نمایشنامه صوتی مسئله هویت (شرلوک هولمز) نوشته آرتور کانن دویل

Поделиться
HTML-код
  • Опубликовано: 29 апр 2023
  • نمایشنامه صوتی مسئله هویت (شرلوک هولمز) نوشته آرتور کانن دویل
    دختر جوانی با مراجعه به شرلوک هولمز می‌گوید نامزدش در روز ازدواج ناپدید شده‌است.
    دوشیزه «ماری ساندرلند» که با مادر و ناپدری‌‌اش زندگی می‌کند، از طرف عمویش اوراق بهاداری به ارزش ۲۵۰۰ پوند انگلیس برایش به ارث گذاشته شده‌، ولی او تا پیش ازدواج اجازه دارد که فقط ۱۰۰ پوند در سال از این ارث را بردارد که آن را هم به پدرخوانده و مادرش می‌‌دهد.
    شرلوک هولمز در پی مشاوره خواستن دختر از او، سرانجام همه‌‌چیز را درمی‌یابد، ولی از آن‌جا که می‌داند دختر واقعیت ماجرا را باور نخواهد کرد، به او چیزی نمی‌گوید... .
    سِر آرتور ایگناتیوس کانن دویل، (زاده ۲۲ مه ۱۸۵۹ - درگذشته ۷ ژوئیه ۱۹۳۰)، نویسنده، پدیدآور و پزشک اسکاتلندی بود. وی آوازه‌ی خود را مدیون خلق شخصیت شرلوک هولمز، کارآگاه خصوصی، است. آرتور تا نه‌سالگی در گروه مذهبی مدرسه مشغول فعالیت بود. از سال ۱۸۷۶ تا ۱۸۸۱ در دانشگاه ادینبرو در رشته‌ی پزشکی تحصیل کرد. مدتی به‌عنوان پزشک یک کشتی در سفرهایی به غرب آفریقا کار کرد و سرانجام در سال ۱۸۸۵ مدرک دکترای خود را از دانشگاه دریافت کرد.
    او در کنار پزشکی، برای روزنامه‌ها مطالب ادبی و مقاله و نیز کتاب‌ می‌نوشت. جاودان‌ترین کتاب او داستان‌های شرلوک هولمز است که اکنون بیش از خودش شناخته شده‌‌است. در ابتدا خوانندگان زیادی حاضر نبودند برای خواندن چنین داستانی پول خرج کنند و کتاب بخرند، به همین دلیل او برای چاپ کتاب «اتود در قرمز لاکی» مجبور شد به مجلاتی روی آورد که داستان‌های مختلف و کم‌فروش را در کاغذهای ارزان‌قیمت چاپ می‌کردند، اما رفته‌رفته بر محبوبیت داستان‌های شرلوک هولمز افزوده و داستان‌های شرلوک تبدیل به کتاب شد. شاید حتی خود آرتور کانن دویل هم تصور نمی‌کرد که رمان‌هایش درباره‌ی یک کارآگاه عجیب و باهوش چنین جاودانه شوند.
    بین سال‌های ۱۸۹۰ تا ۱۸۹۳ سری کتاب‌های شرلوک هولمز و دکتر واتسن او چاپ شدند. سال‌های ۱۸۹۳ در معمای آخر شرلوک هولمز توسط دکتر موریاتی کشته شد، اما کانن دویل دوباره شخصیت محبوبش، یعنی هولمز، را زنده کرد و آثار ماندگار دیگری از بازگشت شرلوک هولمز به جای گذاشت.
    ۹ سال بعد در سال ۱۹۰۲ شاهکار خود، یعنی سگ شکاری باسکِرویل، را نوشت. کانن دویل نویسنده‌ی پرکاری بود و آثار زیادی دارد. علاوه بر کتاب‌های شرلوک هولمز، تعداد بسیاری رمان و کتاب تاریخی، ازجمله کتاب مفصلی درباره‌ی بوئرهای آفریقای جنوبی و نیز کتابی درباره‌ی احضار ارواح (که در اواخر عمر سخت بدان معتقد شده بود) نوشته‌‌است.
    کتاب مرجع
    A Case of Identity - 1891
    Author: Arthur Conan Doyle
    Genre: Detective fiction short stories
    کارگردان: ایوب آقاخانی
    بازیگران
    احمد هاشمی , فریبا طاهری , محسن بهرامی , امیر منوچهری , معصومه عزیزمحمدی
    #نمایشنامه_صوتی
    #آرتور_کانن_دویل
    #شرلوک_هولمز

Комментарии • 14

  • @hasanfade5376

    تشکر و سپاس فراوان بخاطر داستان های جالب و تصویر پس زمینه متغیر 😍🌹

  • @freedom1993

    سپاس از زحماتتون

  • @freedom1993

    Excellent ❤❤❤❤

  • @freedom1993

    Very goood

  • @freedom1993

    Thankssss

  • @ash4034
    @ash4034 Год назад

    ممنون از شما. شرلوک هلمز حرف نداره ممنوناز ویدئو شما 🙏🙏🙏

  • @lindababayan1039
    @lindababayan1039 Год назад

    متشكر از زحمات شما عالي بود.

  • @cyrusthegreat524
    @cyrusthegreat524 Год назад

    ممنون از شما عزيزان خسته نباشيد 🙏🙏👏👏

  • @ariohoseini
    @ariohoseini Год назад

    خیلی عالی بود ممنون ازتون

  • @Mozhgaan

    چقدر صداپیشه ها عالی اند. صدای دختر خونواده، واتسون, ,نادرش، و هلمز که دیگه هیچی. کاش در دوبله های تلویزیونی شرکت کنند. صدای هلمز به ویژه.

  • @bahareforutan9342
    @bahareforutan9342 Год назад

    مرسى🎉🎉🎉

  • @ebrahimsedighi2629
    @ebrahimsedighi2629 Год назад +1

    شرلوک هولمز باهوشترین کارآگاه تاریخ است.

  • @ShahbaziDaniel
    @ShahbaziDaniel Год назад +1

    ممنونم ولی صداپیشه شخصیت دکتر واتسون واقعا ناامیدم کرد! در داستانهای شرلوک هلمز شخصیت واتسون یک فرد جدی و باشخصیت و هوشمند است ولی در این اجرا شخصیت دکتر واتسون با درآوردن صداهای ابلهانه آ - او - عه در هنگام توصیف ظاهر دخترک به کم هوشی و بلاهت شخصیت خودش اشاره میکنه، یعنی مثل احمق‌ها انتهای کلماتش رو میکشه و بطرز احمقانه صحبت میکنه! حیف که گوینده متوجه شخصیت دکتر واتسون نیست وگرنه خودشو مسخره نمیکرد! البته در بیشتر مکالمه شخصیت جدی و هوشمندی داره ولی لحظاتی هم مثل ابله‌ها جلوه میکنه. بهرحال ممنون از زحماتتون