are nevoie de oameni ca dumneavoastra😘
Dl Adrian ati incercat vreodata sa afumati cu rumegus de lemn si amestecat cu ciucalai uscati de la porumb! am vazut in ungaria da o culoare galbuie asa de malai la slanina si un gust superb! ciucalai trebuie sa fie uscati si macinati sau zdobiti! eu o sa incerc numai sa dea frigul
Hi, In alte dati ati insistat cind e vorba de slănină sa țineți șuncă înainte la foc pina se usucă și pe urma sa veniți cu fum în timp ce mențineți focul la 80 grade sau mai mult . Acum faceți cum se face la cazan în gospodărie la foc rece. Deci ce metoda trebuie sa folosim? Mulțumesc frumos pt înțelegere! Vic
Bună dimineața. Asta este slănina de pe spatele porcului. Asta eu o fac doar cu fum rece. Slanina de pe burtă sau de la coaste se fac cu fum cald la 80 grade și iese gen kaiser. Aia are un strat de carne , un strat de slănină.
Așa este. Vreau să recunosc că am făcut două filmulețe cu slănina. Primul cu șoric dar foarte subțire...nu am găsit pur și simplu în Austria mai groasă. După aceea am găsit într-un magazin mai groasă dar fără șoric...Am cumpărat-o , am făcut un nou filmuleț ...
Vă salut domnule Adrian ! Rezultatul este nemaipomenit , că de obicei. Cum zic bătrânii , lucru bun la 9 luni ... Am o întrebare : de ce se spală ( slănina) , după scoaterea ei din pungi?? V-am urmărit ,și alte videouri și la fel ,am observat , că procedați la fel . Sper , să îmi puteți lămuri curiozitatea.. Vă mulțumesc anticipat. Acum știu ( am văzut într-un comentariu ) de ce vă place să faceți lucrurile la perfecție, pentru că sunteți Vărsător..( la fel și eu ,din 17 februarie '77)... Vă mulțumesc că împărtășiți cu noi aceste rețete. Fumuri bune !!! 👍👍👍
Bună seara. Slănina este plină de sare și condimente. Chiar și fără condimente , trebuie spălată și pregătită pentru afumare. Duminică plăcută în continuare și mulțumesc pentru cuvintele frumoase !
sint in Canada. Tate chestiile pe care le faci sint incredible scumpe in vestern world. Grasimea aia nu e de gasit, porc flank , spata cred, e ff scumpa. Carnea de vita sa o toci este absolut out of reach, in Canada cel mai ieftin poti sa ai mushchi macru ptr 9cad /kg cel mai putin. Video astea despre cum sa faci acasa chestii ar trebui nu sa se concentreze pe frachink ciocoi care pot sa isi permita ce arati tu aici , dar , in lumea care o sa vina, bucati de carne sub evaluate in vest. Dar poate ca cer prea mult ...Parveniti e cuvintul in romineste ? No offence , dar I am sick and tired of new boiernasi ajusi in vest cu retete ptr ajunsi.
Un om exceptional!😮
Felicitari domnule Adrian! Ca de obicei ne incantati cu retetele dumneavoastra. Ma bucur ca am descoperit acest canal si va marturisesc ca am incercat cateva retete care mi-au iesit excelent.
Astept noi provocari , poate un ciolan afumat.....Tot binele din lume!
Toate drumurile duc la...ciolan afumat ! Am făcut deja tobă , (dau din casă ) caltaboș , voi face pateu de ficat (majos ) , deci nu scap de ciolan. Voi face și ciolan ! Vă promit ! Mă bucur nespus că mă urmăriți la Afumatoarea de weekend ! Vă mulțumesc și vă doresc un weekend minunat !
Bina ziua..Vă multumim pentru tot. Am o intrebare. Ati spus ca ati tinut-o 3 zile. Pe zi, cate ore de tinut la afumare? Va multumesc mult
Ca de obicei , explicatii sa inteleaga pana si cei ce nu au nici o legatura cu bucataria . Super ! Va apreciez maximum.
Asta mi-am propus de când am gândit proiectul Afumătoarea de weekend . Să explic pas cu pas , să fiu în dialog permanent cu cei care vizualizează și toți care încearcă rețetele să îmi spună părerea sinceră. Dacă am reușit sunt fericit. Dacă românilor care le fac, le și plac atunci sunt de două ori fericit. Ofer rețetele pe care le-am învățat în timp cu mare drag. Vă mulțumesc pentru cuvintele frumoase și vă doresc o duminică minunată !
De cand asteptam reteta asta! Multumim! 🥰
Mii de multumiri pentru rețetele dumneavoastră În final am găsit omul potrivit de la care poți învăța multe lucruri bune Seară binecuvântată să aveți
Sunt trupeșel ,gurmand și am 50 de ani +. De vreo zece zile sunt cvasi-vegetarian, incerc să slăbesc, dar nu puteam să ratez o bunătate de rețetă ca aceasta. Chapeau, domnule Adrian. Filmat profesionist,editat așijderea, iar produsul final e o minunăție, ca de obicei.👍
Felicitări dnul. Adrian! Un adevărat master chef.
Vă mulțumesc !
De ce nu v-am cunoscut mai devreme Domnule Adrian? Sunt super mulțumit că v-am găsit! Vărsător la Vărsător trage, mai ales că suntem născuți în aceeași zi! Sănătate maximă!
Niciodată nu este prea târziu. De când am dat drumul la Afumatoarea de weekend , m-am întâlnit cu trei sau patru familii. Întâlniri memorabile. Oameni deosebiți , simpli ( așa cum îmi plac mie ) cu care am discutat despre afumătoare , afumături și nu numai... Așa că și cu dumneavoastră ne putem întâlni. Vă invităm in Austria sau anul viitor în România. Vă salut cu respect !
Respect pentru munca depusa!
Aici Iasi.Felicitari!!!
Bună seara! Felicitări pentru realizări! La slănina cu șoric, ce bucată recomandați pentu ca după afumare să avem un șoric moale? De pe spate sau de pe burtă?
Grea întrebare... Slănină bună este cea de pe spate. Șoric moale este cel de pe burtă. Rămâne să hotărâți dumneavoastră. Vă mulțumesc pentru cuvintele frumoase ! Cu respect , Adrian !
Mulțumesc! Voi tranșa (pentru prima dată) o semicarcasa de porc, după cum a-ți explicat și încerc să stabilesc ce produse voi face. Excelent serialul cu fiecare bucată în parte. Astept episoadele urmatoare. Pentru mine este exact la momentul potrivit.
@@gabiiordache631 Nu știu ce film ați urmărit. Acum am demarat " Maratonul de sărbători " . Fiecare piesă cât mai aproape posibil. Vă doresc succes. P.S. Eu sunt tehnician veterinar de meserie. Măcelar prin adopție. Dacă eu am reușit cu siguranță și dumneavoastră veți reuși !
Va urmaresc cu plăcere. Felicitări pt postările dumneavoastră. Am o întrebare: dacă slanina pe care o găsesc eu aici are și carne nu numai grăsime, se poate folosi aceasta metodă sau trebuie schimbata un pic? Mulțumesc și succes!
@@Chiloflischi Bună dimineața. Nici o problemă . Procedați la fel. Succes !
Mulțumesc
Slanina se fierbe înainte? Sau se pune așa nefiarta? Nu iese tare daca e nefiarta, mai ales daca ace și un pic de cărniță? Multumesc
Am vizionat toate video-urile dvs, m-ati determinat sa imi cumpar afumatoare si sa ma apuc de treaba. Vedem intr-o luna ce se intampla!
Bună ziua. Mă bucur că v-am dat " virusul " afumăturilor. Vă doresc succes. Dacă aveți nevoie de lămuriri sau ajutor vă stau la dispoziție oricând. Vă salut cu respect , Adrian.
@@afumatoareadeweekend7653 eu va știu de mai mult de 1 an. Sau ceva de genul. Dar acum M a luat virusul cu adevărat
SĂNĂTATE ARATA SUPER ȘI SUNT SIGUR CĂ ȘI GUSTU E BESTIALE👍👍👍🤝🤝🤝
Si uite asa indexam inca o reteta pentru iarna viitoare...Felicitari!
Și mai sunt pe drum câteva... Vă mulțumesc mult !
Ce fel de boia folosiți? De unde se poate cumpăra?
@@doinavasiliu282 Bună ziua. Eu cumpăr din Austria de la magazine gen Penny. Sunt de foarte bună calitate.
Va multumesc frumos pentru retete, sfaturi si explicatii. Va felicit din suflet pentru tot ce faceti. Pentru ca nu mai pot achizitiona un aparat de vaccumat deoarece ne-am hotarat de curand sa luam purcel si avem de luat o gramada de chestii si chiar si o afumatoare, vreau sa va intreb, nu putem tine slanina la sare in modul clasic, intr-un vas la rece? Cum ma sfatuiti? Mentionez ca am si keller si balcon. Multa sanatate si spor in toate va doresc. Salutari din zona Padurea Neagra.
Felicitari domnule Adrian! Ne incantati cu retetele dumneavoastra.Am incercat multe din retete si au iesit excelente.De fiecare data cand va privesc ma gandesc la acel suport pe care ati pus slanina la zvantat.Puteti sa-mi spuneti unde as gasi si eu asa ceva ? Multumesc. Sarbatori fericite , cu sanatate !
Nu știam ce suport. Vă referiți la " Podul de la Brăila " cum l-am botezat eu...Este făcut de mine. Cleștii din lemn cred că sunt de pe vremea bunicii mele când scotea rufele din mașina de spălat rufe cu așa ceva. Jos o scândură și deasupra o țeavă de 10 . Foarte ușor de confecționat !
@@afumatoareadeweekend7653 La acei clesti ma refeream .Nu am vazut asa ceva decat la masinile de spalat vechi. Deci s-a confirmat ca asa ceva sunt.Ei sunt "cheia" , restul e simplu de confectionat.
@@stelistu88 Trebuia cumva să găsesc o metodă de a arăta ce făceam. Nici nu mai știu unde i-am găsit. Când i-am văzut , am știut cum va arăta " Podul de la Brăila " . Vă doresc succes !
Bună ziua domnul Adrian a-și avea o antrebare. De unde știți timpul de maturare al sălănini și îngeneral al carnurilor vă mulțumesc frumos și spor la treaba ancontinuoare
Bună seara. Am "furat " și eu de la alții. Sunt tehnician veterinar de meserie. Una din pasiunile mele este să îmi fac singur mâncarea. Fără chimicale , fără conservanți sau alte porcării. Am apelat la prieteni , ingineri chimie alimentară , chiar și la mezelari care fac asta de ani de zile. Multe rețete le am din Germania de la măcelari ale căror produse le-am probat și au avut amabilitatea să mi le dea.
Buna ziua Dl. Adrian, am urmarit si videoul asta cu mult interes, este minunat si asi vrea sa va cer parerea cu privire la afumarea slaninei cu boia, ce credeti, oare se poate adauga usturoi proaspat zdrobit in amestecul de apa si boia ca slanina sa capete si un gust de usturoi la afumare ? Va multumesc pentru lectiile pe care ni le dati.
Boiaua este dulce sau iute?
Bună seara. Boiaua este dulce.
Dacă nu am aparat de vidat cum să procedez? Mulțumesc frumos?
Buna seara as avea o antrebare. De ce ati schimbat generatorul de fum?
Bună întrebare ! Nu l-am schimbat. Acum am două. Pentru afumăturile cu fum cald îl folosesc pe cel cu pompă de aer iar pentru cele cu fum rece îl am pe cel labirint !
Felicitări, foarte tare canalul dvs. Unde locuiți în Germania, eu sunt în Freudenstadt.
Vă salut și vă mulțumesc mult pentru cuvintele frumoase. Am locuit în Germania , prima dată în Dusseldorf și ultima perioadă în nord în Schleswig Holstein . Acum locuiesc în Austria . Bine ați venit la Afumătoarea de weekend și vă aștept și pe mai departe. Cu respect , Adrian !
Buna ziua domnule Adrian,
Sunteti intradevar un maestru, in sensul de invatator. As avea o intrebare legata de sare. Avand in vedere ca afumarea o faceti cu fum rece de ce nu folositi sare cu nitrit de sodiu asa cum ati folosit la costita si de ce cantitatea de sare per kilogram este dublata aici ?
Va multumesc tare mult
Bună ziua. Referitor la sare , am pus mai multă pentru că slănina conține puțină apă iar procesul de sărare ( prin osmoză ) se face mult mai greu. Dacă costița are straturi de carne , slănina nu are decât grăsime iar sarea nu este liposolubilă. Iar la sarea cu nitrit vă spun cinstit că am studiat o grămadă de rețete și toată lumea punea sare grunjoasă fără iod. Nimeni nu punea cu nitrit , nici acasă tatăl meu nu punea la slănină așa că am hotărât să merg doar pe sare fără iod.
@@afumatoareadeweekend7653 Multumesc pentru raspunsul prompt. Explicația cu sarea este logică , cealaltă cu nitriții este bazată doar pe experiență și observație. Din păcate nu am reușit să găsesc o explicație științifică a faptului că în slănina de porc nu poate fi prezentă bacteria clostridium botulinum sau că aceasta ar avea proprietăți care să inhibe dezvoltarea ei. Pe de altă parte nu există studii credibile care să demonstreze o legătură indubitabilă între consumul de carne tratată cu nitriți și cancerul colorectal sau de stomac.
Sunt un admirator al modului în care prezentați rețetele dvs. și vă doresc cât mai mulți urmăritori ai canalului pentru că realmente au ce învăța.
Numai bine și multă sănătate
@@dragospascale8909 Vă mulțumesc pentru cuvintele frumoase. Sunteți un om citit și asta îmi place. Vă aștept și în continuare la Afumatoarea de weekend cu mare drag. Cu stimă și respect , Adrian !
Domnule Adrian, cred că ar prinde bine tuturor privitorilor ca pe lângă scrierea rețetei în subsolul fiecărei filmări, să scrieți și termenul recomandat de păstrare, la răcoare, la frigider și/sau la congelator. Sunt convins că ar fi de un real folos aceste recomandări pentru că, în funcție de asta, am putea să ne calibrăm cantitățile preparate și asta deoarece sunt convins că există diferențe la termenul de păstrare între produsele atât de frumosși clar prezentate. Mulțumesc și succes în toatecu sănătate!
Va salut, multumim pentru prezentare, os-o fac si eu, dar mai la iarna. Mie imiplace mult, dar mai ponderal, cu toate ca slanina a fost nu demult reabilitata, acum contine Omega3 precum somonul, nu mai produce colesterol si alte boli.
Un mare dezavantaj este pretul care este peste pretul cotletului si altor specialitati, iar daca vrei sa faci ceva jumeri te descurajeaza pretul. Ramine sa ne decidem , de facut tot o facem Numai bine
Felicitari domnule Adrian si multumim pentru reteta!Sunt sigur este delicioasa ca toate produsele pe care le prezentati
Vă salut cu respect ! Este slănina bunicilor noștri. Este cea pe care o mâncam când veneam acasă în weekend de la internat, și pe care, tata , o punea în farfurie , și spera să ne placă... Să spun că farfuria rămânea goală de fiecare dată ? Parcă îl văd și acum pe tata cu câtă dragoste punea carnea la sare...
@@afumatoareadeweekend7653Multumim si sa fiti sanatos sa ne bucurati cu retete adevarate si sa nu renuntati niciodata pentru ca lumea are nevoie de oameni ca dumneavoastra😘
Felicitari!!! Arata superb!Poate va ginditi si la niste ciolane afumate.
Buna ziua , ce aparat de vacumat este ? Cum se numește ? As vrea sa îmi cumpăr și eu un aparat
Dl Adrian ati incercat vreodata sa afumati cu rumegus de lemn si amestecat cu ciucalai uscati de la porumb! am vazut in ungaria da o culoare galbuie asa de malai la slanina si un gust superb! ciucalai trebuie sa fie uscati si macinati sau zdobiti!
eu o sa incerc numai sa dea frigul
Vă mulțumesc pentru idee. Trebuie să văd de unde pot procura aici în Austria. Vă doresc o săptămână minunată. Cu respect , Adrian !
@@afumatoareadeweekend7653 am vrut si eu sa procur in Belgia 20 de euro 12 bucati 🤣🤣🤣 in romania face foc cu ei
Hi,
In alte dati ati insistat cind e vorba de slănină sa țineți șuncă înainte la foc pina se usucă și pe urma sa veniți cu fum în timp ce mențineți focul la 80 grade sau mai mult . Acum faceți cum se face la cazan în gospodărie la foc rece. Deci ce metoda trebuie sa folosim?
Mulțumesc frumos pt înțelegere!
Vic
Bună dimineața. Asta este slănina de pe spatele porcului. Asta eu o fac doar cu fum rece. Slanina de pe burtă sau de la coaste se fac cu fum cald la 80 grade și iese gen kaiser. Aia are un strat de carne , un strat de slănină.
Felicatari!
Dar trebuie sa o spun...slanina fără șorici este pustiu😃
Așa este. Vreau să recunosc că am făcut două filmulețe cu slănina. Primul cu șoric dar foarte subțire...nu am găsit pur și simplu în Austria mai groasă. După aceea am găsit într-un magazin mai groasă dar fără șoric...Am cumpărat-o , am făcut un nou filmuleț ...
@@afumatoareadeweekend7653 merge și fără sorici...cunosc persoane care chiar asa prefera sa o mănânce.
Ai m-ai făcut compoziție
😋😋😋😋😋
Domnu Adrian , fondul muzical trebuie schimbat sau eliminat .Il visez si noaptea acum !
Vă salut domnule Adrian !
Rezultatul este nemaipomenit , că de obicei.
Cum zic bătrânii , lucru bun la 9 luni ...
Am o întrebare : de ce se spală ( slănina) , după scoaterea ei din pungi??
V-am urmărit ,și alte videouri și la fel ,am observat , că procedați la fel .
Sper , să îmi puteți lămuri curiozitatea..
Vă mulțumesc anticipat.
Acum știu ( am văzut într-un comentariu ) de ce vă place să faceți lucrurile la perfecție, pentru că sunteți Vărsător..( la fel și eu ,din 17 februarie '77)...
Vă mulțumesc că împărtășiți cu noi aceste rețete.
Fumuri bune !!!
👍👍👍
Bună seara. Slănina este plină de sare și condimente. Chiar și fără condimente , trebuie spălată și pregătită pentru afumare. Duminică plăcută în continuare și mulțumesc pentru cuvintele frumoase !
@@afumatoareadeweekend7653 Vă mulțumesc pentru răspuns .
De asemenea , vă doresc o duminică plăcută , și o săptămână plină de împliniri.
Numai bine !!
Cred că telemeaua a căpătat culoarea ușor diferită datorita faptului că a fost cel mai departe de generator
Par hogy nincs angol vagy francia sous titre!!!!!!!!
Kar hogy......
sint in Canada. Tate chestiile pe care le faci sint incredible scumpe in vestern world. Grasimea aia nu e de gasit, porc flank , spata cred, e ff scumpa. Carnea de vita sa o toci este absolut out of reach, in Canada cel mai ieftin poti sa ai mushchi macru ptr 9cad /kg cel mai putin. Video astea despre cum sa faci acasa chestii ar trebui nu sa se concentreze pe frachink ciocoi care pot sa isi permita ce arati tu aici , dar , in lumea care o sa vina, bucati de carne sub evaluate in vest. Dar poate ca cer prea mult ...Parveniti e cuvintul in romineste ? No offence , dar I am sick and tired of new boiernasi ajusi in vest cu retete ptr ajunsi.