SVC'08TV met SVC'08 tegen FC Oudewater

• Опубликовано: 4 окт 2024
  • Geweldige sfeeractie vooraf en een vuurwerkshow in de eerste minuten van de wedstrijd! Helaas, na een kwartier stond het 0-3 voor FC Oudewater! Gelukkig herpakte SVC'08 zich en ging het op wilskracht door, twee doelpunten van Thomas Hughes! Rust 2-3. De 2e helft was het een ongelofelijk spektakel, 3-3 door Pepijn Knoester en Jermeij Keus zorgde met zijn 4-3 treffer voor ongekende vreugde bij alle SVC'08 supporters. In de slotminuut maakte Oudewater aan alle vreugde een einde 4-4. Pupil van de wedstrijd Julian Weel. Jordy de Bruin werd uitgeroepen tot "Man of the Match". Scheidsrechter J Hoogerbrugge. Afscheid blommetje voor leider Rob van der Stelt. Hoofdsponsor Henk Groen tekende weer voor 3 jaar bij, bedankt Rederij Groen.